Widok

Depilacja laserowa trójmiasto

hej wiecie może w jakim gabinecie , spa wykonują dość tanio depilacje laserową ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja za nim zdecydowałam się na depilację laserową (a trwało to 2 lata) szukałam wszędzie opinii w internecie na temat rodzajów laseru i salonów.
W końcu zdecydowałam się na laser light sheer - w internecie miał najwięcej pozytywnych opinii dotyczących skuteczności. Pozostało więc odnalezienie salonu.
Ostatecznie zastanawiałam się pomiędzy Laser Center Sopot i Laser Delux Gdańsk.
Ten pierwszy wydawał mi się bardziej godny zaufania, drugi natomiast miał lepsze ceny. Ostatecznie zdecydowałam, że zaryzykuję i postawiłam na Laser Delux i nie żałuje! :)

Jestem już po dwóch zabiegach na cztery partie ciała. Obsługa jest bardzo miła i fachowa, a co najważniejsze - efekty są widoczne.
Także polecam ten salon, a jakby ktoś chciał 20% zniżki na pierwszy zabieg to śmiało piszcie olaaa888@gmail.com (maja taką promocje, więcej można przeczytać na stronie internetowe salonu)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupiłam sobie ten sprzęt jakiś czas temu, używałam dwa razy póki co i powiem szczerze, pierwszy raz trochę bolało, ale za drugim razem już całkiem sprawnie mi to szło. Bałam się za wysokiej temperatury bo jednak co u specjalisty to bardziej bezpieczne, ale zanim kupiłam poczytałam ze to całkiem bezpieczne, ze maszynka nagrzewa wosk do pewnej temperatury i potem ją podtrzymuje, już bardziej nie grzeje wiec nie ma obaw żeby była za wysoka. Efekty utrzymują się jakieś 4 tygodnie więc naprawdę się opłaca.
Dziewczyny a co sądzicie o takiej depilacji domowej Easy Waxem na przykład. Ja się zastanawiam czy bym sobie sama poradziła bo do studio iść to mi jednak trochę drogo.
Warto skorzystać ze zniżki 20% na pierwszy zabieg. Chętnie kogoś polecę do Laserdelux.
Proszę o konkakt tu lub na maila blueblack@wp.pl
Ja byłam w http://www.laserdelux.pl/gdansk/depilacja-laserowa/ . Ceny od 99 zł do 199 zł więc według mnie są bardzo atrakcyjne.
http://www.laserdelux.pl/gdansk/depilacja-laserowa/lightsheer-duet/

O salonie i sprzęcie :)

LASER DELUXE- zniżki

Widze że wątek stary i troche nieaktualny. Odświeże go troche.
Mogę polecić Laser Delux we Wrzeszczu. Kiedyś próbowałam różnych depilacji i śmiało stwierdzam, że jak coś jest bardzo tanie to z reguły z czegoś to wynika , np gorszy sprzęt lub mniejsza skuteczność. W LASER DELUX, ceny są przeciętne, średnie.( są salony o wiele droższe i tańsze)

U mnie efekty już byly po pierwszym razie ( bikini), włoski odrastały mi rzadkie i słabe. Po zgoleniu odrastały 5 dni i są niewidoczne. ( Gdy wcześniej przed depilacją po jednym dniu już była kolczatka). Gorąco polecam:)

Jeśłi chodzi o zniżki, to na pierwszy raz dostajesz 20% taniej, jeśli jesteś przez kogoś polecona. Chętnie polecę kogoś, mój kontakt
jaknajlepiej@gmail.com

Jeśli chcesz zniżkę, lub masz jakieś pytania to napisz, chętnie odpowiem. :)Pozdrawiam
Ja robię w osowie w instytucie zdrowia i urody bellenza koszt jednego zabiegu (małej partii ciała) to teraz w promocji 49 zł, po jutrze jadę na trzeci zabieg fotodepilacji pach, myślę że już ostatni raz, bo efekt jest super, zostały mi jakies pojedyncze włoski :))) instytut mieści się na ulicy herkulesa 45. Polecam :d
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
IPL to nie jest marka, tylko rodzaj. Więc nie ma niczego nadzwyczajnego w tym że gdzies tam IPL może być kiepski, a gdzieś dobry. Bo to tak jakby pisać że LCD jest dobre nie zwracając uwagi na markę sprzętu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko i wyłącznie w Marrakesh w Oliwie :) po jednym zabiegu już widzę efekty a teraz jest promocja do końca grudnia - polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
warto jednak przed pójściem na taki zabieg sprawdzić nasz salon -> czy mają wykwalifikowaną kadrę, jakich urządzeń używają itp. ja miałam epilację tym urządzeniem Glam Beauty http://www.glambeauty.eu/strona-glowna/oferta/produkty/gb3-1.html i jestem bardzo zadowolona z efektów które uzyskałam
może ktoś wie jakie są aktualne ceny a EPI CENTRUM na depilację laserową łydek i kolan,
bo na stronie http://www.epi-gdansk.pl/index.php/home nie wchodzi cennik
IPL jest beznadziejny... choć nie jest taki drogi to trzeba wykonac dość sporo serii.
hmmm... jakaś szczęściara z tej przyjaciółki. Ja mam za sobą 6 sesji elight w Jacques Andre no i owszem - efekty są, ale do końca kuracji jeszcze trochę...
EPI CENTRUM - MAJĄ PROMOCJĘ ŚWIĄTECZNĄ 50 %
Szanowne Panie,
prowadzę jeden ze znanych salonów wellness (nie zdradzę jednak który, abyście mnie nie posądziły o reklamę) i z zaciekawieniem przyglądam się temu wątkowi na forum.

