Widok

DecoRisus - opinie

Dziewczyny, czy zamawiałyście coś z tej firmy? Mają piękne podziękowania dla rodziców ale na alllegro, kafeterii naczytałam się negatywnych opinii, że nie dotrzymują terminów, że towar nie zawsze jest taki jak twierdzą itp itd.

Jakie są wasze doświadczenia?
A może zamawiałyście w Trójmieście?
Którą firmę warto wybrać, jeśli chodzi o efektowne, eleganckie dyplomy dla rodziców?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my zamawialiśmy podziękowania dla Rodziców tutaj http://www.decostudio.pl/ :) byliśmy bardzo zadowoleni :)

http://decostudio.pl/index.php?cPath=1_52?osCAdminID=b9001204043ea7a8abcee8bbde2f6ffd
dzięki, wyglądają fajnie:) czy oprócz tego dawaliście też kwiaty?
nie :) dawaliśmy tylko takie podziękowania - a kwiaty Mamy i tak dostały ;) tzn. to co dostaliśmy na ślubie rozdzieliliśmy na 2 domy + cmentarz :)

my wyjeżdżaliśmy 2 godziny po ślubie ;) także nie było żadnej imprezy :) a te pisemne podziękowania Rodzice dostali po życzeniach w USC :) przeczytali w domach - i oczywiście łezki były ;)
Na indywidualne zamówienia przygotowujemy w różnej formie podziękowania dla Rodziców, w tym dyplomy też.
Zapraszam do naszej kwiaciarni na Żabiance.
Pozdrawiam
Elżbieta
Studio Glorioza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani Elu,
ale to wątek o firmie DecoRisus, nie o dekoracjach.
Powyższe nie zmieni faktu, że bardzo cenię Pani pracę i jej efekty mi się podobają;)

Co do DecoRisusa - my zamawialiśmy zaproszenia i nie było żadnego problemu!
image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 ( rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
Dyplomy w studiu florystycznym? Mogę prosić o bliższe informacje np czy są to dyplomy w okładkach? Jakiego formatu? Czy mogłabym prosić o zdjęcia na maila? asissko@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odpowidając na Pani pytanie przygotowujemy często kompleksowe oprawy ślubów , a podziękowania dla Rodziców to ich nieodłączny element. Stąd nasze działania w tym kierunku.Email do Pani "poszedł"
Życzę miłego wieczoru.
nie przysyłają zaproszeń czy co??? czy takie wielkie opóźnienia??
a ja jeszcze raz powtórzę - nie wiem kim jest -ania, ale będę bronić Decorisusa - zaproszenia przysłali zgodnie z informacją, wykonane perfekcyjnie.
Żadnych opóźnień, żadnych niedoróbek - wręcz przeciwnie.

NIe wiem jak Was, ale mnie strasznie wkurza beznadziejna kryptoreklama poprzez krytykę...
Więcej klasy dordzy Państwo...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ania jest osoba niezalogowana, wiec nie jest wiarygodna.
Kupowalam ksiege gosci w tym sklpie - piekna i na czas, a nawet przed czasem :))) zaproszenia tez tam kupuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
więc jest OK
A zawsze przeciez można zamówic próbnik i obejrzec jak wyglada zaproszenie i problem z głowy....
OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mojego zamówienia w ogóle nie otrzyamłam, mimo że zostało przyjęte i pieniadze wplacone, na maile nie reaguje a telefonów nie odbierają!!!
Nie dajcie sie nabrać- to zwyczajni naciagacze~!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny to ja zaczęłam ten temat. Nie chodziło o zaproszenia ale o podziekowania dla rodziców. Na tej stronie kossztują ok 50zł lub więcej.
Chciałam poznać wasze doświadczenia z tą firmą ponieważ na allegro mają bardzo dużo negatywnych komentarzy. Właściwie to mieli bo ostatnio nie widziałam już ich na aukcjach.
Uzytkownicy narzekali własnie na przetrzymywanie kasy, dłuuuugi czas oczekiwania na przesyłkę (ale to akurat może być wina poczty) lub brak realizacji zamówienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam!!!!!!
Dzis mija równy miesiac od momentu kiedy zamówiłam kilka rzeczy.DZwoniłam kilka razy i ciagle mnie zwodzili ze przesyłka bedzie za kilka dni, ze pod koniec tygodnia i nic!!!
SA po prostu nie poważni, zupełnie bez szacunku do klienta.Zrozumiałe ze przesyłka moze dojsc pózniej ,bo maja sporo zamówien , ale to chociaz mogli by wysłac informacje, a oni na e-maile odpisuja po prostu chamsko!!!!!!
DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z niezadowolonymi przedmówcami. Na maile odpisują po chamsku, ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w d., tylko odzywki w styliu: mamy 14 dni roboczych na relizację. W moim przypadku minęło już tych dni roboczych ponad 20, a towaru nadal nie ma. Wydaje mi się, że cwaniaki znając terminy naszych wesel przetrzymują klientów żeby potem nie móc zareklamować ich partactwa. A z opinii użytkownika niikitka na allegro wynika, że potrafią spartaczyć. Kontaktu telefonicznego nie ma wcale, albo nie odbierają, albo odrzucają połączenie. Wybraliśmy tę firmę, bo na zdjęciach mają ładne te swoje winietki, kotyliony, zaproszenia itp. Ale już wiemy, że nie warto było. Każdy przed weselem ma zszargane nerwy, więc dodatkowe drażnienie nas przez dostawcę towaru, za który zapłaciliśmy z góry niemałe pieniądze jest po prostu szczytem beszczelnośći !!! My zdecydowaliśmy, że jak nam nie przyślą na tydzień przed ślubem, to zrobimy sobie sami to co zamówiliśmy, a z firmą decorisus policzymy się po naszej uroczystości. Nie wykluczone, że sprawę zakończymy w sądzie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja w zeszłym roku zamawialam podziekowania dla rodzicow oraz ksiege gosci - wszytsko bylo w porzadku, na czas i rzeczy naprawde pieknie wykonane, wiec jestem w szoku, ze takie opinie...
wszystkie osoby, które mają złe opinię są niezalogowane... ja tam im nie wierzę:) Sama zamiawiałam wiele rzeczy i wszystko dochodzi zgodnie z ich zapowiedziami!!
NIe lubię nieuczciwej konkurencji... więc będę ich bronić!!
pozadrwiam pieniaczy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziewczyny pomóżcie bo ja muszę już zamówić zaproszenia a teraz się boje, bo faktycznie na allegro nie ma już ich aukcji. Może jest ktoś kto teraz czeka bądź zamawia coś u nich??
Myśmy z narzeczonym chcieli zamówić zaproszenia z tej firmy... ale teraz się troszkę boję, ślub dopiero we wrześniu więc może dostanę na czas to co zamówię?? Kurcze zaproszenia mi się podobają, ale te złe opinie... nie wiem co robić??
do góry