Widok

Dalmax Pan Grzegorz!

Omijajcie szerokim łukiem tą firmę jak nie chcecie tracić nerwów.
Taki deweloper który oddaję Ci dom do użytku bez żadnej drogi dojazdowej, śmigasz 200m z buta. Nie mówiąc o tym iż jako jedyny deweloper w okolicy nie chce partycypować w kosztach zrobienia nowej drogi z mieszkańcami. Potrafi tylko niszczyć. Omijać!!
Tak tak Panie Grzegorzu, umie Pan tylko niszczyć, nic od siebie. Materiały na kolejne budowy będzie Pan chyba śmigłowcem transportował. Na drodze będziemy robić blokady!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6
Groźby ? To pod paragraf podpada
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20
No właśnie tych dwóch właścicieli buduje przedszkole na miodowej . chyba kończą z budowlanka .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj to zdecydowanie nie jest jedyny deweloper, który się wypina na drogę dojazdową....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ta firma jeszcze istnieje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z ekobud tez zapomnij o drodze
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro gmina nie wymagała od niego zrobienia drogi, to niby dlaczego masz do niego pretensje? A sama droga do kogo należy?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty mądrala. Bronisz go ? Mam pretensje bo była obiecana
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tutej gdzie widzisz grozby? Raczej ostrzeżenie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tulej --- turlaj się z tego tematu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A na papierze to masz ? Bo jak nie to wiesz gdzie takie obiecanki możesz sobie włożyć, kłamał jak każdy inny deweloper w Baninie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie, ludzie są naiwni i wierze w głodne kawałki deweloperów o płacach zabaw, o drogach o parkach itp tylko się śmiać można :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gmina powina mu wystawic fakturę za zdewastowanie drogii skoro sam nie chce się dołożyć do naprawy. Biedny deweloper rozpoerniczyl drohe i nawet nie chce jej naprawić. Więc mieszkańcy mogą zapomnieć o reklamacjach no i budynek budowany z najtanszych możliwych materiałów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zakupiłem mieszkanie od Pana Grzegorza w styczniu i nie mam, powodów do narzekań. Moi fachowcy budowlani, którzy byli przy odbiorze stwierdzili, że naprawdę mieszkanie jest solidnie zrobione. Jest ciepłe, poza tym jak pojawiał się problem to po kontakcie z developerem był załatwiany na bieżąco. Co do drogi owszem są mankamenty ale kupowałem mieszkanie z którego jestem zadowolony, a nie drogę. Wiedziałem co biorę i co kupuję. Napiszmy jaki jest zły Pan Grzegorz bo samoloty latają nam nad głowami i niech coś z tym zrobi :) Rozumiem, że autor tematu to jest jakaś roszczeniowa kobieta :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18

Obiecana? Buhahahaha :D Dobrą pogodę też obiecywał? Jeśli nie masz tego w akcie notarialnym, to hmmm ... ten tego....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Grzegorz nie kompromituj się i przestać pisać sam o sobie komentarze ;) Lepiej weź się za robienie drogi dojazdowej do tych Twoich smiesznych domków.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

wszyscy którzy wypowiadacie się na ten temat a nie jesteście z Halnej to podarujcie sobie te komentarze, nie znacie tematu o którym tutaj jest pisane to się nie wypowiadajcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak Pan/Pani chce się spotkać i porozmawiać twarzą w twarz to nie widzę najmniejszego problemu. Naprawdę jestem zadowolonym nabywcą. Czy to forum służy do rzucania gnojem lub błotem, a zadowolona osoba nie ma prawa nic pisać ? Jak dedukcja jest Twoją słabą stroną to tego nie rób :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Super.mieszkanie pogadamy za 5 lat :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dalmax faflun a nie developer i tyle.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

do góry