Widok

Dam prace. Słońce,piasek,woda

Słońce, piasek, woda.....Zatrudnie do pracy przy betoniarce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahhaha człowiek intelektualnie i emocjonalnie dojrzały nie uzurpuje sobie prawa do nieomylności, dopuszcza myśl że nie wszystko widział i przeżył i nawet jeżeli nie zna z autopsji jakiegoś przypadku to nie oznacza to że dana sytuacja/historia jest zmyślona a jesli zna przypadki podobne nie przyjmuje za pewnik że wszystkie są takie same, człowiek stabilny psychicznie nie ma potrzeby obrażania innych przy użyciu licznych epitetów (np frustratka , kłamczucha) ... mogłabym dalej ale już mi się nie chce ;).
jak wszystkich zaczepia to mu się potem od wszystkich obrywa... proste.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Swój pozna swego ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mea, coś Ci się stało? Pszczoła Cię w tyłek ugryzła? Może meliski się lepiej napij? Z całym szacunkiem, ale nie dziwię się, iż Halewicz nazwał Cię frustratką ;-) Ja czytam Twoją wypowiedź po raz pierwszy i też Cię tak odbieram.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Niulko, nie przeczytałaś całej (obfitej) korespondencji, albo nie odnosisz się do całej. OK, teksty "jesteś głupi" "a ty brzydka" są gimnazjalne, ale bynajmniej nie stanowią osi rozmowy. Przeczytaj ten wątek (cały; długi, ale warto):

http://forum.trojmiasto.pl/Alimenty-rozwod-moj-komentarz-do-watku-Ile-placicie-alimentow-na-jedno-dziecko-t253885,1,30.html

a potem zastanów się, czy na miejscu Mei czułabyś że argumenty Halewicza, zwłaszcza ten o kłamstwie, są racjonalne i uzasadnione. Jakbyś się czuła gdybyś napisała to co Mea i uzyskała taką a nie inną odpowiedź?

Poza tym jedna wątpliwość: Halewicz zarzucał Mei frustrację tylko w tych wątkach, w których ona też się wypowiadała. Więc: albo nie czytasz wypowiedzi Mei po raz pierwszy, albo czytasz w wątkach TYLKO wypowiedzi Halewicza co dość drastycznie ogranicza obiektywną wartość Twojej oceny, albo Halewicz gdzieś (na innym forum lub w prywatnej korespondencji POSKARŻYŁ się na tę frustratkę (to by było wyśmienite). Albo... :)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
z całym szacunkiem Niulka ale twoja odpowiedź blokuje mi dalszą możliwość dyskusji, jest bezpodstawna i tendencyjna (po jednej wypowiedzi mnie oceniasz?) i w moim odbiorze głupia, żadnej oceny merytorycznej, zadnego wniknięcia w sedno sprawy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I nigdzie nie napisałam że Halewicz jest głupi(chociaż nie utożsamiam mądrości z bogactwem słownictwa) czy brzydki ( "de gustibus non est disputandum") :P ... to on cały czas obrażał i oceniał mnie.
Ty nie, ale było tego dużo naokoło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok . zgadzam się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niektóre jego "dojrzałe" posty skierowane do mnie zostały usunięte przez admina! Nie zgłaszałam tego do moderacji, po prostu były takimi niesmacznymi atakami, że raziły innych ludzi, to o czymś świadczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tu też się zgadzam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
o proszę jak się psiapsiółeczki ciuciuruciu wzięły za postowanie:) To co, dyskutujmy dalej o frustracjach niespełnionych Pań! W końcu to Hydepark!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
kropkowata, Ty go tak jakby też nie oszczędzałaś ;)
och, kaman. Konkretnie. Co i dlaczego. Chętnie poczytam o swoich frustracjach i niespełnieniu. Tylko poczekaj, kawę sobie zrobię, z cynamonem, bo jeśli o frustracjach, to tylko przy gorącej kawie.
Że też Wy macie czas na produkowanie takich wypowiedzi, czytanie ich i analizowanie... Pracujące, samotne matki, zawalone pracą na 2 etaty i obowiązkami domowymi mają czas na zajmowanie się pierdołami... prawda, Pani Nieomylna?
Naprawdę mi Was żal, biedne kobiety... i nie mówię tego złośliwie..... zwyczajnie mi Was szkoda.
ach! miłośniczki trzech kropek co słowo i grafomana Coelho, co w romantycznych uniesieniach jad sączą na lewo i na prawo:)
Zauważyłem, że to wstawianie trzykropków często-gęsto dotyczy Pań mocno w życiu niespełnionych i "poszukujących" wrażeń:)
Dla mnie forum to przyjemne i ciekawe hobby - dla nich, miejsce do wylewania swoich frustracji; vide zabawne ataki na mnie, potem umizgi, potem podkulanie ogonka, aby następnie znowu z lekka powarczeć. Istny cyrk na kółkach ale jakże zabawny:)))
Nie uważam, bym była życiowo niespełniona i poszukująca wrażeń. Kropki oznaczają, iż czasem brakuje mi słów, zatem swoje interpretacje możesz sobie wsadzić.... :) Wybacz, ale będę stawiać te kropki, kiedy uznam to za stosowne, a jeśli nie podobają Ci się, możesz nie czytać moich wypowiedzi. Jak to kiedyś powiedział pewien forumowicz "wolny Hydepark", prawda, Hal? :)
Niulka, nie odniosłaś się w żaden sposób do mojego poprzedniego postu do Ciebie.
A jakieś konkrety? Zamiast kolejnej, kompensacyjnej porcji "jestem ponad to"?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przeczytaj sobie wypowiedź Mei w tym wątku. Sama wspomniała o tym, że Halewicz tak ją nazwał. Wątpliwość rozwiana?
Niulka, dobrze wiesz, że stawianie trzykropka jest jak najbardziej wskazane ale w odpowiednich miejscach i ilości. Czyli...na przykład tak - a...na...przykład...nie...tak... :P

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (59 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Kawa czy Herbata - rano (218 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (312 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry