Widok

Depilacja laserowa trójmiasto

hej wiecie może w jakim gabinecie , spa wykonują dość tanio depilacje laserową ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W nowym salonie Jacques Andre na ul.Elżbietańskiej przy kościele św.Józefa depilację laserową robi pani Kasia. Jest kosmetologiem i wykładowcą w szkole kosmetycznej. Mają wysokiej klasy sprzęt a pani Kasia duże doświadczenie. Robiłam depilację pach dwa razy i myślę że jeszcze raz i wystarczy. Potem nogi i bikini. Fajny efekt i bezboleśnie. tel. 58/682-06-63
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
tutajj :

http://www.nomasvello.pl/pl/2,2-cennik/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Musze przyznać,ze cena jest bardzo interesujaca:-) chcialabym wydepilowac cale nogi oraz pachy rozumiem,ze za to zaplace jedyne 198zł ? Zastanawiam sie tylko czy depilacja w tym salonie jest rownie skuteczna jak w innych drozszych? Czy z powodu tak niskiej ceny bede musiala chodzic np.7 razy a w innym salonie 3razy?
Czy ktos byl w tym salonie i moze sie wypowiedziec co do efektu koncowego...?
Ja byłam w novello, zrobiłam 5 zabiegów i nie widziałam szczególnych efektów, ale moja przyjaciółka chodziła do Jacques Andre na E-Lighta. Po 4 zabiegach zakończyła kurację i jest bardzo zadowolona. Ja też na pewno chociaż spróbuję :)
Źle wyliczyłaś cenę. Za 1 nogę masz 99zł plus pachy. To prawie 300zł.
Ale słyszałam że mają kiepski sprzęt i dużo razy trzeba powtarzać. Więc chyba lepiej zapłacić więcej u sprawdzonych. I zaoszczędzony czas.
Dzieki bardzo za cenne informacje:) Aneta a mozesz podac jakies namiary gdzie to jest i jakie koszta bo z tego co sie orientuje to do tanich przyjemnosci nie nalezy:( a ja niestety swiezo co kupilam mieszkanko,ktore musze urzadzic wiec sporo wydatkow przede mna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki Martyna,ze poprawiłas mnie w obliczeniach:p
To jest koło Krewetki w Gdańsku Głównym, jak dzwoniłam to podano mi cenę 150 zł, zresztą cennik jest na stronce http://www.jandre.pl Nie jestem pewna, ale to chyba chodzi o tą samą babkę co ktoś napisał wyżej- o p. Kasię. Pozdrowionka, Aneta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki:) z cennika wyczytałam,ze cale nogi to koszt 400zł a takich zabiegow trzeba kilka wykonac wiec niestety ale jak na razie musze to sobie odpuscic i mieszkanko urzedzic.
Pozdrawiam.
Ja polecam gabinet Yasumi Epil w Gdyni na Karwinach. Mają E-Lighta czyli IPL+fala radiowa RF. Po 3 razach na pachach w sumie nie mam już włosów. Teraz zaczynam bikini, efekt powinien być podobny bo ciemne i grube włosy tam są:)
A w novello słyszałam że kilka razy poparzyli, więc nie wiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
aa no i cenę mają 99 zł za strefę także się w sumie opłaca
Polecam Kosmedicę w Sopocie. Przed pierwszą wizytą byłam bardzo zestresowana, ale profesjonalna opieka w trakcie zabiegu przekonała mnie, że to nic strasznego. Jest tam bardzo sympatyczna pani (nie pamiętam imienia), która rzeczywiście zna się na rzeczy.
Ceny chyba standardowe. Chyba od 4. lub 5. zabiegu mam rabat 50%, więc nie jest źle. Normalne ceny to chyba 450 za uda i 400 za łydki. Mieszczą się w krzywym domku.

Dodam jeszcze tylko, że to bujda, że laserowa depilacja nie boli. Boli jak diabli, zwłaszcza miejsca intymne:)
byłam 3 razy na depilacji bikinii........ ZERO EFEKTÓW dlatego nie polecam salonu Nomasvello!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo nie ladny i FAŁSZYWY wpis ze strony konkurencji. Kazdy moze sie przekonac, zapraszamy na DARMOWY TEST! Prosze nie pisac wieciej takich bzdur !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zapraszam na depilacje BIKINI-GLEBOKIE- Gwarantuje, ze w NomasVello nie boli. IPL jest bezpieczny, bezbolesny i absolutnie nie ma ryzyka poparzen!!! Zreszta robimy DARMOWY TEST! Przekonaj sie, nic nie tracisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To bardzo ciekawa sprawa, bo Jack Andre tez uzywa IPL - wiec bzdury pisze Pani , ze w nomasvello nie bylo efektu a tam byl!
Prosze wszystkie Panie, ktore zastanawiaja sie nad depilacja laserowa, zeby zobaczyly na portalu trojmiasto pod obiektami Nomasvello -opinie na nasz temat. Prawdziwe opinie naszych klientek -a nie sugerowały sie rozpaczliwymi probami nieuczciwej konkurencji!!!!
TEST JEST DARMOWY! Warto sie samemu przekonac!
sprzęt jest nowy i jest bardzo dobry! to że więcej się płaci to nie znaczy że jest lepszy efekt! najlepiej przyjsć i osobiście się przekonać. przy pierwszym zabiegu wykonywana jest darmowa proba i mozna sie przekonać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja koleżanka była w novello 4 razy na pachy. Po trzech razach Zero efektów , za czwartym parzyło, więc to chyba nie do końca fałszywe wpisy konkurencji. To zależy widocznie nie tylko od dobrego sprzętu ale i od wiedzy i umiejętności kosmetyczki.
Witam, ja wczoraj robiłam epilację pach w klinice H&Bmed. Zabieg nie należy do najprzyjemniejszych ale da się wytrzymać. Podobno znaczne efekty epilacji widać dopiero po 3-4 zabiegach więc czekam. Pozdrawiam
do góry