Widok

Dam prace. Słońce,piasek,woda

Słońce, piasek, woda.....Zatrudnie do pracy przy betoniarce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze inne też , nie mogę nigdzie znaleźć całego zakresu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
46.112.***.***
46.113.***.**
109.243.***.***
188.33.**.*** najczęściej takie adresy dostaje play.
stvoriczko juz wiem co zobaczyłaś w tych ip, play ma dynamiczne ip przydzielane losowo.łączący w jednym czasie inni użytkownicy play online będą mieli ip z tego samego zakresu co ja (czyli faktycznie pierwsza cyferka może byc taka sama, druga też a trzecia zawsze będzie różna) przynajmniej ja tak to rozumiem. jak będę chciała ubliżać halewiczowi to z pewnością opatrzę wypowiedź swoim nickiem.
Halewicz wyłączył licznik postów, aby nie być oskarżanym o nabijanie bzdurnych wypowiedzi i co dalej powiem:

"dużo nie znaczy dobrze, ale dobrze znaczy bardzo dużo", prawda Halewiczu? :)
podobnie zmienne ma mobilny dostęp do neta ( ja mam play) dlaczego ci smutno stvoriczko? zmienne IP jest fajne, mogę omijać limity mega wideo i oglądać całe nocki seriale ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Usiadł raz halewicz w knajpie
chciał postawic piwo małpie
a że małpa była cwana za..je..bała mu z kolana
spadł biedaczek na podłogę
złamał sobie lewą nogę
a że małpa była mała
wzieła durnia za pedała
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak, Neo ma zmienne IP - to był odwieczny problem Hub`ów, kanałów IRC, itd.. Parę lat temu na hub`y DC++ wchodził niejaki Krówka, ubliżał, naprzykrzał się - dostawał kick`a, wracał, bo miał neo i zmienne IP. Raz już tak poprzeginał, że wyciąłem cały zakres neo na trójmiasto i nikt przez niego z neo nie mógł wejść. Zrobiła się awantura i w końcu paru ludków zrobiło mu małego DDoS`a - zniknął na dobry miesiąc:) Potem się pojawił ale był już grzeczny. Pewnie rodzice musieli mu kupić nowego kompa, bo poprzedni dostał czkawki po ddos`ie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wynik testu. Nie znam się na tym, ale moja obserwacja jest taka: w przypadku zmiennego ip (neostrada) takiego jak moje, po każdym resecie routera (który mogę wykonać kiedy tylko chcę) dostaję nowy adres, ale dwie jego pierwsze liczby wyświetlane tu są takie same, różna jest tylko ostatnia. W kontekście tego wiekopomnego odkrycia pooglądałam sobie dyskusję i smutno mi się zrobiło.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
test.
Zostaw Niulka, bo się pobrudzisz. Nawet ja odpuściłem:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale Ty jesteś tępa, dziewczynko.... Kto Cię chował?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
sprostowanie.Halewicz tak naprawdę nazywa sie h..ewicz.pozdrawiam pa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oooo od piesków ubliżamy? No proszę, koleżance się dowcip stępił:) Chyba musisz pazurki podpiłować, bo już akryl odpada i coś chrobocze ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
najmniejsze pieski najgłośniej szczekają :) szczekaj sobie Halewicz dalej:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Rozwiana. Moj błąd, nie zauważyłam.
Niulka, dobrze wiesz, że stawianie trzykropka jest jak najbardziej wskazane ale w odpowiednich miejscach i ilości. Czyli...na przykład tak - a...na...przykład...nie...tak... :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przeczytaj sobie wypowiedź Mei w tym wątku. Sama wspomniała o tym, że Halewicz tak ją nazwał. Wątpliwość rozwiana?
A jakieś konkrety? Zamiast kolejnej, kompensacyjnej porcji "jestem ponad to"?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niulka, nie odniosłaś się w żaden sposób do mojego poprzedniego postu do Ciebie.
Nie uważam, bym była życiowo niespełniona i poszukująca wrażeń. Kropki oznaczają, iż czasem brakuje mi słów, zatem swoje interpretacje możesz sobie wsadzić.... :) Wybacz, ale będę stawiać te kropki, kiedy uznam to za stosowne, a jeśli nie podobają Ci się, możesz nie czytać moich wypowiedzi. Jak to kiedyś powiedział pewien forumowicz "wolny Hydepark", prawda, Hal? :)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry