Widok
http://www.dukandiet.co.uk/en/350-subscribe.html?UnitW=0&Firstname=jo&Sexe=1&x=46&y=64&WeightWanted0=&WeightWanted1=70&IsFastResultRequired=1
jest na tej stronie, po angielsku. Dowiesz się ile powinnaś schudnąć w każdej fazie, oraz ile powinny trwać
a i najważniejsze, podana jest data końcowego efektu, w przyblizeniu oczywiscie i zakładając ze bedziesz się trzymała diety ;)
jest na tej stronie, po angielsku. Dowiesz się ile powinnaś schudnąć w każdej fazie, oraz ile powinny trwać
a i najważniejsze, podana jest data końcowego efektu, w przyblizeniu oczywiscie i zakładając ze bedziesz się trzymała diety ;)
Kasandra, na 1 fazie gubisz tyle ile gubisz.
Jedni zrzucają nawet kilo lub dwa............
Kazdy organizm reaguje inaczej :)
Mi poszło 5 kg za pierwszym razem ale nie wytrwałam :)
Może spróbuję z Wami drugi raz :p
Jedni zrzucają nawet kilo lub dwa............
Kazdy organizm reaguje inaczej :)
Mi poszło 5 kg za pierwszym razem ale nie wytrwałam :)
Może spróbuję z Wami drugi raz :p
Kasandra rozumiem , ze 11 dni byliscie pod opieka lekarza?? nie wolno przedłuzac 1 fazy . Moze ona trwac do 10 dni maksymalnie a potem tylko lekarz moze przedłuzyc. Potem ludzie mowia, ze Dukan niszczy zdrowie. Niszczymy sobie je sami nie stosujac sie od zalecen.
Przedłuzanie 1 fazy grozi zniszczeniem nerek , watroby , a w najlepszym razie długim zastojem. Nie wolno wracac do uderzeniowki.
Zycze powodzenia i stosowania sie do wszystkich zalecen!!!
wiem co mowie schudłam 16 kg i nie mam efektu jo jo
Przedłuzanie 1 fazy grozi zniszczeniem nerek , watroby , a w najlepszym razie długim zastojem. Nie wolno wracac do uderzeniowki.
Zycze powodzenia i stosowania sie do wszystkich zalecen!!!
wiem co mowie schudłam 16 kg i nie mam efektu jo jo
Ja zgubiłam 5 kg, chciałam jeszcze 4 ale nie dałam rady;-( Znudziło mi się miecho, jaja, twarogi itp. Jem to nadal, ale urozmaicam też niedozwolonymi makaronami, pieczywkiem itp od czasu do czasu (to jakby faza III). Nie chudnę, ale też nie tyję. Moze z Wami "zacznę" raz jeszcze.
Aha, przedłuzanie I fazy nie pomoże na zgubienie kg. Mi w pierwszej fazie spadło 3 kg w 4 dni, a następne 3 dni nie gubiłam nic. Nastepne 3 kg spadło w II fazie.
Aha, przedłuzanie I fazy nie pomoże na zgubienie kg. Mi w pierwszej fazie spadło 3 kg w 4 dni, a następne 3 dni nie gubiłam nic. Nastepne 3 kg spadło w II fazie.