Widok

DO BUDUJĄCYCH DOM

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
poprosze o namiary (telefony, nazwy lub strony internetowe) na firmy budowalne, wykonczeniowe, robiace drenaz, budujace szambo, zajmujace sie elektryka, hydraulika itp :)) Z gory dziekuje

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tonya, na weselniku był fajny temat z super-namiarami... Ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu :(

a ja to bym chciała namiary na materiały budowlane......
TANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image

a ja na działkę...tanią!! :D
hehe, marzycielki.... :)

teraz ani działek, ani materiłów ani ekip tanich nie ma.... :(

a będzie jeszcze gorzej ...przez to euro piłkarskie :(

image
image
beatka81 napisał(a):

> hehe, marzycielki.... :)
>
> teraz ani działek, ani materiłów ani ekip tanich nie ma.... :(
>
>
Jestem zona wspolwlasciciela firmy budowlanej sa tani dokladni sami maja dojscia do dobrych hurtowni w ktorych maja spore upusty na materialy :)
upusty.... mi po upustach nic ;)
W styczniu pustak w składach bud. w chojnicach kosztował ok. 5 zł. Teraz kosztuje 15 zł.
10 zl różnicy na jednej małej cegiełce!
Dlatego odłożyliśmy na moment budowę. Po studiach zmieniamy pracę i wtedy :)

lepiej nie odkladaj na dlugo w przyszlym roku bedzie jeszcze gozej juz teraz maz ma zapisy na budowy na przyszly rok i juz zbieraja materialy bud
No niestety ;) Nie damy rady, nasza zdolność kredytowa nie wystarczy teraz za wybudowanie domu, jaki chcemy, przy użyciu materiałów w tych cenach.

Świta mi w głowie plan powrotu w nasze rodzinne strony, może nawet tam po prostu kupimy dom? Teraz kupienie domu pod bytowem porównywalne jest w kupieniem mieszkania 2/3 pokojowego w 3mieście ;)
A tam jest tak pięknie! Tylko pracę znaleźć i się wyprowadzać.

Najtańsze materiały w "okolicy" są w Hurtowni BAT w Bojanie, wiem bo temat przerabiam dość dokładnie. Moja ekipa też nie jest droga. Za trochę wysiłku i szukania można nawet całkiem dobrze kupić. A różnice w cenach w różnych miejscach czasem są szokaste!

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

Czy da sie wyzyc za 2000 zl (47 odpowiedzi)

Czy da sie wyzyc za 2000 zl juz po oplatach ? Jedynie paliwo do auta trzeba w to jeszcze wliczyc....

do góry