Widok

DO MAM: kiedy test pokazał + ??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziwnie się czuję od kilku dni, dużo śpię, często siusiam, piersi mnie nie bola i nie puchną, więc jest inaczej niż przy pierwszej ... ale coś mi po głowie chodzi, że moooooże?

jak tak się zastanawiam, to podejrzewam, że jeśli zaskoczyłam, to ok 10 dni temu, jesye, jeszce ok półtora tygodnia przez miesiączką, ale już dziś robiłam rano test, był negatywny.

Po jakim czasie u was pojawił się +?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po tygodniu od terminu wystąpienia @, w dniu terminu test negatywny, tydzień później pozytywny :)
mi tydzień przed miesiączką wyszedł negatywny a 3 dni po spodziewanej miesiączce wyszły dwie kreseczki
u mnie było tak, że byłam u gina 28VIII i nic nie wykazało badanie, a zrobiłam test 03IX i wynik pozytywny.
Bolą mnie piersi i czuję bąbelkowanie w brzuchu, i toaleta często

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
1 dzien po spodziewanej miesiączce
czyli wychodzi na to, że nie mam co liczyć na wynik jeszcze przed miesiączką :)

no cóż, nic to, pozyjemy, zobaczymy .... swoją drogą, wystkie plany poszły by się gonić, ale co tam ... wszystko można przełożyć, odłożyć, przyśpieszyć :))

eh, łudzę się , że może mam malutką fasolkę w brzuszku??

image
1 dzien po spodziewanej miesiączce, ale tydzień przed miesiąćzką zastanwiały mnie starsznie wrazliwe sutki.

image
image
w 3 miesiacu ciazy dopiero;/ z 20 testów wskazywało przez ten cały czas zły wynik

oo, to niespodzianka :)))

a ty juz końcówka, widzę ?? :) i juz niedługo dzidziuś na świecie, trzymam kciuki za szybki poród

image
ostatnia prosta :)
mozliwe, że juz w przyszłym tygodniu utule córcie :) w pon ide do szpitala i możliwe ze wywolaja poród...

Mi pokazał 4 dni po spodziewanej się miesiączce.

image
Mi dzień przed spodziewana miesiączką;)

image
u mnie 3 dni po spodziewanej miesiączce...żadnych objawów ciązy nie miałam,ale to sie czuje...zrobiłam 3 dni po terminie miesiączki bo nie chciałam znowu byc rozczarowana :(((
ALE UDAłO SIę !

image
image
2 dni po terminie miesiączki-też jak Dziób coś podejrzewałam,ale nie chciałam się rozczarować,więc przeczekałam:)

image

ALEKSAD MASZ TERMIN NA DZIEń URODZIN MOJEJ MAMY :))) KOZIOROżCE Są SUPER :)))

image
image
no tak, jak sie stara o dzidziusia to pewnie byłoby to rozczarowujące :))

my planujemy dopiero na po slubie, czyli koło marca chcieliśmy zacząć starania, ale jak bym był, to byłabym przeszczęśliwa :)

image
mam nadzieję Dziób,że donoszę do stycznia,bo przeważnie bliźniaki pchają się wcześniej, a Ty rybkę będziesz miała:)

image

ja 3 dni po miesiączce ale juz tydz wczesniej bolały mnie piersi.
ALBO WODNIKA LUB WODNICZKE :)) MAM TERMIN NA 17 LUTEGO A WODNIK JEST DO 19 LUTEGO :))) PO 19 DOPIERO RYBKA :)

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

do góry