Widok

Deprecha vs internetowy hejt

Mam ochotę się "wypisać". Nie radzę sobie z deprechą. Nie wiem jak wyjść z impasu, przerwać szarość... Jak wziąć się w garść... Leczę się, biorę leki, co nie zmienia faktu, że nie chce mi się żyć. Nie chce mi się niczego. Schlałabym się, ale postanowiłam, że odstawię alkohol i jestem już od paru miesięcy konsekwentna.. Chciałabym znów poczuć, że żyję. Chciałabym... Chcieć.
Może jakiś mały hejt internetowych trolli poprawi mi humor? Proszę mnie ładnie zhejtować... zrównać z ziemią.. dokopać..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie. Warto włączyć ignorowanie łowcy pasztetowej, babci izulli, chlora sadyllo, krzyżaka. Zapewne kogoś pominąłem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Komandos, mam dla ciebie mała radę (ciotka dobra rada)...będąc na tym forum najlepiej "w głowie" nacisnąć taki przycisk ,który sprawi, że staną się niewidoczne niektóre Nicki i ich wypowiedzi...sam wybierz które nadają się do wygaszenia. Jest to do zrobienia.. pomysł zaczerpnięty z mistrza Kinga i jego skrzyneczki do zamykania potworów ... Właściwie to inni też mogliby uruchomić te funkcję.. bo mam takie wrażenie, że kiedy pojawia się tu jakikolwiek wpis "innych" od razu zlatują się sępy i hieny , jak po pokarm , który umożliwi im. Dalsze życie...ignorowanie naprawdę nie jest takie trudne.. miłego dnia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdybyś nie chciał, to byś tu nie "wchodzil". Tym bardziej, że jak piszesz, nie masz czasu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie mam czasu, wszedłem tu na chwilę i mnie zatkało. Wpis spowodowany deprechą, a stało się miejscem plemiennego okładania dechami. Jestem tu nowy i to nowe dla mnie doświadczenie przypomniało coś z przeszłości o potrzebie gajowego Maruchy, który pogoni towarzystwo z polany dla czystości i spokoju kniei.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Krzyzak, chlopie mam sla ciebie propozycję. Jest na forum dzial Motoryzacja i temat " jaki samochód polecacie kupić ". Napisz tam o swoim Wartburgu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żadko coś mu się udaje więc się chłopiec stara :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jest godzina 8.37 . Post crossa powstał 3 godziny wcześniej. Kto przy zdrowych zmyslach zasiada przy kompie przed 6 rano, by napisać " postanowiłem być lepszym człowiekiem " ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oszaleć można... fa fa fa, bla bla bla...
https://youtu.be/ePRYhNNdzwk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mógłbym odpisać coś w stylu dureń odkrył że Krzyżak się ujawnił (choć nie wiem kim jest Krzyżak a wiem kim jest dureń) ale nie napiszę bo postanowiłem być lepszym człowiekiem i ignorować zaczepki durniów.
A.co u ciebie jaq? Uraczysz nas jeszcze jakimiś mądrością i w stylu komu, gdzie i o czym wolno tutaj pisać?

Powyższy wpis jest dowodem na bycie lepszym człowiekiem i ignorowanie zaczepek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

> Czy u Badyla wszystko ok?

Jop. Ale już to wiesz ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzień dobry. Może kawki? Wreszcie jasność za oknem.
Tak. Nie ma to jak wzajemne szturchanie i docinki. Pewnie pójdę do piekła za swój egoizm ale dostrzegam plusy tej "dziwnej relacji" między jaq i Crossem.

Ps
Czy u Badyla wszystko ok? Kontaktuje się?

"Krzyżak się ujawnił."

Mógłbym odpisać coś w stylu dureń odkrył że Krzyżak się ujawnił (choć nie wiem kim jest Krzyżak a wiem kim jest dureń) ale nie napiszę bo postanowiłem być lepszym człowiekiem i ignorować zaczepki durniów.

A.co u ciebie jaq? Uraczysz nas jeszcze jakimiś mądrością i w stylu komu, gdzie i o czym wolno tutaj pisać?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Noooo, Komandosie,
Toś zapodał serię z karabinu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wracam ze skruchą, człowiek w nieszczęściu, a ja o sobie. Bardzo ważne, leczyli mnie 5 lat na depresję (5 lat- leki). Potem nawaliły wszystkie wyniki badań, ale dokładnie wszystkie. Żaden lekarz nie mógł nic poradzić, uznali, że jestem hipochondryk, stracili do mnie cierpliwość. I kolejny raz Anioł Stróż stanął na mojej drodze i jeszcze raz poszedłem po skierowanie na tarczycę, nie wiem dlaczego, tak bezrozumnie.Wszyscy lekarze odmówili, wariat- psychiatra dał na złość innym. No po badaniach na TSH zawiesił się komputer. W trybie pilnym do endokrynologia, diagnoza - Hashimoto, tzw. depresja wtórna, nie od łba, tylko od tarczycy, ustawione leki niestety już na ca¡łe życie i stety;), koniec deprechy,koniec z zalegiwaniem w wyrze do 14-ej.
Żal tylko tylu lat brania leków, które na depresję rzekomą nie pomagały, żal wydanej kasy i żal głupoty lekarzy,a może i wątroby.
Może teraz komuś tym pomogę.

Krzyżak się ujawnił. Co nowego w zadu...iu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Widzę że nasza lokalna wesoła gromadka rości sobie prawo do dyktowania kto, kiedy, gdzie i co może pisać. Pięknie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Parę cudów w życiu miałem, głupio się przyznać bo tu jestem nowy, chyba muszę poczeladnikować. Ale (wiem,wiem nie od..ale) kończyła się forsa - w jeden dzień odpadł drogi nałóg, nawet wbrew własnej woli, kolejny dół i odpadło kosztowne uzależnienie, potem taki cios nie do przeżycia i na drodze stanął dawno nie widziany przyjaciel, (zmienił telefon, więc nie było kontaktu, )i wyprostował moje ścieżki, mam gdzie mieszkać, 3 chore znajomości co skutkowało zadłużeniem i znowu COŚ poprowadziło- bez ingerencji służb odnosili dług w zębach i z nadwyżką. To tak z grubsza, teraz wygrzebuję się z każdego nieszczęścia, bo mój Anioł Stróż haruje 24/24 i nie daje się do mnie zrazić. Głupio tak otwarcie się chwalić, no, ale chyba należy umieć uwierzyć żeby zawierzyć.

Hm... taka podróż to by było coś.
Wkrótce nic tutaj nie będzie można nabazgrać bez konsekwencji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bez urazy, tak mnie naszło.....:-). To tak, jak tych dwóch pasażerów jednego przedziału podczas podróży pociągiem kolei trans syberyjskiej .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Uspokoiłeś mnie z tym "psychofanem". Odwzajemniam ten stan.
Tak. Z łososiem... chociaż Syn mnie właśnie oświecił, że chciał bez dodatków "sam ryż i to czarne". Rozumiesz? :) ha ha
Życie jest boskie a dzieci rozbrajające.

Ps
Jeszcze Piesek, wybudził mnie nad ranem by pokazać, że ...i gdzie... narobił śmierdziucha a zaraz potem zarzy... wymiotował wypucowane marmurowe schody. Za oknem było 6 na minusie.
Po porannej rutynie do szkoły zafundowałam Piesiulikowi strzyżenie i czesanie. Pierdoła nieporadna jeszcze zmalała po tym i zmiękczył moje serce. Zabawny, pluszowy Cudak.

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry