Widok

DYSKRETNE PYTANIE...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z cyklem miesiaczkowym.zawsze miala co 28 dn miesiaczke, a ostatnio mam co 26 dni, co 29 doni, potem co 28, czy to jest normanle?czy miesiaczka powinna byc co tyle samo dni miesiac w miesiac?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie ze moga byc wachania to czasmi zalezy od twojego stanu zdrowia choroba lub inne przybadlosci szczegolnie ze twoje wachania to ttylko 1 lub 2 dni

nie zezloscie sie ale normalnie niewierze w to pytanie

Nie przeprasam za bledy
Ja też nie wierzę :D

a czemu? :) co w tym dziwnego?forum to forum wiec sie pytam.....

Selena... A jak Ci się podoba 14 dni miesiączki, 13 dni bez miesiączki, 2 dni miesiączki, 7 dni bez miesiączki itd w kółko? Ty to masz dziewczyno dobrze:P

sylvia napisał(a):

> nie zezloscie sie ale normalnie niewierze w to pytanie
>
>
Ja nie wierzę w twoją ortografię;)

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Tak szczerze powiedziawszy,to mnie też bardzo irytują błędy ortograficzne,ale się nie odzywam. Nie mówię o składni,bo na forum często pisze się co ślina na język przyniesie,potok słów. Zauważam jednak,że często popełniane są tu błędy ortograficzne, "nie" z czasownikami jest tu pisane razem a z przymiotnikami osobno. Więcej książek trzeba czytać dziewczyny.

to uwierz na forumnie bede patrzec nma takie pierdoly...to nie wypracowanie w szkole.

Nie przeprasam za bledy
o nie !!!!
czy tylko pisałas poprawnie, zeby dostac odpowiednia ocene w szkole?!
wiedza jest na całe życie!!!

nie tylko.pisze bradzo poparwnie ale na forum czy na gg pisze bardzo szybko i czesto robie bledy za ktore...jak ponizej ..nie bede nikogo prtzepraszac juz dajcie spokoj ............kazdemu sie bledy wytyka ortograficzne...co to szkola czy jak,zajmijcie sie czyms innym

Nie przeprasam za bledy
musisz uważać!!!
bo niedługo twoja granica rozróżniania błędów może sie zatrzec. i tam gdzie, wg ciebie, trzeba pisać poprawnie, zaczniesz robić "byki"

Gosiksz, ja już naprawdę nie wiem, jak się poprawnie pisze większość słów. Kiedyś nauczyłam się ortografii dzięki czytaniu książek, teraz oduczyłam dzięki czytaniu for... Czy forów? Widzisz :)

Powinni banować za nagminne łamanie zasad poprawnej polszczyzny. Bo nam naród zgłupieje...
jak jeszcze uczyłam polskiego, to przy sprawdzaniu wypracowan, dostawałam oczopląsu. juz sama po przeczytaniu kilkunastu razy bohater przez "ch" zaczynałam wątpic w swoja wiedze ortograficzna :)))
zreszta, jesli nie jestem czegos na 100% pewna , siegam zawsze do słownika

rozumiem skróty, dązenie do ekonomii językowej na forum, ale nie rozumiem błędow ortograficznych i to w najprostszych wyrazach

Forumów ;-P
ale ty sie o mnie dziewcyno nie martwiaj ,wszycko bedzie dobrze

Nie przeprasam za bledy
Alez ja sie martwie! I to bardzo!

Po polonistyce jestem i te błędy to dla mnie tragedia!!! Załamuję się jak cos takiego widzę!

Mnie bardziej martwi totalny brak manier... Pisanie "ty" i "wy" stało się powszechne. Dla mnie to nie do pomyślenia...
to moze na pani bedziemy sobie mowic?

Nie przeprasam za bledy
Naprawdę nie widzisz różnicy?
juz nie bede dyskutowac...niektorym z was sie wydaje ze pozzjadalyscie wszystkie rozumy.

Nie przeprasam za bledy
Tak, własnie tak nam sie wydaje :)!!!

Gosiksz, właśnie, nie będę z Tobą gadać, lepiej poszukam kogoś, kto uważa, że jest najgłupszy. To dopiero będzie miła rozmowa.

Halo, Sylvia, nie uciekaj! Pogadaj ze mną!
:)

Oczywiscie ze moze byc roznie. No chyba ze bierzesz piguly to powinno byc jak w zegarku. A jak nie bierzesz to zalezy jak Twoje zdrowie, samopoczucie psychiczne, ewentualny stres, wyjazd, wzmożony ruch fizyczny itd.
"Macica to nie kalendzarz" mawia moja pani ginekolog...
takie 2 dniowe odchylenia są normalne
ale dzis juz mam 4 dniowe odchylenie :( i zaczynam powaznie sie martwic, nie wiem o co chodzi..ide jw srode do lekarza :(

A gdybyś się obserwowała za pomocą NPR, to byś dokładnie wiedziała, o co chodzi... Ot, taka mała wrzuta :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry