Widok

DWOREK BARWIK - opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, mam wesele w czerwcu w dworku,,wiem że było już tam kilka wesel........ale nie mogę znaleźć żadnej aktualnej opinii???? czy ktoś coś wie? czy ktoś tam się bawił? co może powiedzieć o jedzeniu i obsłudze? proszę o wypisywanie plusów i minusów na zasadzie:

PLUSY:
-
-
-

MINUSY:
-
-
-

ułatwi to nam czytanie i opiniowanie:) dzięki:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ej dziewczyny wierzę że ktoś tam był już na weselu??????? help me
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak z ciekawości. Na ile osób planujecie wesele?
My byliśmy w Dworku Barwik na oględzinach jak jeszcze nie mieli wszystkiego wykończonego. Ciekawe jak tam teraz wygląda :) Początkowo mieliśmy tam zarezerwowany termin :)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Witam, szukam lokalu na wesele. Ile osób może bawić się w tym dworku na weselu?
hej:) planujemy na ok 200 os...strasznie ciężko nam było znaleźć ładną salę za rozsądną cenę na taką ilość ludzi...ale się udało:) mi osobiście dworek bardzo się podoba, wiesz czuję że chcę mieć tam wesele;) teraz jest już wszystko ukończone:) i wygląda bosko:) zresztą zobacz zdjęcia na ich stronie, wstawili już realne:) bardzo chce mieć tam weselicho ale tak się boję, że nie będą mieli dobrego jedzenia i obsługi;( a zaliczka już wpłacona......(duża zaliczka) ;/
W Dworku można zrobić imprezę nawet do 300 osób :)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
hej chyba 250 os max, ale mają też mniejszą salę na piętrze, wejdź sobie na ich stronę, chyba jest wszystko opisane:) dworekbarwik.pl
jesteś pewna że do 300?:)
piszę szczerze....podbijam sama wątek, bo wiem że wesela już się odbywały w tym nowym lokalu i musi się znaleźć choć jedna osoba, która wyrazi swoją opinię.......
Jestem członkeim zespołu Party grałem tam na 2 weselach w tym roku. Naprawde polecam !! W koncu sam robie w Barwiku wesele. Polecam!! 889 624437
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za odp

a zwróciłeś uwagę na obsługę albo jak smakowało jedzonko????????

pllissssss jakieś konkrety...:)
A dlaczego ci tak zależy na opinii innych - obcych w końcu ludzi?Jeśli miejsce ci się podoba,jesteś po rozmowie z właścicielami i zdecydowałaś się na ten obiekt?Ja ostatnio byłam na weselu w miejscu bardzo krytykowanym tutaj na forum i wśród moich znajomych również..A kuzynka jednak zrobiła tam wesele..Było naprawdę bardzo fajnie:)
jedzienie nie jest smaczne i obsługa ne daje rady stwierdzam po ostatniej imprezie andrzejkowej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stwierdzam, że dla Faltoma rodzi się duża konkurencja i nagle wszystkie większe sale są nisko oceniane przez forumki, które pierwszy raz wypowiadaja się na forum. Dziewczyny nie przejmujcie się złymi opiniami. U Was napewno bedzie cudownie i będzie to Wasz najpiekniejszy dzień w życiu. Niestety wszyskim i tak nie dogodzicie. Nie martwcie się na zapas , to moja rada. Ja jestem już po. Łatwo mówi się nie martwcie się. U mnie wszystkmo było jak dla mnie perfect. Na szczęście nie wzięłam sobie do serca tych wszystkich fałszywych zarzutów opisanych na tym forum. Na niektóre rzeczy jedna zwróciłam uwagę. Nie był to jednak jeden anonimowy wpis.
yhmmmm no nie wim mozna zapytac osoby które były na weselu i andrzejkach beznadzija !!!!!!NIE nie wiem czy to konkurencja bo sale w pobliżu sa rewelacyje bez reklamy dodatkowej biją sie tam o miejsca ...
Ja też byłam tam na andrzejkach i żadnych uchybień nie widziałam!!!!!!!!!!!!!Jedno ale - podłoga trochę śliska , raz się pzrewróciłam. Co do jedzenia na zabawie , normalka tak jak wszędzie , dla mnie ok. ACHA! był tam fajny kelner we fraku , taki z prawdziwego zdarzenia . SUPER!! Będę tam na pewno na Sylwestra!!!!!!!!!
Bzdura byłem tam na andrzejkach i wszystko było nwporządku,świetnie się bawiłem ,jedzenie było pyszne.Nie jest to tylko moja opinia
hahahh wiekszosć opini pozytywnych na forum stworzyła sama właścicielka ... zapewnia ze wszytsko bedzie ok a co do czego goscie wychodza nie zadowoleni i zniesmaczenie..... wystrój piekny ale samymi ścianani nikt sie nie naje co do obsługi zdecydowanie było zamało na tyle osób
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co bylasz tam na nadzrzejkah rze tyle wiesz czy piszesz tylko bzdury bo tam bylem i wszystko okej i ide tam na sylwestra
piszesz bzdury bo niebylo tam i nic niewidzialasz bylo wszystko okej
do góry