Widok

DO LESTEK!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
bardzo podoba mi sie twoja sukienka, czy moglabys wkleic zdjecie, bo chcialabym sie przekonac jak ona wyglada na innym zdjeciu, bo wiadmom, ze na tych salonowych to zawsze inaczej sie prezentuje =) z gory dziekuje =) chodzi mi o suknie ANNAIS KRISTI
jesli jeszcze ktos ma jej zdjecia to rowniez poprosze =)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Starogardzie?? Biegałam po salonach starogardzkich właśnie 2 tyg temu i nigdzie nie było Kristi... Wyłącznie w katalogu ;) A jak sukienka sprawdziła się w czasie wesela?? Wygodna do tańczenia?? Pozdrawiam
piękna jest ta twoja suknia :)
na prawdę najładniejsza :)
A ja im więcej oglądam różnych kiecek, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że też dobrze wybrałam, bo moja lorna idealnie do mnie pasuje :)

Jeżeli chcesz ją przymierzyć, jedź do któregoś z salonów - adresy na stronie www.annaisbridal.pl
Wiem, że jest w Tczewie, Starogardzie, Malborku, Elblągu i Olsztynie.

Kristi to jedna z najładniejszych sukni jakie widziałam :) (chociaż tylko na fotkach)

Niestety czekam jeszcze na zdjęcia, jak będą gotowe, mogę ci jakieś przesłać...
Moim zdaniem sukienka jest wyjątkowo ładna (ach, ta moja skromność) :)))
Jest delikatna i "inna" niż większość sukien w salonach. Gdybym miała wybierać, zdecydowałabym się na tę samą! Może tylko zwróciłabym większą uwagę na to, żeby podwiązano mi lepiej tren (w tańcu wszystko się rozpadło i świadkowa musiała ratować...)

do góry