Widok

Dietetyk kogo polecicie?

Czy ktos może polecic dobrego dietetyka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jedyne co mogę odradzić to La Mariposa w Gdyni, pieniądze wyrzucone w błoto!
Chyba wyleczyłam się na dobre z wszelkich dietetków ;)
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli szukasz dietetyka z powodu jakiejś choroby to jak najbardziej. Jeśli jednak chcesz schudnąć to nie polecam nikogo!! Szkoda kasy.
Na skwerze w gdyni jest babka (chyba nawet dwie) Skwer Kościuszki (chyba 22/1). Znajomy był u Skwarek ale czy jest dobra hmm? subiektywnych odczuć nie będe opisywać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeść mniej i więcej ruchu, grube poślady, a nie szlajać się po dietetykach!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
bezszelestny ninja jak zwykle ma jakaś trafna odpowiedz, normalnie znawca tematu we wszystkich dziedzinach życia jak widać w postach na tym forum;)
Z taka wiedzą możesz śmiało cisnąć na doktorat,nie wiem tylko który kierunek najbardziej Ci leży;))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałam poinformować wszystkich o nowej poradni dietetycznej. Dietetyk dojeżdża bezpośrednio do Twojego miejsca zamieszkania więc nie traci się czasu na stanie w korkach. :) Dieta jest dopasowana indywidualnie do każdego klienta (zależnie od wieku, aktywności fizycznej, płci, stanu zdrowia i upodobań kulinarnych).
Więcej informacji na http://www.zaletydiety.pl
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam - dr Stołyhwo-Gofron i jej mąż - oboje się zajmują leczeniem otyłości (leczeniem, bo często sama dieta i ruch nie wystarczają, jak są jakies przyczyny chorobowe, choćby niedoczynnośc tarczycy). Moja koleżanka schudła 20 kg - więc warto!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
a jeśli chodzi o dietetyka który ustaliłby diete pod chorobę? to kogo możecie polecic?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani (Pan),

Nie znam dietetyka, za to mam "coś", co może zastąpić dietetyka i rozwiązać problem z chorobą.
Mówią, że to działa na różne dolegliwości, więc jak Pani (Pan) chce to możemy się umówić i porozmawiać na ten temat.

Z poważaniem
M. S.
ja chodze do dr Skwarek i schudlem 14 kg, oczywiście nie odwali za Ciebie roboty i nie będzie z Tobą siedzieć w kuchni jak o północy kremówka się znęca nad Tobą, ale jak masz pójść to "masz bata" i głupio się zbłażnić a Pani doktor pogada czasem zada takie pytanko, że masz potem o czym myśleć, ja polecam
ja bym polecił na skwerze kosciuszki http://www.leczenienadwagi.com.pl albo http://www.nadwagaleczenie.com.pl - są to przede wszystkim lekarze oraz dietetycy z doktoratami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja byłam u doktor Skwarek, schudłam 15 kg - chodziłam 2 lata temu, podobało mi się i ważne dla mnie jest to, że jest też certyfikowanym lekarzem medycyny estetycznej - w Polsce się tym wielu zajmuje ale niecała setka ma na to dokumenty - http://www.certyfikowani.org - pełna lista z całej Polski i daje tyle % zniżki ile się schudło, obowiązuje dla starych pacjentów, którzy utrzymali wagę, dla mnie to ważne, bo jestem już w tym wieku, kiedy wychodzą zmarszczki, lepiej się czuję wygładzając je, możesz sprawdzić na jej stronie albo w katalogu 3miasto,
jestem na diecie ustawionej pod moje dolegliwości i wyniki badań, nie głodzę się mam lepsze samopoczucie i więcej energii, a co najważniejsze nic mi już nie dokucza diete ustawiła mi dr. joanna żurek rumia ul katowicka 16- to przychodnia. polecam resztę namiarów znajdziesz bez problemów w internecie
Ja także polecam tą Panią, jest rewelacyjna, jej dieta świetnie działa, schudłam już 10 kg. Najważniejsze, że Ona na początek każe zrobić podstawowe badania, w których właśnie wychodzą różne schorzenia, które często są przyczyną nadmiernego tycia itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
poszukaj na kobietaidieta.pl - również darmowe porady
Doktorat to stopień naukowy świadczący o znajomości prowadzenia badań naukowych. Nie ma to żadnego związku z doświadczeniem lekarskim, które zdobywa się robiąc specjalizację z danej dziedziny medycyny i pracując z pacjentami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale one oprócz bycia lekarzami - obie mają specjalizację pokończyły niezależnie jeszcze studia dietetyczne to świadczy o kwalifikacjach, poza tym mi pomogły i mają doświadczenie wieloletnie a że obie doktorki ze skweru kościuszki młodo wyglądają.... bo robią medycyne estetyczną, sprawdź na http://www.certyfikowani.org - jedyne w gdyni certyfikowane - mają kwalifikacje
Hmmm....ale o co Tobie tak konkretnie chodzi???
A ja polecam Pania KAMILE BICHUN z naturhouse z Gdanska (wrzeszcz). Dzieki niej schudlam 17kag i nadal trzymam wage!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani Kamila posiada już swój gabinet: EFEKT Gdynia Dabrowa
518036017
Pani Kamilko, minely 2 lata od ostatniej wizyty i ostatniego wpisu, a ja trzymam wage!!! EFEKT JOJO NIE ISTNIEJE :)))
pozdrawiam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

do góry