Widok
ja polecam dr Wojciecha Kurowskiego w przychodni przyszpitalnej AMG. Mówi mało, ale sensownie i mądrze :)
Testy robią na miejscu. Jeden minus - ciężko się tam dostać, długie kolejki, zwłaszcza, że dr przyjmuje teraz tylko 3x w tygodniu :/
Chociaż słyszałam, że podobno przyjmuje też w LuxMedzie przy Grunwaldzkiej, ale nie jestem tego pewna.
Testy robią na miejscu. Jeden minus - ciężko się tam dostać, długie kolejki, zwłaszcza, że dr przyjmuje teraz tylko 3x w tygodniu :/
Chociaż słyszałam, że podobno przyjmuje też w LuxMedzie przy Grunwaldzkiej, ale nie jestem tego pewna.
My chodzimy na polanki do przychodni przyszpitalnej do dr Żywickiej.
Ja jestem bardzo zadowolona.
Jesteśmy pod opieką dr. od prawie dwóch lat. Mały w kwietniu kończy 3 latka, w czerwcu już mamy umówione testy.
Jeśli byłabyś zainteresowana podaje nr. tel do przychodni alergologiczno- pulmonologicznej na Polanki 58 554 30 90
Ja jestem bardzo zadowolona.
Jesteśmy pod opieką dr. od prawie dwóch lat. Mały w kwietniu kończy 3 latka, w czerwcu już mamy umówione testy.
Jeśli byłabyś zainteresowana podaje nr. tel do przychodni alergologiczno- pulmonologicznej na Polanki 58 554 30 90
Zgadza sie w Akademi jest bardzo fajna i konkretna pani doktor. Pani doktor Wasilewska. Z cała moja trojca do niej chodzę, ze starszymi już od 5-6 lat. Obecnie sa odczulane. Wiem ze teraz zapisy na pierwsza wizytę są na czerwiec, ale zawsze można pogadać i szybciej przyjmie.