Widok

Depilacja laserowa trójmiasto

hej wiecie może w jakim gabinecie , spa wykonują dość tanio depilacje laserową ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam gabinet Yasumi Epil w Gdyni na Karwinach. Mają E-Lighta czyli IPL+fala radiowa RF. Po 3 razach na pachach w sumie nie mam już włosów. Teraz zaczynam bikini, efekt powinien być podobny bo ciemne i grube włosy tam są:)
A w novello słyszałam że kilka razy poparzyli, więc nie wiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki:) z cennika wyczytałam,ze cale nogi to koszt 400zł a takich zabiegow trzeba kilka wykonac wiec niestety ale jak na razie musze to sobie odpuscic i mieszkanko urzedzic.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest koło Krewetki w Gdańsku Głównym, jak dzwoniłam to podano mi cenę 150 zł, zresztą cennik jest na stronce http://www.jandre.pl Nie jestem pewna, ale to chyba chodzi o tą samą babkę co ktoś napisał wyżej- o p. Kasię. Pozdrowionka, Aneta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzieki Martyna,ze poprawiłas mnie w obliczeniach:p
Dzieki bardzo za cenne informacje:) Aneta a mozesz podac jakies namiary gdzie to jest i jakie koszta bo z tego co sie orientuje to do tanich przyjemnosci nie nalezy:( a ja niestety swiezo co kupilam mieszkanko,ktore musze urzadzic wiec sporo wydatkow przede mna.
Źle wyliczyłaś cenę. Za 1 nogę masz 99zł plus pachy. To prawie 300zł.
Ale słyszałam że mają kiepski sprzęt i dużo razy trzeba powtarzać. Więc chyba lepiej zapłacić więcej u sprawdzonych. I zaoszczędzony czas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłam w novello, zrobiłam 5 zabiegów i nie widziałam szczególnych efektów, ale moja przyjaciółka chodziła do Jacques Andre na E-Lighta. Po 4 zabiegach zakończyła kurację i jest bardzo zadowolona. Ja też na pewno chociaż spróbuję :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Musze przyznać,ze cena jest bardzo interesujaca:-) chcialabym wydepilowac cale nogi oraz pachy rozumiem,ze za to zaplace jedyne 198zł ? Zastanawiam sie tylko czy depilacja w tym salonie jest rownie skuteczna jak w innych drozszych? Czy z powodu tak niskiej ceny bede musiala chodzic np.7 razy a w innym salonie 3razy?
Czy ktos byl w tym salonie i moze sie wypowiedziec co do efektu koncowego...?
tutajj :

http://www.nomasvello.pl/pl/2,2-cennik/
W nowym salonie Jacques Andre na ul.Elżbietańskiej przy kościele św.Józefa depilację laserową robi pani Kasia. Jest kosmetologiem i wykładowcą w szkole kosmetycznej. Mają wysokiej klasy sprzęt a pani Kasia duże doświadczenie. Robiłam depilację pach dwa razy i myślę że jeszcze raz i wystarczy. Potem nogi i bikini. Fajny efekt i bezboleśnie. tel. 58/682-06-63
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry