Widok
DO LESTEK!!!
bardzo podoba mi sie twoja sukienka, czy moglabys wkleic zdjecie, bo chcialabym sie przekonac jak ona wyglada na innym zdjeciu, bo wiadmom, ze na tych salonowych to zawsze inaczej sie prezentuje =) z gory dziekuje =) chodzi mi o suknie ANNAIS KRISTI
jesli jeszcze ktos ma jej zdjecia to rowniez poprosze =)

jesli jeszcze ktos ma jej zdjecia to rowniez poprosze =)

Niestety czekam jeszcze na zdjęcia, jak będą gotowe, mogę ci jakieś przesłać...
Moim zdaniem sukienka jest wyjątkowo ładna (ach, ta moja skromność) :)))
Jest delikatna i "inna" niż większość sukien w salonach. Gdybym miała wybierać, zdecydowałabym się na tę samą! Może tylko zwróciłabym większą uwagę na to, żeby podwiązano mi lepiej tren (w tańcu wszystko się rozpadło i świadkowa musiała ratować...)
Moim zdaniem sukienka jest wyjątkowo ładna (ach, ta moja skromność) :)))
Jest delikatna i "inna" niż większość sukien w salonach. Gdybym miała wybierać, zdecydowałabym się na tę samą! Może tylko zwróciłabym większą uwagę na to, żeby podwiązano mi lepiej tren (w tańcu wszystko się rozpadło i świadkowa musiała ratować...)
Była w salonie przy PKS w Starogardzie (nie pamiętam nazwy), ale może została sprzedana?
Jest bardzo wygodna, chociaż podwiązany tren troszkę ciężki :)
Miałam mały problem z tym, że sznurki do podwiązania trenu słabo trzymały i co jakiś czas trzeba było je ciasno zawiązać.
Generalnie jestem bardzo zadowolona z wyboru. Wcześniej mierzyłam chyba kilkadziesiąt sukni w różnych salonach i wszystkie dla mnie były takie same.
No i w końcu udało mi się do kristi zamówić ten bukiet z konwalii :)))
Jest bardzo wygodna, chociaż podwiązany tren troszkę ciężki :)
Miałam mały problem z tym, że sznurki do podwiązania trenu słabo trzymały i co jakiś czas trzeba było je ciasno zawiązać.
Generalnie jestem bardzo zadowolona z wyboru. Wcześniej mierzyłam chyba kilkadziesiąt sukni w różnych salonach i wszystkie dla mnie były takie same.
No i w końcu udało mi się do kristi zamówić ten bukiet z konwalii :)))
ja również nie moge się doczekac fotek:) tym badziej, że też chyba zdecyduję się na ten model... obawiam się tylko, że nie zdążę zamówic w sklepie bo do mojego ślubu pozostało 2, 5 miesiąca a właściwie trochę mniej :/ przeszukuje Allegro i inne ogłoszenia w poszukiwaniu 40 stki... wzrost 175... jesli ktos cos gdzies widział proszę o info:)
:) eeechh moja panika wynika z tego, że kiedys juz sie dowiadywalam i mowili, że szycie zajmuje 3 m-ce... jutro bede dzwonila po salonach... a jesli chodzi o powiększenie to to troche trudniejsze niz zmniejszenie bo nie dosztukują tak łatwo, rękawki itp ....tak mi babeczka mówila...no nic...jakos to sie musi rozwiazc :) chcialabym juz miec ten prolm z glowy.....cala reszta idzie plynnie
Miałam króciutki welon - mgiełkę, ale jak jechaliśmy do fryzjera, zapomniałam go zabrać i w końcu nie założyłam go wcale (tylko kilka zdjęć na sesji mam w welonie).
Miałam upięte włosy i wpięte w nie konwalie i bluszcz.
Jeśli mimo wszystko chcesz welon, zapytaj w salonie, bo podobno jest welon do tej sukni (wykończony koronką)
Miałam upięte włosy i wpięte w nie konwalie i bluszcz.
Jeśli mimo wszystko chcesz welon, zapytaj w salonie, bo podobno jest welon do tej sukni (wykończony koronką)
[/url]
[/url]