Widok

+++Dark Vampire+++

no co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Shaigan

A Ty zły!
Ale teraz to mi to lotto ;)

Stworek

...aha i jeszcze pensji bym ci nie wydał!

Misscoralgol

Tak o tej gratce.Jak się podobał koncert Żara?Pozdrawiam serdecznie!

Stworek

Pewnie że bym cie zwolnił - DYSCYPLINARNIE!

Shaigan

1. Pan Zbyszek czyta tę stronę? Istnieje szansa, ze odbierze Twije pozdrowienia za jej pośrednictwem?. Dlaczego pozdrowienia wpłynęły akurat teraz? Dlaczego nie trzy miesiące albo dwa tygodnie wcześniej?
3. Skoro w swoich słowach kierowałeś się do pana Zbyszka, po co wspominałeś o okładce Rejsów? Czyżby sam nie wiedział że na niej widnieje?

Znaczy, że gdybyś był, dajmy na to moim pracodawcą to nie powiedziałabym Ci w twarz tego co myślę? A gdybym jednak powiedziała, zwolniłbyś mnie? ;)

Miss Coralgol

Ajjjććć! Poczekaj aż cię ugryzę. Zęby przebiją cienką fasadę skóry i wtedy dopiero wypłynie na wierzch Twoje czerrrwone wnętrze.

Shaigan Aegirsson

Czesc:-)
Piszesz o tej gratce z Dziennika Baltyckiego sprzed laty?-jesli tak, to i ja przylaczam sie do twojego glosu :-)))Dwoma rekoma za "za"(bez pazurkow!!! za to z V przy okazji SWIETA SOLIDARNOSCI I CALEJ-NIE CZERWONEJ -POLSKI)
(przyjechalam specjalnie na koncert J.M.J.)

Do zobaczenia wkrotce.

Stworek

A tak przy okazji, co do twojej szczerości, to łatwo byc szczerym w hyde parku przy publiczności kiedy ktoś może przyklasnąć lub wyrazić uznanie co do twojej bezkompromisowej opini, wtedy czujesz sie doceniona. Gorzej ze szczerością w życiu, kiedy nikt nie patrzy, a ty nic z tego nie masz lub co gorsza, możesz wiele stracić.W Gratce zawsze mnie śmieszyły takie osoby.

wrobi

Masz racje :-) Czytalam i wyczytalam sobie.
:-*)

kLaudi

Scigasz?
No wiec tazaj sie u stop tych, co Polske uratowali-czyli czerwonych panow.Dla nich "list" taki, to jak drozdze w ciescie Babuni .
papatki czerwony ludziku ; masz wielkiego sciagacza za soba rowniez.Czerwonego antyklerykanskiego Stwora z lasu.
Wspolczuje, ale nie wam, lecz sobie - ze mieszkam(tu czas przeszly) pod JEDNYM Dachem.

Do Stworka

Znam jeszcze Alicje Walczak (z Big brothera), Pawła Huelle(taki pisarz), Chylińską, wiele razy rozmawiałem z Masłowską.Ale Zbigniew Stefanski stoczniowiec, malarz-piaskarz to dopiero nie lada Gratka!

Panie TotenKopf

A czy na swojej kartce do głosowania masz samych Gdańszczan i czy tylko ludziom z większych miast przysługuje prawo do informacji a Kwidzyniacy w swoim powiecie niech się sami wybiorą.. Okręg numer 25 (Obejmuje powiaty: gdański, kwidzyński, malborski, nowodworski, starogardzki, sztumski, tczewski oraz miast na prawach powiatu: Gdańsk i Sopot).

Powiedzmy że podejmuję się dostarczyć ich martwych

jaka jest stawka?
;)

LIST GONCZY

LISTY GONCZY

POSZUKIWANI ZYWI LUB MARTWI!

czlonkowie mafii bojkotujacej ustawy umozliwiajace uwlaszczenie uzytkownikow wieczystych, przede wszytskim na Ziemiach Odzyskanych

PREZYDENCI MIAST

- JACEK KARNOWSKI - PREZYDENT MIASTA SOPOTU ORAZ WICEPREZYDENCI - ZA BOJKOTOWANIE USTAW O NIEODPL PRZEKSZTRALCENIU UZ WIECZ NA WLASNOSC, NAWET PO KORZYSTNYCH DLA UZ. WIECZYSTYCH WYROKACH SADOW ADMINISTRACYJNYCH

-PAWEL ADAMOWICZ. PREZ MIASTA GDANSKA I WICEPREZYDENCI - ZARZUTY JAK WYZEJ
ORAZ
URZEDNICY URZEDOW MIEJSKICH W SOPOCIE I W GDANSKU I INNYCH MIASTACH

ZA WYKONYWANIE KRYMINALNYCH POLECEN PREZYDENTOW MIAST

LIDERZY PARTYJNI :

-DONALD TUSK - Z PEWNOSCIA MOZNA MU ZARZUCIC BIERNA AKCEPTACJE KRYMINALNYCH DZIALAN INNYCH DZIALACZY JEGO PARTII. iSTNIEJE TEZ DUZE PRAWDOPODOBIENSTWO ZE TO WLASNIE ON WYDAL PARTYJNY NAKAZ BOJKOTU USTAW UWLASZCZENIOWYCH

-LECH KACZYNSKI - WPROWADZANIE W BLAD OPINII PUBLICZNEJ I PODEJMOWANIE DZIALAN POZORNYCH W SPRAWIE UWLASZCZENIA

PRZEDSTAWICIELE ORGANOW SCIGANIA (WKROTCE SZCZEGOLOWA LISTA NAZWISK)

- ZA BIERNA POSTAWE WOBEC POWYZSZYCH KRYMINALNYCH DZIALAN

Dzialania powyzszych do kolejnego ograniczenia i tak marnego stanu posiadania obywateli polskich. Oslabily tez pozycje Polakow na Ziemiach Odzyskanych.
Mamy nadzieje ze wyzej wymienienie zostana schwytane i osadzonde. Zanim to nastapi wzywamy do politycznego bojkotu powyzszych osob.

P.S. Prosimy o pomoc w uzupelnieniu listy sciganych

Do Shaigana

Dlaczego mam wrazenie ze te pozdrowienia tylko po to by sie pochwalić znajomością?

Chciałem...

...pozdrowić stoczniowego pieśniarza, Ex-tremiste z zasadami - Zbyszka Stefańskiego, któremu zomo kiedyś dało ostro w kość(co słychać w jego piosenkach) i który widnieje(tzn.leży) na okładce piątkowych Rejsów.Ps.Zbychu - dzięki za płytkę!

Czadownia 2 z linkiem tą razą :)

czat bez cenzury http://www.polchat.pl/chat/?room=Margaryna

Czadownia

czat bez cenzury http://www.polchat.pl/chat/?room=Margaryna

Tja,wybory

Cytując Ś.P. Ryśka Riedla-"...a ludzie podali sobie noże i upiekli ptaki"

Prawo i Sprawiedliwość Kwidzyn

Zapraszam na strone http://www.kwidzynpis.republika.pl. Na stronie znajdziecie sylwetke kandydata na posła Jana Szmiendowskiego numer 6, lista PIS numer 6, okręg wyborczy numer 25.

Polecam: Forum, Aktualności z Kwidzyna, Biuletyn, Spotkania,

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry