Widok

Dam prace. Słońce,piasek,woda

Słońce, piasek, woda.....Zatrudnie do pracy przy betoniarce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
w charakterze wypełnienia? O_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
halewicz ale ty tych ludzi tu męczysz;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czasem trzeba podręczyć - Pimpek Dręczyciel *_*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
oni maja cie juz dość
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mów za siebie anonimie. Może się podpisz XXX, będzie czytelniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
wypełnienie jest W betorniarce, a nie przy betoniarce.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahaha zanosiło się że jako ratownik ....
jaki ratownik! halewicz to ratownik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja pier... hulewicz zepsuje każdy fajny wątek swoimi beznadziejnymi komentarzami ! Już wyczuł że komuś mógłby poprawić humor ten żart i postanowił do tego nie dopuścić.
Założę się że w prawdziwym życiu ludzie go nienawidzą.
weź sobie nicka ustal - może jeden, a stały, a nie podszywasz się pod kogoś innego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
...grubasku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak to prawda halewicz to stary nudziarz nikt go tu nie lubi to stara pierdoła!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakoś nudą nie wieje - chyba że od ciebie. I mi tu nie wyjeżdżaj z tekstami o "starych pierdołach", świniopasie.
HALEWICZ STARY DURNIU NIKT CIE TU NIE LUBI ZROZUM TO!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz, przekichałeś sobie i tyle :) Twoje posty nie wywołują emocji, jedynie drażnią...
Upajam się myślą o rozdrażnionym plebsie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja lubię rozmawiać z Halewiczem. Jako jedyna osoba z Was wszystkich ma jakiekolwiek pojęcie o życiu- o gospodarce, inwestycjach, psychologii, polityce, przepisach prawnych... i wielu innych ciekawych zagadnieniach. Bardzo cenię sobie ludzi z wszechstronną wiedzą i choć nie na każdy temat jestem z nim zgodna, warto wymienić z nim kilka zdań. Człowiek mądry powinien przede wszystkim nauczyć się słuchać i wyciągać jak najwięcej informacji z każdego obszaru, a krytykę zacząć przede wszystkim od siebie. Teksty typu "halewicz to stary nudziarz nikt go tu nie lubi to stara pierdoła" dobre są dla nastolatków i niestety zdradzają Wasz poziom intelektualny. A to, że Halewicz ma dużo czasu, by udzielać się na forum... no cóż, tylko mu pozazdrościć, że od pracy ma ludzi.
Twoje prawo. Dopóki nie napiszesz czegoś, z czym się nie zgodzi i okaże się, że kłamiesz :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nieprawda :) Niejednokrotnie dyskutowałam z nim na jakiś temat i mieliśmy odmienne zdanie. Tylko nasze dialogi opierały się na argumentach, uzasadniających swoje racje, a nie na durnych tekstach typu "nikt cie stary durniu nie lubi". Takie rzeczy pisze człowiek umysłowo dorosły?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
hahhaha człowiek intelektualnie i emocjonalnie dojrzały nie uzurpuje sobie prawa do nieomylności, dopuszcza myśl że nie wszystko widział i przeżył i nawet jeżeli nie zna z autopsji jakiegoś przypadku to nie oznacza to że dana sytuacja/historia jest zmyślona a jesli zna przypadki podobne nie przyjmuje za pewnik że wszystkie są takie same, człowiek stabilny psychicznie nie ma potrzeby obrażania innych przy użyciu licznych epitetów (np frustratka , kłamczucha) ... mogłabym dalej ale już mi się nie chce ;).
jak wszystkich zaczepia to mu się potem od wszystkich obrywa... proste.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Swój pozna swego ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mea, coś Ci się stało? Pszczoła Cię w tyłek ugryzła? Może meliski się lepiej napij? Z całym szacunkiem, ale nie dziwię się, iż Halewicz nazwał Cię frustratką ;-) Ja czytam Twoją wypowiedź po raz pierwszy i też Cię tak odbieram.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Niulko, nie przeczytałaś całej (obfitej) korespondencji, albo nie odnosisz się do całej. OK, teksty "jesteś głupi" "a ty brzydka" są gimnazjalne, ale bynajmniej nie stanowią osi rozmowy. Przeczytaj ten wątek (cały; długi, ale warto):

http://forum.trojmiasto.pl/Alimenty-rozwod-moj-komentarz-do-watku-Ile-placicie-alimentow-na-jedno-dziecko-t253885,1,30.html

a potem zastanów się, czy na miejscu Mei czułabyś że argumenty Halewicza, zwłaszcza ten o kłamstwie, są racjonalne i uzasadnione. Jakbyś się czuła gdybyś napisała to co Mea i uzyskała taką a nie inną odpowiedź?

Poza tym jedna wątpliwość: Halewicz zarzucał Mei frustrację tylko w tych wątkach, w których ona też się wypowiadała. Więc: albo nie czytasz wypowiedzi Mei po raz pierwszy, albo czytasz w wątkach TYLKO wypowiedzi Halewicza co dość drastycznie ogranicza obiektywną wartość Twojej oceny, albo Halewicz gdzieś (na innym forum lub w prywatnej korespondencji POSKARŻYŁ się na tę frustratkę (to by było wyśmienite). Albo... :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
z całym szacunkiem Niulka ale twoja odpowiedź blokuje mi dalszą możliwość dyskusji, jest bezpodstawna i tendencyjna (po jednej wypowiedzi mnie oceniasz?) i w moim odbiorze głupia, żadnej oceny merytorycznej, zadnego wniknięcia w sedno sprawy...
I nigdzie nie napisałam że Halewicz jest głupi(chociaż nie utożsamiam mądrości z bogactwem słownictwa) czy brzydki ( "de gustibus non est disputandum") :P ... to on cały czas obrażał i oceniał mnie.
Ty nie, ale było tego dużo naokoło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok . zgadzam się.
Niektóre jego "dojrzałe" posty skierowane do mnie zostały usunięte przez admina! Nie zgłaszałam tego do moderacji, po prostu były takimi niesmacznymi atakami, że raziły innych ludzi, to o czymś świadczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tu też się zgadzam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
o proszę jak się psiapsiółeczki ciuciuruciu wzięły za postowanie:) To co, dyskutujmy dalej o frustracjach niespełnionych Pań! W końcu to Hydepark!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
kropkowata, Ty go tak jakby też nie oszczędzałaś ;)
och, kaman. Konkretnie. Co i dlaczego. Chętnie poczytam o swoich frustracjach i niespełnieniu. Tylko poczekaj, kawę sobie zrobię, z cynamonem, bo jeśli o frustracjach, to tylko przy gorącej kawie.
Że też Wy macie czas na produkowanie takich wypowiedzi, czytanie ich i analizowanie... Pracujące, samotne matki, zawalone pracą na 2 etaty i obowiązkami domowymi mają czas na zajmowanie się pierdołami... prawda, Pani Nieomylna?
Naprawdę mi Was żal, biedne kobiety... i nie mówię tego złośliwie..... zwyczajnie mi Was szkoda.
ach! miłośniczki trzech kropek co słowo i grafomana Coelho, co w romantycznych uniesieniach jad sączą na lewo i na prawo:)
Zauważyłem, że to wstawianie trzykropków często-gęsto dotyczy Pań mocno w życiu niespełnionych i "poszukujących" wrażeń:)
Dla mnie forum to przyjemne i ciekawe hobby - dla nich, miejsce do wylewania swoich frustracji; vide zabawne ataki na mnie, potem umizgi, potem podkulanie ogonka, aby następnie znowu z lekka powarczeć. Istny cyrk na kółkach ale jakże zabawny:)))
Nie uważam, bym była życiowo niespełniona i poszukująca wrażeń. Kropki oznaczają, iż czasem brakuje mi słów, zatem swoje interpretacje możesz sobie wsadzić.... :) Wybacz, ale będę stawiać te kropki, kiedy uznam to za stosowne, a jeśli nie podobają Ci się, możesz nie czytać moich wypowiedzi. Jak to kiedyś powiedział pewien forumowicz "wolny Hydepark", prawda, Hal? :)
Niulka, nie odniosłaś się w żaden sposób do mojego poprzedniego postu do Ciebie.
A jakieś konkrety? Zamiast kolejnej, kompensacyjnej porcji "jestem ponad to"?
Przeczytaj sobie wypowiedź Mei w tym wątku. Sama wspomniała o tym, że Halewicz tak ją nazwał. Wątpliwość rozwiana?
Niulka, dobrze wiesz, że stawianie trzykropka jest jak najbardziej wskazane ale w odpowiednich miejscach i ilości. Czyli...na przykład tak - a...na...przykład...nie...tak... :P
Rozwiana. Moj błąd, nie zauważyłam.
najmniejsze pieski najgłośniej szczekają :) szczekaj sobie Halewicz dalej:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
oooo od piesków ubliżamy? No proszę, koleżance się dowcip stępił:) Chyba musisz pazurki podpiłować, bo już akryl odpada i coś chrobocze ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
sprostowanie.Halewicz tak naprawdę nazywa sie h..ewicz.pozdrawiam pa
Ale Ty jesteś tępa, dziewczynko.... Kto Cię chował?
Zostaw Niulka, bo się pobrudzisz. Nawet ja odpuściłem:)
test.
Wynik testu. Nie znam się na tym, ale moja obserwacja jest taka: w przypadku zmiennego ip (neostrada) takiego jak moje, po każdym resecie routera (który mogę wykonać kiedy tylko chcę) dostaję nowy adres, ale dwie jego pierwsze liczby wyświetlane tu są takie same, różna jest tylko ostatnia. W kontekście tego wiekopomnego odkrycia pooglądałam sobie dyskusję i smutno mi się zrobiło.
Tak, Neo ma zmienne IP - to był odwieczny problem Hub`ów, kanałów IRC, itd.. Parę lat temu na hub`y DC++ wchodził niejaki Krówka, ubliżał, naprzykrzał się - dostawał kick`a, wracał, bo miał neo i zmienne IP. Raz już tak poprzeginał, że wyciąłem cały zakres neo na trójmiasto i nikt przez niego z neo nie mógł wejść. Zrobiła się awantura i w końcu paru ludków zrobiło mu małego DDoS`a - zniknął na dobry miesiąc:) Potem się pojawił ale był już grzeczny. Pewnie rodzice musieli mu kupić nowego kompa, bo poprzedni dostał czkawki po ddos`ie.
Usiadł raz halewicz w knajpie
chciał postawic piwo małpie
a że małpa była cwana za..je..bała mu z kolana
spadł biedaczek na podłogę
złamał sobie lewą nogę
a że małpa była mała
wzieła durnia za pedała
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
podobnie zmienne ma mobilny dostęp do neta ( ja mam play) dlaczego ci smutno stvoriczko? zmienne IP jest fajne, mogę omijać limity mega wideo i oglądać całe nocki seriale ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halewicz wyłączył licznik postów, aby nie być oskarżanym o nabijanie bzdurnych wypowiedzi i co dalej powiem:

"dużo nie znaczy dobrze, ale dobrze znaczy bardzo dużo", prawda Halewiczu? :)
stvoriczko juz wiem co zobaczyłaś w tych ip, play ma dynamiczne ip przydzielane losowo.łączący w jednym czasie inni użytkownicy play online będą mieli ip z tego samego zakresu co ja (czyli faktycznie pierwsza cyferka może byc taka sama, druga też a trzecia zawsze będzie różna) przynajmniej ja tak to rozumiem. jak będę chciała ubliżać halewiczowi to z pewnością opatrzę wypowiedź swoim nickiem.
46.112.***.***
46.113.***.**
109.243.***.***
188.33.**.*** najczęściej takie adresy dostaje play.
moze inne też , nie mogę nigdzie znaleźć całego zakresu.

Inne tematy z forum Hydepark

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

Sauna dla mężczyzn (36 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

Kawa czy Herbata - rano (194 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry