Widok
Darmowy projekt - ogród, działka, taras, balkon
Z ogromną przyjemnością wykonam projekt aranżacji ogrodu, działki, balkonu czy tarasu - za darmo!!!
Do tej pory zajmowałam się tym amatorsko, z zamiłowania do ogrodów. Chciałabym nareszcie połączyć przyjemne z pożytecznym i zająć się tego typu aranżacją zawodowo. Co oczywiste, klientów najbardziej przekonują poprzednie projekty. Dlatego chciałabym móc się wykazać w akcji i zdobyć "udokumentowane" doświadczenie. Skorzystają na tym obie strony :)
Zainteresowanych moją propozycją proszę o podanie kontaktu.
Serdecznie zapraszam do współpracy i pozdrawiam!
Do tej pory zajmowałam się tym amatorsko, z zamiłowania do ogrodów. Chciałabym nareszcie połączyć przyjemne z pożytecznym i zająć się tego typu aranżacją zawodowo. Co oczywiste, klientów najbardziej przekonują poprzednie projekty. Dlatego chciałabym móc się wykazać w akcji i zdobyć "udokumentowane" doświadczenie. Skorzystają na tym obie strony :)
Zainteresowanych moją propozycją proszę o podanie kontaktu.
Serdecznie zapraszam do współpracy i pozdrawiam!
Ja rówież jestem zainteresowana aranżacją ogrodu.
Mail ja.mama@wp.pl
Proszę o próbki Pani pracy- foto, projekty :)
Mail ja.mama@wp.pl
Proszę o próbki Pani pracy- foto, projekty :)
Prosiłabym bardzo o aranżację ogrodu - dzieciątko wkrótce urośnie i fajnie byłoby, gdyby miało swoje miejsce do zabawy, a ja swoje roślinki niewymagające wielkiego "zachodu" hihi, których piesek by nie nieszczył. Dodam, że mieszkam w Gdyni. Kontakt: oladan@tlen.pl. Proszę o każdą odpowiedź. Pozdrawiam.
Witam,
Przepraszam za brak odpowiedzi. Niestety, z powodu choroby, pobytu w szpitalu i konieczności dalszego leczenia mojego synka jestem zmuszona tymczasowo wycofać swoją propozycję. Jak tylko będę mogła sobie pozwolić na "aktywność", na pewno się odezwę.
Przepraszam jeszcze raz i dziękuję za zrozumienie. Pozdrawiam!
Przepraszam za brak odpowiedzi. Niestety, z powodu choroby, pobytu w szpitalu i konieczności dalszego leczenia mojego synka jestem zmuszona tymczasowo wycofać swoją propozycję. Jak tylko będę mogła sobie pozwolić na "aktywność", na pewno się odezwę.
Przepraszam jeszcze raz i dziękuję za zrozumienie. Pozdrawiam!
Jak najbardziej warto zdecydować się na kamień ozdobny sędziszów . Ostatnio właśnie kupiłam go do siebie do ogrodu i szczerze mówiąc jestem zadowolona z wyboru, ponieważ prezentuje się po prostu świetnie i można go kupić w dobrej cenie