Dermedica

Dermatolodzy Chirurgia plastyczna i estetyczna Medycyna estetyczna Wenerolodzy Trycholodzy Ginekologia estetyczna

Gdańsk, al. Zwycięstwa 34

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo zadowolona pacjenta poleca Doktora Iwanowskiego wątek zamknięty Od urodzenia choruję na bielactwo. Jestem po przeszczepie u Pana Doktora...
~Nika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2015

Dobry lekarz wątek zamknięty Leczyłem się u doktora Szlązaka kilka lat i to z bardzo dobrym wynikiem,...
~Mariusz
-

dodano: 15 kwietnia 2015

Labioplastyka wątek zamknięty Mialam przeprowadzana labioplastyke. Doktor zajal sie mna bardzo...
~Maga
-

dodano: 15 kwietnia 2015

Jeśli lekarz - to tylko dr Szlązak wątek zamknięty Wypróbowałem wielu lekarzy, ale jedynie dr Szlązak potrafił zastosować w moim...
~Radek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 marca 2014

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Borykałem się z moją dolegliwością ponad rok. W tym okresie byłem u wielu...
~Michał
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 października 2013

Polecam! wątek zamknięty Świetny lekarz i wspaniały człowiek a przede wszystkim profesjonalista o...
~r
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 września 2012

długotrwały problem wątek zamknięty Wybieram się z pierwszą wizytą do Pana doktora w przyszłym tygodniu i po...
~gość
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 maja 2012

Najlepszy lekarz u jakiegokolwiek bylem! wątek zamknięty Szukajac Dermatologa sugerowalem sie wlasnie opiniami z Internetu, do ktorych...
~peccatamundi
1

dodano: 6 marca 2012

wrastający paznokieć da się wyprowadzić wątek zamknięty Bujałem się ze swoim paznokciem długi czas, niestety z tendencją do...
~migro
1

dodano: 30 sierpnia 2011

Dr. Szlązak wątek zamknięty To jest doktor godny polecenia. Bardzo cierpliwy, miły i sympatyczny...
~Rodzinka M.
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 marca 2011

Szczerze polecam, świetny lekarz! wątek zamknięty Już po pierwszej wizycie mogę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych...
~Pacjentka
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 grudnia 2010

pacjentka - opinia wątek zamknięty Szukając dobrego specjalisty dermatologa, kierowałam sie również opiniami od...
~pacjentka
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2010

Ze świeczką szukać! wątek zamknięty Lekarz na najwyższym poziomie. Kompetentny i ma b. dobre podejście do...
~Mariusz
2

dodano: 5 listopada 2009

co za fantastyczny lekarz! wątek zamknięty U pana doktora byłam pierwszy raz, ale jestem zachwycona jego podejściem do...
~pacjentka
1

dodano: 9 grudnia 2009

Warto czytać komentarze wątek zamknięty Ja idę w piatek na konsultację , mam tremę ale po przeczytaniu umieszczonych...
~ja
-

dodano: 2 grudnia 2009

Profesjonalista wątek zamknięty Korzystałam już z usług lekarzy zajmujących się medycyną estetyczną, ale...
~Marta
1

dodano: 6 października 2009

Dziękuję! wątek zamknięty Lekarz ma imponującą wiedzę, jest kulturalny, taktowny, życzliwy, godny...
~annelein
1

dodano: 14 sierpnia 2009

Świetny lekarz wątek zamknięty Dr Szlązak ma cechy lekarza idealnego - jest fachowcem, posiada ogromną...
~ara
1

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 30 czerwca 2009

POLECAM wątek zamknięty Takich lekarzy szukać ze świeczką.. Indywidualne podejście i profesjonalizm....
~cudownie uzdrowiona:]
1

dodano: 30 grudnia 2008

Polecam bardzo wątek zamknięty Bardzo sympatyczny, profesjonalny z super podejściem do pacjenta. Poświęca...
~DANY
1

dodano: 10 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
39

22

wątków

do góry