Widok

DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,Dołączam się do prośby bo pilnie poszukuję dobrego alergologa.Może być prywatnie.POMOCY!!!
podobno dr brzozowska przyjmuje na zaspie w przychodni przyszpitalnej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam Dr Marlenę Rytlewską
przyjmuje w szpitalu na zaspie i w Przychodni Świętokrzyskiej
image
image
Czy na takiej wizycie robią na miejscu testy czy kierują gdzieś na takie badania? Zależy mi na kimś kto kompleksowo zajmie się moim dzieckiem a nie będzie mnie odsyłał np na badania do invicty lub na Wałową itp
ja polecam dr Wojciecha Kurowskiego w przychodni przyszpitalnej AMG. Mówi mało, ale sensownie i mądrze :)
Testy robią na miejscu. Jeden minus - ciężko się tam dostać, długie kolejki, zwłaszcza, że dr przyjmuje teraz tylko 3x w tygodniu :/
Chociaż słyszałam, że podobno przyjmuje też w LuxMedzie przy Grunwaldzkiej, ale nie jestem tego pewna.
My chodzimy na polanki do przychodni przyszpitalnej do dr Żywickiej.
Ja jestem bardzo zadowolona.
Jesteśmy pod opieką dr. od prawie dwóch lat. Mały w kwietniu kończy 3 latka, w czerwcu już mamy umówione testy.
Jeśli byłabyś zainteresowana podaje nr. tel do przychodni alergologiczno- pulmonologicznej na Polanki 58 554 30 90
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nam pediatra powiedziała tak: jeżeli alergolog to tylko w przychodni w szpitalu na Polankach albo szpital na Zaspie, tam są najlepsi specjaliści.
Mi się udało dość szybko dostać na Polanki, musisz podzwonić i popytać jakie mają kolejki.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam na Polankach przyjmuje dr Małaszyńska. Martka podała numer tel. Same bardzo dobre opinie słyszałam o tej Pani. Ponoć są bardzo długie kolejki ale warto.
image
hop
ile się czeka na wizytę na Polankach? zwłaszcza do dr Małaszyńskiej?
imageimage
My bylismy w Akademii babka byla mila i konkretna
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
Zgadza sie w Akademi jest bardzo fajna i konkretna pani doktor. Pani doktor Wasilewska. Z cała moja trojca do niej chodzę, ze starszymi już od 5-6 lat. Obecnie sa odczulane. Wiem ze teraz zapisy na pierwsza wizytę są na czerwiec, ale zawsze można pogadać i szybciej przyjmie.
Moje córcie Patrycja, Paulina (2000) Kinga (2010)
image
Testy robione sa podczas wizyty. Jesli się nie mylę to Pani doktor pracuje też na Polankach.
Moje córcie Patrycja, Paulina (2000) Kinga (2010)
image
Super lekarz, ale jest pulmunologiem i oczywiście testy alergiczne wykona, spirometrię również itp badania, ale jeśli chodzi o odczulanie to i tak wyśle do alergologa. Wiem to na pewno, bo 2tyg temu bylam u niej z dzieckiem
Nie wiem czemu nie dodało mojego postu po postem co napisałam, ale chodzi o dr. Żywicka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...

Jaki najlepszy i najtańszy blender? (13 odpowiedzi)

Chciałabym zacząć robić sama papki małemu,jednak słoiki są za drogie.On zjada cały taki mały...

pomysł na biznes-może doradzicie:) (44 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

do góry