Widok
warto jednak przed pójściem na taki zabieg sprawdzić nasz salon -> czy mają wykwalifikowaną kadrę, jakich urządzeń używają itp. ja miałam epilację tym urządzeniem Glam Beauty http://www.glambeauty.eu/strona-glowna/oferta/produkty/gb3-1.html i jestem bardzo zadowolona z efektów które uzyskałam
Ja robię w osowie w instytucie zdrowia i urody bellenza koszt jednego zabiegu (małej partii ciała) to teraz w promocji 49 zł, po jutrze jadę na trzeci zabieg fotodepilacji pach, myślę że już ostatni raz, bo efekt jest super, zostały mi jakies pojedyncze włoski :))) instytut mieści się na ulicy herkulesa 45. Polecam :d
LASER DELUXE- zniżki
Widze że wątek stary i troche nieaktualny. Odświeże go troche.
Mogę polecić Laser Delux we Wrzeszczu. Kiedyś próbowałam różnych depilacji i śmiało stwierdzam, że jak coś jest bardzo tanie to z reguły z czegoś to wynika , np gorszy sprzęt lub mniejsza skuteczność. W LASER DELUX, ceny są przeciętne, średnie.( są salony o wiele droższe i tańsze)
U mnie efekty już byly po pierwszym razie ( bikini), włoski odrastały mi rzadkie i słabe. Po zgoleniu odrastały 5 dni i są niewidoczne. ( Gdy wcześniej przed depilacją po jednym dniu już była kolczatka). Gorąco polecam:)
Jeśłi chodzi o zniżki, to na pierwszy raz dostajesz 20% taniej, jeśli jesteś przez kogoś polecona. Chętnie polecę kogoś, mój kontakt
jaknajlepiej@gmail.com
Jeśli chcesz zniżkę, lub masz jakieś pytania to napisz, chętnie odpowiem. :)Pozdrawiam
Mogę polecić Laser Delux we Wrzeszczu. Kiedyś próbowałam różnych depilacji i śmiało stwierdzam, że jak coś jest bardzo tanie to z reguły z czegoś to wynika , np gorszy sprzęt lub mniejsza skuteczność. W LASER DELUX, ceny są przeciętne, średnie.( są salony o wiele droższe i tańsze)
U mnie efekty już byly po pierwszym razie ( bikini), włoski odrastały mi rzadkie i słabe. Po zgoleniu odrastały 5 dni i są niewidoczne. ( Gdy wcześniej przed depilacją po jednym dniu już była kolczatka). Gorąco polecam:)
Jeśłi chodzi o zniżki, to na pierwszy raz dostajesz 20% taniej, jeśli jesteś przez kogoś polecona. Chętnie polecę kogoś, mój kontakt
jaknajlepiej@gmail.com
Jeśli chcesz zniżkę, lub masz jakieś pytania to napisz, chętnie odpowiem. :)Pozdrawiam
Ja byłam w http://www.laserdelux.pl/gdansk/depilacja-laserowa/ . Ceny od 99 zł do 199 zł więc według mnie są bardzo atrakcyjne.
Ja kupiłam sobie ten sprzęt jakiś czas temu, używałam dwa razy póki co i powiem szczerze, pierwszy raz trochę bolało, ale za drugim razem już całkiem sprawnie mi to szło. Bałam się za wysokiej temperatury bo jednak co u specjalisty to bardziej bezpieczne, ale zanim kupiłam poczytałam ze to całkiem bezpieczne, ze maszynka nagrzewa wosk do pewnej temperatury i potem ją podtrzymuje, już bardziej nie grzeje wiec nie ma obaw żeby była za wysoka. Efekty utrzymują się jakieś 4 tygodnie więc naprawdę się opłaca.
Ja za nim zdecydowałam się na depilację laserową (a trwało to 2 lata) szukałam wszędzie opinii w internecie na temat rodzajów laseru i salonów.
W końcu zdecydowałam się na laser light sheer - w internecie miał najwięcej pozytywnych opinii dotyczących skuteczności. Pozostało więc odnalezienie salonu.
Ostatecznie zastanawiałam się pomiędzy Laser Center Sopot i Laser Delux Gdańsk.
Ten pierwszy wydawał mi się bardziej godny zaufania, drugi natomiast miał lepsze ceny. Ostatecznie zdecydowałam, że zaryzykuję i postawiłam na Laser Delux i nie żałuje! :)
Jestem już po dwóch zabiegach na cztery partie ciała. Obsługa jest bardzo miła i fachowa, a co najważniejsze - efekty są widoczne.
Także polecam ten salon, a jakby ktoś chciał 20% zniżki na pierwszy zabieg to śmiało piszcie olaaa888@gmail.com (maja taką promocje, więcej można przeczytać na stronie internetowe salonu)
W końcu zdecydowałam się na laser light sheer - w internecie miał najwięcej pozytywnych opinii dotyczących skuteczności. Pozostało więc odnalezienie salonu.
Ostatecznie zastanawiałam się pomiędzy Laser Center Sopot i Laser Delux Gdańsk.
Ten pierwszy wydawał mi się bardziej godny zaufania, drugi natomiast miał lepsze ceny. Ostatecznie zdecydowałam, że zaryzykuję i postawiłam na Laser Delux i nie żałuje! :)
Jestem już po dwóch zabiegach na cztery partie ciała. Obsługa jest bardzo miła i fachowa, a co najważniejsze - efekty są widoczne.
Także polecam ten salon, a jakby ktoś chciał 20% zniżki na pierwszy zabieg to śmiało piszcie olaaa888@gmail.com (maja taką promocje, więcej można przeczytać na stronie internetowe salonu)