Widok

DOMOWE CIASTA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, szukam jakiejś babki, która niedrogo piecze dobre ciasta. Tort wiadomo... będzie z cukieni, ale reszty ciast nie chciałabym tam kupować, znacznie bardziej cenię smak domowych ciast :)

Najlepiej gdyby była to osoba mieszkająca między Wejherowem a Gdynią, wówczas nie miałabym problemu z odbiorem.

Liczę na Waszą pomoc :))

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem ze ciasta piecze Pani Bernadtka, keidyś ogłaszała sie na weselniki i dziewczyny sobie chwaliły.

Ja natomiast zamawiała sobie ciasta w cukierni Alicja w Kiełpinie i mają ta samo dobre jak domowe i wygląd również podobny. Polecam.

polecam cukiernię z Bożego Pola ciasta przepyszne, niedrobir isami dowożą na miejsce, sama miałam i były super,

image
Żabka* mogłabys dać mi namiar na ta cukiernie z Bożego Pola. Mamy kilka poleconych, ale chcemy porownac oferty, fajne jest to że dowoża sami ciasta i nie trzeba sie o to martwic, co w pozostałych naszych ofertach nie wchodzi w grę i tzreba samemu odebrac ciasta i dowieźć na miejsce wesela. Pozdrawiam

image
image
Zabka czy moglabys mi podac namiary do cukierni z Bozego Pola.
Dzieki
image
JA POLECAM PANIA JANKE Z ZUKOWA, SAMA ZAMAWIALAM NA SWOJ SLUB U NIEJ CIASTA I BYLY REWELACYJNE.

image
image
dziękuję bardzo za wszelkie informacje

aneczkal, masz namiar na tą panią o której pisałąś?

image
image
a tort to z jakiej cukierni najlepiej?? Słyszalam ze Sowa nie bardzo, bardziej Szydlowski, ale mysle tez o Bernadce.

[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Cukiernia W-Z robi pyyyyyszne torty!!!

image
image
Witam widze, ze mowa tutaj o mnie :). Jesli bylby ktos zainteresowany zdjeciami i oferta prosze pisac na maila z profilu. Pozdrawiam. Bernadka
HEHE...WYSłAłAM TOBIE ODP. NA MEILA:0)

image

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry