Widok
W nowym salonie Jacques Andre na ul.Elżbietańskiej przy kościele św.Józefa depilację laserową robi pani Kasia. Jest kosmetologiem i wykładowcą w szkole kosmetycznej. Mają wysokiej klasy sprzęt a pani Kasia duże doświadczenie. Robiłam depilację pach dwa razy i myślę że jeszcze raz i wystarczy. Potem nogi i bikini. Fajny efekt i bezboleśnie. tel. 58/682-06-63
Musze przyznać,ze cena jest bardzo interesujaca:-) chcialabym wydepilowac cale nogi oraz pachy rozumiem,ze za to zaplace jedyne 198zł ? Zastanawiam sie tylko czy depilacja w tym salonie jest rownie skuteczna jak w innych drozszych? Czy z powodu tak niskiej ceny bede musiala chodzic np.7 razy a w innym salonie 3razy?
Czy ktos byl w tym salonie i moze sie wypowiedziec co do efektu koncowego...?
Czy ktos byl w tym salonie i moze sie wypowiedziec co do efektu koncowego...?
To jest koło Krewetki w Gdańsku Głównym, jak dzwoniłam to podano mi cenę 150 zł, zresztą cennik jest na stronce http://www.jandre.pl Nie jestem pewna, ale to chyba chodzi o tą samą babkę co ktoś napisał wyżej- o p. Kasię. Pozdrowionka, Aneta
Polecam Kosmedicę w Sopocie. Przed pierwszą wizytą byłam bardzo zestresowana, ale profesjonalna opieka w trakcie zabiegu przekonała mnie, że to nic strasznego. Jest tam bardzo sympatyczna pani (nie pamiętam imienia), która rzeczywiście zna się na rzeczy.
Ceny chyba standardowe. Chyba od 4. lub 5. zabiegu mam rabat 50%, więc nie jest źle. Normalne ceny to chyba 450 za uda i 400 za łydki. Mieszczą się w krzywym domku.
Dodam jeszcze tylko, że to bujda, że laserowa depilacja nie boli. Boli jak diabli, zwłaszcza miejsca intymne:)
Ceny chyba standardowe. Chyba od 4. lub 5. zabiegu mam rabat 50%, więc nie jest źle. Normalne ceny to chyba 450 za uda i 400 za łydki. Mieszczą się w krzywym domku.
Dodam jeszcze tylko, że to bujda, że laserowa depilacja nie boli. Boli jak diabli, zwłaszcza miejsca intymne:)
To bardzo ciekawa sprawa, bo Jack Andre tez uzywa IPL - wiec bzdury pisze Pani , ze w nomasvello nie bylo efektu a tam byl!
Prosze wszystkie Panie, ktore zastanawiaja sie nad depilacja laserowa, zeby zobaczyly na portalu trojmiasto pod obiektami Nomasvello -opinie na nasz temat. Prawdziwe opinie naszych klientek -a nie sugerowały sie rozpaczliwymi probami nieuczciwej konkurencji!!!!
TEST JEST DARMOWY! Warto sie samemu przekonac!
Prosze wszystkie Panie, ktore zastanawiaja sie nad depilacja laserowa, zeby zobaczyly na portalu trojmiasto pod obiektami Nomasvello -opinie na nasz temat. Prawdziwe opinie naszych klientek -a nie sugerowały sie rozpaczliwymi probami nieuczciwej konkurencji!!!!
TEST JEST DARMOWY! Warto sie samemu przekonac!