Widok
DecoRisus - opinie
Dziewczyny, czy zamawiałyście coś z tej firmy? Mają piękne podziękowania dla rodziców ale na alllegro, kafeterii naczytałam się negatywnych opinii, że nie dotrzymują terminów, że towar nie zawsze jest taki jak twierdzą itp itd.
Jakie są wasze doświadczenia?
A może zamawiałyście w Trójmieście?
Którą firmę warto wybrać, jeśli chodzi o efektowne, eleganckie dyplomy dla rodziców?
Jakie są wasze doświadczenia?
A może zamawiałyście w Trójmieście?
Którą firmę warto wybrać, jeśli chodzi o efektowne, eleganckie dyplomy dla rodziców?
nie :) dawaliśmy tylko takie podziękowania - a kwiaty Mamy i tak dostały ;) tzn. to co dostaliśmy na ślubie rozdzieliliśmy na 2 domy + cmentarz :)
my wyjeżdżaliśmy 2 godziny po ślubie ;) także nie było żadnej imprezy :) a te pisemne podziękowania Rodzice dostali po życzeniach w USC :) przeczytali w domach - i oczywiście łezki były ;)
my wyjeżdżaliśmy 2 godziny po ślubie ;) także nie było żadnej imprezy :) a te pisemne podziękowania Rodzice dostali po życzeniach w USC :) przeczytali w domach - i oczywiście łezki były ;)
Pani Elu,
ale to wątek o firmie DecoRisus, nie o dekoracjach.
Powyższe nie zmieni faktu, że bardzo cenię Pani pracę i jej efekty mi się podobają;)
Co do DecoRisusa - my zamawialiśmy zaproszenia i nie było żadnego problemu!
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 ( rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
ale to wątek o firmie DecoRisus, nie o dekoracjach.
Powyższe nie zmieni faktu, że bardzo cenię Pani pracę i jej efekty mi się podobają;)
Co do DecoRisusa - my zamawialiśmy zaproszenia i nie było żadnego problemu!
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 ( rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
a ja jeszcze raz powtórzę - nie wiem kim jest -ania, ale będę bronić Decorisusa - zaproszenia przysłali zgodnie z informacją, wykonane perfekcyjnie.
Żadnych opóźnień, żadnych niedoróbek - wręcz przeciwnie.
NIe wiem jak Was, ale mnie strasznie wkurza beznadziejna kryptoreklama poprzez krytykę...
Więcej klasy dordzy Państwo...
Żadnych opóźnień, żadnych niedoróbek - wręcz przeciwnie.
NIe wiem jak Was, ale mnie strasznie wkurza beznadziejna kryptoreklama poprzez krytykę...
Więcej klasy dordzy Państwo...
Dziewczyny to ja zaczęłam ten temat. Nie chodziło o zaproszenia ale o podziekowania dla rodziców. Na tej stronie kossztują ok 50zł lub więcej.
Chciałam poznać wasze doświadczenia z tą firmą ponieważ na allegro mają bardzo dużo negatywnych komentarzy. Właściwie to mieli bo ostatnio nie widziałam już ich na aukcjach.
Uzytkownicy narzekali własnie na przetrzymywanie kasy, dłuuuugi czas oczekiwania na przesyłkę (ale to akurat może być wina poczty) lub brak realizacji zamówienia.
Chciałam poznać wasze doświadczenia z tą firmą ponieważ na allegro mają bardzo dużo negatywnych komentarzy. Właściwie to mieli bo ostatnio nie widziałam już ich na aukcjach.
Uzytkownicy narzekali własnie na przetrzymywanie kasy, dłuuuugi czas oczekiwania na przesyłkę (ale to akurat może być wina poczty) lub brak realizacji zamówienia.
Nie polecam!!!!!!
Dzis mija równy miesiac od momentu kiedy zamówiłam kilka rzeczy.DZwoniłam kilka razy i ciagle mnie zwodzili ze przesyłka bedzie za kilka dni, ze pod koniec tygodnia i nic!!!
SA po prostu nie poważni, zupełnie bez szacunku do klienta.Zrozumiałe ze przesyłka moze dojsc pózniej ,bo maja sporo zamówien , ale to chociaz mogli by wysłac informacje, a oni na e-maile odpisuja po prostu chamsko!!!!!!
DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!!!!
Dzis mija równy miesiac od momentu kiedy zamówiłam kilka rzeczy.DZwoniłam kilka razy i ciagle mnie zwodzili ze przesyłka bedzie za kilka dni, ze pod koniec tygodnia i nic!!!
SA po prostu nie poważni, zupełnie bez szacunku do klienta.Zrozumiałe ze przesyłka moze dojsc pózniej ,bo maja sporo zamówien , ale to chociaz mogli by wysłac informacje, a oni na e-maile odpisuja po prostu chamsko!!!!!!
DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!!!!
Zgadzam się z niezadowolonymi przedmówcami. Na maile odpisują po chamsku, ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w d., tylko odzywki w styliu: mamy 14 dni roboczych na relizację. W moim przypadku minęło już tych dni roboczych ponad 20, a towaru nadal nie ma. Wydaje mi się, że cwaniaki znając terminy naszych wesel przetrzymują klientów żeby potem nie móc zareklamować ich partactwa. A z opinii użytkownika niikitka na allegro wynika, że potrafią spartaczyć. Kontaktu telefonicznego nie ma wcale, albo nie odbierają, albo odrzucają połączenie. Wybraliśmy tę firmę, bo na zdjęciach mają ładne te swoje winietki, kotyliony, zaproszenia itp. Ale już wiemy, że nie warto było. Każdy przed weselem ma zszargane nerwy, więc dodatkowe drażnienie nas przez dostawcę towaru, za który zapłaciliśmy z góry niemałe pieniądze jest po prostu szczytem beszczelnośći !!! My zdecydowaliśmy, że jak nam nie przyślą na tydzień przed ślubem, to zrobimy sobie sami to co zamówiliśmy, a z firmą decorisus policzymy się po naszej uroczystości. Nie wykluczone, że sprawę zakończymy w sądzie...