Widok

DYSKRETNE PYTANIE...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z cyklem miesiaczkowym.zawsze miala co 28 dn miesiaczke, a ostatnio mam co 26 dni, co 29 doni, potem co 28, czy to jest normanle?czy miesiaczka powinna byc co tyle samo dni miesiac w miesiac?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie ze moze byc roznie. No chyba ze bierzesz piguly to powinno byc jak w zegarku. A jak nie bierzesz to zalezy jak Twoje zdrowie, samopoczucie psychiczne, ewentualny stres, wyjazd, wzmożony ruch fizyczny itd.
Tak szczerze powiedziawszy,to mnie też bardzo irytują błędy ortograficzne,ale się nie odzywam. Nie mówię o składni,bo na forum często pisze się co ślina na język przyniesie,potok słów. Zauważam jednak,że często popełniane są tu błędy ortograficzne, "nie" z czasownikami jest tu pisane razem a z przymiotnikami osobno. Więcej książek trzeba czytać dziewczyny.

sylvia napisał(a):

> nie zezloscie sie ale normalnie niewierze w to pytanie
>
>
Ja nie wierzę w twoją ortografię;)

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Selena... A jak Ci się podoba 14 dni miesiączki, 13 dni bez miesiączki, 2 dni miesiączki, 7 dni bez miesiączki itd w kółko? Ty to masz dziewczyno dobrze:P

a czemu? :) co w tym dziwnego?forum to forum wiec sie pytam.....

Ja też nie wierzę :D

nie zezloscie sie ale normalnie niewierze w to pytanie

Nie przeprasam za bledy
pewnie ze moga byc wachania to czasmi zalezy od twojego stanu zdrowia choroba lub inne przybadlosci szczegolnie ze twoje wachania to ttylko 1 lub 2 dni

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry