Widok
DWOREK BARWIK - opinie
Witam, mam wesele w czerwcu w dworku,,wiem że było już tam kilka wesel........ale nie mogę znaleźć żadnej aktualnej opinii???? czy ktoś coś wie? czy ktoś tam się bawił? co może powiedzieć o jedzeniu i obsłudze? proszę o wypisywanie plusów i minusów na zasadzie:
PLUSY:
-
-
-
MINUSY:
-
-
-
ułatwi to nam czytanie i opiniowanie:) dzięki:)
PLUSY:
-
-
-
MINUSY:
-
-
-
ułatwi to nam czytanie i opiniowanie:) dzięki:)
Tak z ciekawości. Na ile osób planujecie wesele?
My byliśmy w Dworku Barwik na oględzinach jak jeszcze nie mieli wszystkiego wykończonego. Ciekawe jak tam teraz wygląda :) Początkowo mieliśmy tam zarezerwowany termin :)
My byliśmy w Dworku Barwik na oględzinach jak jeszcze nie mieli wszystkiego wykończonego. Ciekawe jak tam teraz wygląda :) Początkowo mieliśmy tam zarezerwowany termin :)
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
hej:) planujemy na ok 200 os...strasznie ciężko nam było znaleźć ładną salę za rozsądną cenę na taką ilość ludzi...ale się udało:) mi osobiście dworek bardzo się podoba, wiesz czuję że chcę mieć tam wesele;) teraz jest już wszystko ukończone:) i wygląda bosko:) zresztą zobacz zdjęcia na ich stronie, wstawili już realne:) bardzo chce mieć tam weselicho ale tak się boję, że nie będą mieli dobrego jedzenia i obsługi;( a zaliczka już wpłacona......(duża zaliczka) ;/
A dlaczego ci tak zależy na opinii innych - obcych w końcu ludzi?Jeśli miejsce ci się podoba,jesteś po rozmowie z właścicielami i zdecydowałaś się na ten obiekt?Ja ostatnio byłam na weselu w miejscu bardzo krytykowanym tutaj na forum i wśród moich znajomych również..A kuzynka jednak zrobiła tam wesele..Było naprawdę bardzo fajnie:)
Stwierdzam, że dla Faltoma rodzi się duża konkurencja i nagle wszystkie większe sale są nisko oceniane przez forumki, które pierwszy raz wypowiadaja się na forum. Dziewczyny nie przejmujcie się złymi opiniami. U Was napewno bedzie cudownie i będzie to Wasz najpiekniejszy dzień w życiu. Niestety wszyskim i tak nie dogodzicie. Nie martwcie się na zapas , to moja rada. Ja jestem już po. Łatwo mówi się nie martwcie się. U mnie wszystkmo było jak dla mnie perfect. Na szczęście nie wzięłam sobie do serca tych wszystkich fałszywych zarzutów opisanych na tym forum. Na niektóre rzeczy jedna zwróciłam uwagę. Nie był to jednak jeden anonimowy wpis.
Ja też byłam tam na andrzejkach i żadnych uchybień nie widziałam!!!!!!!!!!!!!Jedno ale - podłoga trochę śliska , raz się pzrewróciłam. Co do jedzenia na zabawie , normalka tak jak wszędzie , dla mnie ok. ACHA! był tam fajny kelner we fraku , taki z prawdziwego zdarzenia . SUPER!! Będę tam na pewno na Sylwestra!!!!!!!!!