Widok

DOBRY NEFROLOG Z GDYNI/GDAŃSKA POSZUKIWANY PILNE !!!!!!!!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
znacie jakiegoś nefrologa ? albo wiecie gdzie jest poradnia nefrologiczna ?? bardzo proszę o kontakty sprawdzonych lekarzy.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przy Akademii Medycznej jest poradnia nefrologiczna.
http://www.uck.gda.pl/content/view/784/124/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asiula dziękuje !! A wiesz może czy trzeba mieć tam skierowanie od pediatry czy można od razu się tam umówić ??
image
do kazdej poradni nefrologicznej, jesli chcesz isc na NFZ musisz miec skierowanie.
My chodzimy na Jaskowa Doline na NFZ.
mozesz tez isc prywatnie, wtedy polecam dr Kosiaka z Endomedu.
image
image
dr Kosiak jest bardzo dobry, przyjmuje też w Gdyni na Dworcowej. Polecała mi go urolog ze szpitala miejskiego
A ja polecam Karpowicza - przyjmuje w Gdyni Dąbrowie na NFZ (czeka się około miesiąca) lub prywatnie (zazwyczaj bardzo szybko)
a ja nie polecam AM...za dużo niepotrzebnego stresu się tam najedliśmy:(:(:(

image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
KRiAmelka a co się tam wam przydarzyło ?? kurcze trochę długi czas oczekiwania ...
image
taaaa, np do poradni urologicznej w gdańsku na ten rok już nie ma żadnych wolnych miejsc dla nowych pacjentów...
http://etermed.pl/uslugi/poradnie-specjalistyczne/nefrologia/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Czarniaka z A.M. na pierwszą wizytę trzeba mieć skierowanie.Panie rejestrują codziennie od 12-14 trzeba być bardzo cierpliwym aby dodzwonić się.
Niedawno szukałam nefrologa dla Maciusia i najlepsze opinie miał dr Kosiak, o którym była już wcześniej mowa :-)
Również polecam dr.Kosiaka. Ma opinię wybitnego specjalisty w dziedzinie nefrologii dziecięcej. Osobiście byłam u niego z córką na konsultacji.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry