Widok
Aha a odnośnie Coli Light czy Zero. Przez całą dietę czyli 3 miesiące piłam Cole Zero i to utrzymywało mnie przy życiu;) Wiecie to było coś nie wiem jak to opisać grzesznego na co można było sobie pozwolić wśród tych samych cycków z kurczaka i serków wiejskich. Wodę gazowaną też można pić;) także jeszcze raz powodzenia.
Dieta Dukana jest skuteczna ale też dość rygorystyczna. Ja schudłam 14 kg ale za pomocą dietetyczki. Rozmawiałam z nią na temat Dukana i powiedziała mi, że ma sporo zastrzeżeń. Najbardziej bolesne to brak warzyw i owoców na samym początku. Sama zakupiłam sobie jego książki i niektóre przepisy są super.
Wiecie dziewczyny schudnąć nie jest sztuka. Sztuką jest utrzymać wagę i pod żadnym pozorem jej nie podwoić;)))))
Powodzenia mi zostało jeszcze około 4-6 kg.
Wiecie dziewczyny schudnąć nie jest sztuka. Sztuką jest utrzymać wagę i pod żadnym pozorem jej nie podwoić;)))))
Powodzenia mi zostało jeszcze około 4-6 kg.
MamoMarty- wydaje mi sie ze skoro mozna pic cole light to mozna tez i wode gazowoana, Ducan nie pisze ze woda musi byc niegazowana byle pic duzo plynow ze wzg na nerki.
Z tym chudnieciem nie wkurza mnie to ze tylko niecale 5kg schudnal w miesiac ale to ze od 2tyg waga stoi jak zaczarowana. moze zacięla sie cholera jedna ;) w kazdym razie jak widze na wadze ze kg leca w dol to bardzo mnie to motywuje a jak nic sie nie dzieje to zaraz mam ochote przerwac ta diete w diabły..... ehh brak cierpliwosci z mojej strony ;/
Z tym chudnieciem nie wkurza mnie to ze tylko niecale 5kg schudnal w miesiac ale to ze od 2tyg waga stoi jak zaczarowana. moze zacięla sie cholera jedna ;) w kazdym razie jak widze na wadze ze kg leca w dol to bardzo mnie to motywuje a jak nic sie nie dzieje to zaraz mam ochote przerwac ta diete w diabły..... ehh brak cierpliwosci z mojej strony ;/
Ja miałam 20 kg nadwagi.
Przez ten tydzień najadałam sie naprawdę tak że nie mogę narzekać :)
Muszę tylko więcej wody pić bo piję mniej niż powinnam. Wczoraj doczytałam w książce że można colę light :p Nie pijałam bo mi nie smakowała ale chyba sobie kupię bo dla mnie lepsze to niż woda :)
Te 5 kg to tak samo zeszło niewiadomo kiedy nawet......... Nie ćwiczę za wiele- 50 brzuszków wieczorkiem tylko po to żeby nie została mi wisząca skóra.
Z racji wyuczonego zawodu wiem że to niezdrowo tak szybko gubić ale ja się nie głodziłam, dogadzałam sobie ciastkami i lodami dukanowymi, jadłam czasami nawet po 23.00 :)
Mam pytanko do Was. Czy można pić wodę gazowaną?
Przez ten tydzień najadałam sie naprawdę tak że nie mogę narzekać :)
Muszę tylko więcej wody pić bo piję mniej niż powinnam. Wczoraj doczytałam w książce że można colę light :p Nie pijałam bo mi nie smakowała ale chyba sobie kupię bo dla mnie lepsze to niż woda :)
Te 5 kg to tak samo zeszło niewiadomo kiedy nawet......... Nie ćwiczę za wiele- 50 brzuszków wieczorkiem tylko po to żeby nie została mi wisząca skóra.
Z racji wyuczonego zawodu wiem że to niezdrowo tak szybko gubić ale ja się nie głodziłam, dogadzałam sobie ciastkami i lodami dukanowymi, jadłam czasami nawet po 23.00 :)
Mam pytanko do Was. Czy można pić wodę gazowaną?
dziewczyny czy według was 5 kg w miesiąc to mało ???
uważam, że nie ma co przesadzać, zdrowo jest gubić nie więcej niż 1 kg tygodniowo, ja osobiście też jestem na ducanie - jak na razie schudłam w niecałe 3tyg 4,5 kg i jestem bardzo zadowolona ! przerażałaby mnie dieta która pozwala stracić np 10 w ciągu miesiąca ! mówię oczywiście o takim pułapie wagi z jakiego Ty asia chcesz zejść, u mnie jest podobnie, oczywiście zupełnie inaczej sprawa wygląda w przypadku poważnej nadwagi
uważam, że nie ma co przesadzać, zdrowo jest gubić nie więcej niż 1 kg tygodniowo, ja osobiście też jestem na ducanie - jak na razie schudłam w niecałe 3tyg 4,5 kg i jestem bardzo zadowolona ! przerażałaby mnie dieta która pozwala stracić np 10 w ciągu miesiąca ! mówię oczywiście o takim pułapie wagi z jakiego Ty asia chcesz zejść, u mnie jest podobnie, oczywiście zupełnie inaczej sprawa wygląda w przypadku poważnej nadwagi
oj niska to ona nie jest. zaczynajac diete ducana wazylam 75kg przy wzroscie 170cm, teraz wazne 70 a najlepiej czuje sie wazac 65 takze jeszcze 5kg musze zrzucic a waga od 2 tyg ani drgnie ;/ (zeby nie bylo tak kolorowo to od czasu porodu - rok temu, schudlam juz 20kg, ale sadzialam ze na tej diecie pojdzie mi szybciej).