Widok

DO "KOCIAR"

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny nie wiem co robić moja kicia chyba jest chora, w każdym razie jest jakaś dziwna. Śpi/leży na kanapie w salonie i nie wstaje, zawsze rano pierwsza przybiega do mnie się przywitać, leci do miski jak tylko słyszy sypanie chrupek, a dziś nic... jest jakby osowiała?

wczoraj do 22 biegała po dworze, ale jak wróciła było ok, zjadła poszła spać, kurcze nie wiem co jest, sama jestem chora więc nie mam możliwości jechać z nią do lekarza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahah mogłaś napisać, tutaj jeszcze trzeźwe hahaha

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no no nie gadajcie tak bo opieka społeczna do mnie wpadnie ;)
a to moje ulubione zdjęcie mojego drugiego kota Rysia, mam nadzieję, że tym razem się wklei

Uploaded with ImageShack.us

Bunia

image
image

ah te zielone oczka, moja ma zielone i jak się na mnie czasami patrzy to jak hipnoza
Tutaj też jest ;)

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam też taką , tylko rozmiar XXl :)
jakie piękne oczka zielone :)
mój Flecik :))

image

Piękne te Wasze kociska :)
super mi sie wkleił :(
wszystkie są śliczne :) a to zdjęcie z zielonymi oczami w ciemności super
no może teraz uda mi się wkleić dobrze Flecika :)

image

dziewczyny poradźcie bo ja chyba jakaś nienormalna jestem :) ile powinien jeść prawie roczny kotek? moja zjadła w tydzień 0,5 kg suchej karmy - czy to nie za dużo?! obie dostają tak samo z psem: rano troszkę chrupek, popołudniu obiad z puszki - też trochę, wieczorem troszkę chrupek, wiadomo czasem w ciągu dnia jakieś maleńkie przekąski, ale szlak mnie trafia jak widzę, jak mała zjadła karmę w tydzień i znów mi zabrakło, a dostawa jutro wrr; proszę oświećcie mnie w tym temacie
pewnie zalezy jaka karma, producent na opakowaniu zwykle podaje ile dziennie powinien zwierzak dostac jedzenia. mnie sie zdaje ze 2 razy dziennie by wystarczyło, ale nie wie jakie ilosci sypiesz ,
co do karmy, to jakby moja zjadała 0,5kg karmy tygodniowo to bym z torbami poszła :P Kupujemy karmę Royal Canin, która do najtańszych nie należy, na miesiąć wystarcza ok 800g. Oprócz tej karmy już nic kotu nie daję. Czasami na święta kupię jej saszetkę i tyle :)

ja mam pytanie z innej beczki.
ostatnio mojej Kici jakoś tak nie fajnie z pyszczka pachnie... myślicie czy są jakieś witaminy na ząbki czy może pasta do zębów? Choc nie wybrazam sobie, że moj kot pozwala mi myc sobie zeby hehehe

no właśnie to moja wina bo tak ją przyzwyczaiłam, ale ona często piszczy i żebrze jedzenie a ja nie mam serca na to patrzeć hi hi, jest gorsza od psa! ja co prawda kupuje Whiskas, ale skoro tak to od dziś obie przechodzą na dietę i koniec, zresztą Pusia i tak jest za gruba
koty to łakomczuchy! moje mogłyby przy misce non stop stać , musze gonic diablice! :)
Karolinka29
wiesz, najlepiej zobacz na opakowaniu ile Twoj kotek powinien jesc. Każda karma jest inna i może tej musi zjesc wiecej...
Ja np swojej Kici w ogóle nie dozuje, dosypuje jak juz nie ma w misce, bo ona nawet nie zjada tyle ile powinna dziennie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry