Widok

Diagnoza lekarska

Wejherowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam byłam w tej poradni Pro Femina w wejherowskim szpitalu u dr, Marciniaka.Bolał mnie brzuch i miałam nieregularne miesiaczki. Stwierdził on u mnie polipa w szyjce macicy, torbiel na jajniku wielkości 5 cm, oraz widział tak jakby mnóstwo mięśniaków, ale do końca nie był tego pewien. Dał skierowanie na zabieg-łyżeczkowanie macicy i usunięcie polipa. Byłam przerażona, poszłam jednak jeszcze do innego lekarza tym razem prywatnie i .... Lekarz nic podobnego u mnie nie stwierdził. Moje objawy i dokładne badanie oraz mój wiek wykazał okres klimakteryczny. Otrzymałam leki.To co Marciniak inaczej widział? a może USG szwankowało? Powinnam podać tego lekarza do Sądu.To niepojęte, co mają powiedzieć osoby których nie stać na prywatną wiaytę lekarską?!!!Nigdy więcej nie pójdę do tej poradni to wstyd, aby w szpitalu działy się takie rzeczy.Nadmieniam, że od wizyty u dr. Marciniaka do wizyty prywatnej minęło 6 dni, więc nie ma szans aby polip i torbiel na jajniku same "wsiąknęły" a o mięśniakach nie wspomnę.Nie polecam nikomu tej Poradni, bo zdrowy człowiek może stać się tu chorym i to poważnie. I nikomu nie życzę, aby przeszedł taki stres jak ja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm...osobiscie nie mialam stycznosci z tym lekarzem,ale znajoma prowadzila u niego ciaze i byla mega zadowolona...
image
A JA POSZŁABYM DO 3 LEKARZA ZEBY POTWEIRDZIŁ JEDNĄ Z DIAGNOZ BO TERAZ W SUMIE NIE WIADOMO KTÓRA JEST TRAFNA A TY WYBRAŁAS TA KTÓRA DLA CIEBIE JEST LEPSZA.
PRYWATNI LEKARZE TEŻ SIE MYLĄ

zgadzam sie.tak bym osobiscie zrobila.to ze sie chodzi prywatnie nie daje gwarancji,ze lekarz jest dobry.
image
dokładnie, a co jeśli ten drugi lekarz się pomylił? w końcu od czegoś ten brzuch Cię bolał i te nieregularne miesiączki,ja bym się wolała jeszcze u kogoś upewnić
zgadzam się z poprzedniczkami, najlepsza będzie diagnoza 3 lekarza, czy dr Marciniak pracowal wcześniej w szpitalu w Gdyni? bo jesli tak to miałam wątpliwa przyjemność z tym lekarzem, który u mnie tez zdiagnozował rzeczy których kilku innych lekarzy (byłam hospitalizowana) nie widziało
najrozsądniej byłoby zasięgnąć opinii u 3 lekarza, ale na wizycie nic mu nie mówić o poprzednich diagnozach i zobaczyć co on sam najpierw powie
Ja mialam styczność z dr Marciniakiem i uważam, że jest to świetny lekarz.
Poradnia Pro-Femina w Wejherowie również prezentuje b. wysoki poziom.

A co do takich "niedopatrzeń", to jakiś czas temu moja pani doktor widziała u mnie guza pod macicą, podczas gdy pan ordynator go nie mógł znaleźć, dopiero pani dr mu pokazała, co gdzie i jak.

Także nie skreślaj go tak od razu, sprawdź lepiej po raz trzeci.
Ale dlaczego zakladasz ze ta optymistyczna dla ciebie diagnoza byla poprawna....idz do trzeciego lekarza

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

księgowa?? czy warto? (41 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

do góry