Wykonujemy zabiegi epilacyjne przy pomocy IPL'a i chcę wyjaśnić kilka mitów.

1. skuteczna epilacja polega na zniszczeniu mieszków włosowych w fazie anagen'u czyli wzrostu włosa. W 99% metod doprowadza się do tego rozgrzewając mieszek do temp. ok 70 st. C przez np. elektrokoagulację (prąd), naświetlenie laserem lub naświetlenie silną wiązką światła o odpowiedniej charakterystyce (IPL).

2. IPL nie jest wcale „gorszą” metodą epilacji. Rezultaty terapii są równie dobre, a w niektórych przypadkach nawet lepsze niż przy zastosowaniu lasera (Laser Medical Science article: „Comparison study of efficency and sides effects in different light sources for Hair Removal” – 14 Feb. 2006).
Laser (np. diodowy) jest skuteczniejszy jedynie przy b. jasnym owłosieniu, ale za to IPL jest mniej inwazyjny. Przy czym zabiegi IPL są z reguły tańsze z uwagi na nieco niższą cenę sprzętu.

3. Kluczową kwestią w wypadku skuteczności IPL są: technologia urządzenia, jakość lamp i rzetelność (dokładność) wykonania usługi.

Dlatego porównując efekty zabiegów w poszczególnych firmach należy mieć na uwadze:
jakiej maszyny używa firma, jak często wymieniane są lampy, jak wyszkolony jest personel.
Z uwagi na to że ostatnio na rynku pojawiły się setki „maszyn” z Chin, o wątpliwej jakości, gdzie „żywotność” lamp to teoretycznie 200,000 impulsów i więcej, można z dużym prawdopodobieństwem założyć, że ich efektywność jest znikoma. (w maszynach z Europy i USA wymiana lamp następuje po 5,10 lub 15 tyś impulsów, co gwarantuje jednorodną skuteczność zabiegu).
Istotna jest też charakterystyka i spoistość wiązki światła co w wypadku chińskich „wynalazków” nie jest w ogóle badane i brane pod uwagę.
Nie jest też prawdą, że im większa jest emitowana energia tym lepiej. Istotą jest aby energia była odpowiednia. Zabieg wcale nie musi boleć i parzyć by był efektywny!

Warto jest zatem trochę poszukać, popytać i znaleźć IPL z prawdziwego zdarzenia.
Pytajcie Panie o certyfikaty medyczne (miarodajny jest np. amerykański certyfikat FDA) o kraj pochodzenia, o technologię, o lampy. Jeśli firma będzie się miała czym pochwalić, na pewno się pochwali.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja wykupiłam kupon z Rolletica w Gdyni w sierpniu ubiegłego roku. Zrobiłam łącznie pięc zabiegów. Zakońcyzlam w styczniu i efekt rewelacja. Polecam gorąco!
Do Alicji zeby czytała ze zrozumieniem było napisane "w sumie" 5 razy a nie 5 razy w salonie Jacques Andre a poza tym z tego co sie orientuje , w byłym salonie w krewetce równiez był laser, wiec prosze nie wyzywać mnie od "kłamczuch" tylko byc bardziej zorientowanym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
w Rumi na Dąbrowskiego za falko robią fotoepilację za 100zł za każdą partię ciała :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale głupota. Depilację laserową robi się w odstępie 4-5 tygodni. Salon Jacques Andre posiada IPL w swoim nowym salonie od lutego tego roku. Teraz jest maj, jak więc mogłaś zrobić to już 5 razy kłamczucho!
Zajmij się czymś pożytecznym a nie wypisywaniem nieprawdy złośliwa babo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry