Widok

Depilacja laserowa trójmiasto

hej wiecie może w jakim gabinecie , spa wykonują dość tanio depilacje laserową ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
robilam pachy i w OTC i w salonie Jacques Andre bez zadnych efektów specjalnych w sumie 5 razy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też kupiłam ten kupon i powiem szczerze ze bylam na 1 zabiegu i mam zdecydowanie mniej włosów!!
Ja chodze do Epi Centrum ,super laser skuteczny ,fajna obsluga.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Epi Centrum w Gdansku ! p Justynka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę do OTC Centrum Urody & SPA w Gdyni - karnet kupiłam na gruponie - 5 potrójnych zabiegów (bikini, pachy i wasik) - 780zł.
Karnet ważny rok.
Na razie byłam dwa razy - efekt super - pachy już praktycznie gładkie, bikini też, wąsik trochę gorzej, ale to jaśniejsze włosy, więc było wiadomo.
Pójdę jeszcze raz, a pozostałe zostawię sobie na jesień.

Naprawdę polecam - jak sprawdzałam ceny pojedynczo to taki karnet wychodzi super!
Nie rozumiem :)
Jestem zadbana, bo się kąpię wieczorem, a rano szybki prysznic ;)
Golenie włosów nie zastąpi mycia, dziewczyny - tak natura nas stworzyła, to po co usuwać, golić i depilować ?
Te włosy w jakimś celu tam są :)
Czy włosy na głowie też trzeba golić na łyso - bo inaczej się jest niezadbanym ??!!
Nie rozumiem. No ale weszłam przypadkowo na ten temat o depilacji, bo wszyscy tu są zainteresowani właśnie depilacją !
Nawet ginekolog mówi, zeby nie usuwać z łona.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
o kurde...żal..jak można byc zadbaną kobieta, mając haszcze pod pachami i w majtkach? masakra :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
masakra..
Ja tam nigdy nie goliłam , ani nie depilowałam ani nóg, ani pach, ani bikini czy łona ! Wyznaję zasadę - te włosy po coś tam są, czemuś służą ! A jestem zadbaną brunetką :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam!
Mam do odsprzedania kupon z Groupon'u na 3 zabiegi depilacji laserowej pach. 72 zł zamiast 720 zł w "Centrum Urody" w Gdyni. Kupon ważny do 07.09.2011

Osoby zainteresowane prosze o kontakt: kamiku1@o2.pl

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/okazja-3-zabiegi-depilacji-laserowej-iplrf-pach-ogl3629659.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem po pierwszym zabiegu w nomasvello i efekty widac juz po pierwszym tyg! o połowę zmniejszyło mi się owlosienie pod pachami!
polecam! każdy może się przekonac, wykonują darmowa próbę, nie mialam żadnych oparzeń
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, ja wczoraj robiłam epilację pach w klinice H&Bmed. Zabieg nie należy do najprzyjemniejszych ale da się wytrzymać. Podobno znaczne efekty epilacji widać dopiero po 3-4 zabiegach więc czekam. Pozdrawiam
Moja koleżanka była w novello 4 razy na pachy. Po trzech razach Zero efektów , za czwartym parzyło, więc to chyba nie do końca fałszywe wpisy konkurencji. To zależy widocznie nie tylko od dobrego sprzętu ale i od wiedzy i umiejętności kosmetyczki.
sprzęt jest nowy i jest bardzo dobry! to że więcej się płaci to nie znaczy że jest lepszy efekt! najlepiej przyjsć i osobiście się przekonać. przy pierwszym zabiegu wykonywana jest darmowa proba i mozna sie przekonać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To bardzo ciekawa sprawa, bo Jack Andre tez uzywa IPL - wiec bzdury pisze Pani , ze w nomasvello nie bylo efektu a tam byl!
Prosze wszystkie Panie, ktore zastanawiaja sie nad depilacja laserowa, zeby zobaczyly na portalu trojmiasto pod obiektami Nomasvello -opinie na nasz temat. Prawdziwe opinie naszych klientek -a nie sugerowały sie rozpaczliwymi probami nieuczciwej konkurencji!!!!
TEST JEST DARMOWY! Warto sie samemu przekonac!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zapraszam na depilacje BIKINI-GLEBOKIE- Gwarantuje, ze w NomasVello nie boli. IPL jest bezpieczny, bezbolesny i absolutnie nie ma ryzyka poparzen!!! Zreszta robimy DARMOWY TEST! Przekonaj sie, nic nie tracisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo nie ladny i FAŁSZYWY wpis ze strony konkurencji. Kazdy moze sie przekonac, zapraszamy na DARMOWY TEST! Prosze nie pisac wieciej takich bzdur !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
byłam 3 razy na depilacji bikinii........ ZERO EFEKTÓW dlatego nie polecam salonu Nomasvello!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Kosmedicę w Sopocie. Przed pierwszą wizytą byłam bardzo zestresowana, ale profesjonalna opieka w trakcie zabiegu przekonała mnie, że to nic strasznego. Jest tam bardzo sympatyczna pani (nie pamiętam imienia), która rzeczywiście zna się na rzeczy.
Ceny chyba standardowe. Chyba od 4. lub 5. zabiegu mam rabat 50%, więc nie jest źle. Normalne ceny to chyba 450 za uda i 400 za łydki. Mieszczą się w krzywym domku.

Dodam jeszcze tylko, że to bujda, że laserowa depilacja nie boli. Boli jak diabli, zwłaszcza miejsca intymne:)
aa no i cenę mają 99 zł za strefę także się w sumie opłaca
do góry