Widok

Dieta proteinowa - Pierre Dukan

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZACZYNAAAAAM!

:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez bym chciala ale niestety nie moge bo jeszcze karmie corke piersia
image
image

cierpliwości, na pewno za jakiś czas będziesz mogła :)
no dobra, ja też zaczynam ale od jutra:)mam nadzieję że to " od jutra"to już ostatni raz:) Ciekawe kiedy będą jakieś efekty?
flora
a robiłaś sobie test dukana? mi wyszło, że planowany efekt ( 21kg) osiągnę na początku lipca ;)
Ja dukam od zeszłej środy (26.01) i naprawdę narazie czuję się super. Jedzonko urozmaicam dzięki forum diety dukana. Naprawdę można wyczarować fajne rzeczy z dozwolonych produktów. Życzę wszystkim startującym powodzenia.
image
image
jak mozna zrobic taki test dukana?
i to cały czas I faza? od zeszłej środy?
http://www.dukandiet.co.uk/en/350-subscribe.html?UnitW=0&Firstname=jo&Sexe=1&x=46&y=64&WeightWanted0=&WeightWanted1=70&IsFastResultRequired=1

jest na tej stronie, po angielsku. Dowiesz się ile powinnaś schudnąć w każdej fazie, oraz ile powinny trwać
a i najważniejsze, podana jest data końcowego efektu, w przyblizeniu oczywiscie i zakładając ze bedziesz się trzymała diety ;)
ja od 02 stycznia jestem
narazie zeszlo 7 kg, zostało mi 3, mysle ze jeszcze luty mi na to zejdzie :)
ale samopoczucie BOSKIE a efekt BEZCENNY :)
no i to ze mieszcze sie we wszytsko :)
powodzenia choc trudno nie jest wcale
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zaczynam od jutra, łatwa data do zapamiętania.
to prawda :) grunt to dobry start :)
Ja zaczełam od dzisiaj :) Odkładałam , odkładałam aż wczoraj stanełam przed lustrem i powiedziałam OD JUTRA ZACZYNAM :)
Do zrzutu mam 5 kg. Dzisiaj na śniadanko zjadłam serek wiejski+2 plastry chudej szynki, ok 14 jakies 100gr serka homo, potem smażonego mintaja. ZObaczymy co z tego wyjdzie :)
image
Będzie dobrze bo dieta naprawde działa:)
no właśnie chyba nie 11 dni byliśmy z mężem na pierwszej fazie teraz 4 dzień 2 fazy i zjechaliśmy po 4 kg jakaś masakra co robię źle a może to nie dla mnie jutro z nowu faza 1
image

Kasandra, na 1 fazie gubisz tyle ile gubisz.
Jedni zrzucają nawet kilo lub dwa............
Kazdy organizm reaguje inaczej :)

Mi poszło 5 kg za pierwszym razem ale nie wytrwałam :)

Może spróbuję z Wami drugi raz :p
Kasandra rozumiem , ze 11 dni byliscie pod opieka lekarza?? nie wolno przedłuzac 1 fazy . Moze ona trwac do 10 dni maksymalnie a potem tylko lekarz moze przedłuzyc. Potem ludzie mowia, ze Dukan niszczy zdrowie. Niszczymy sobie je sami nie stosujac sie od zalecen.
Przedłuzanie 1 fazy grozi zniszczeniem nerek , watroby , a w najlepszym razie długim zastojem. Nie wolno wracac do uderzeniowki.
Zycze powodzenia i stosowania sie do wszystkich zalecen!!!
wiem co mowie schudłam 16 kg i nie mam efektu jo jo
zazdroszcze dziewczyny ja nie wytrwałam i nie wytrwam :/ nie lubie ani miesa ani twarożku, nabiałow :( a do zrzucenia zostało jakieś 9 kg buuu
image
image
Ja zgubiłam 5 kg, chciałam jeszcze 4 ale nie dałam rady;-( Znudziło mi się miecho, jaja, twarogi itp. Jem to nadal, ale urozmaicam też niedozwolonymi makaronami, pieczywkiem itp od czasu do czasu (to jakby faza III). Nie chudnę, ale też nie tyję. Moze z Wami "zacznę" raz jeszcze.

Aha, przedłuzanie I fazy nie pomoże na zgubienie kg. Mi w pierwszej fazie spadło 3 kg w 4 dni, a następne 3 dni nie gubiłam nic. Nastepne 3 kg spadło w II fazie.
Prawda taka, że najwięcej gubi się w fazie II, tyle, że trwa najdłużej, ale dieta proteinowa ma to do siebie, że to już tak jakby styl życia. Dobrze jest raz na jakiś czas ją powtórzyć od początku.
11 dni w I fazie to zdecydowanie zbyt długo.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry