Widok
Jak poskromić apetyt?
Koktail który pomoże nam skutecznie walczyć z nadmiernym apetytem. Jak go przygotować?
Wystarczy:
*pół szklanki odtłuszczonego mleka (lub mleka sojowego)
*1/2 zamrożonego banana lub1/2 zamrożonego mango w plastrach
*łyżeczka cukru
*szklanka świeżych lub mrożonych owoców (truskawki, jagody, ananasy)
Wszystkie składniki miksujemy; możemy też dodać odrobinę wanilii, cynamonu. Jedna porcja koktajlu zawiera ok.220 kalorii, 1g tłuszczu, 4 mg cholesterolu, 5g błonnika, 130mg sodu.
Koktail który pomoże nam skutecznie walczyć z nadmiernym apetytem. Jak go przygotować?
Wystarczy:
*pół szklanki odtłuszczonego mleka (lub mleka sojowego)
*1/2 zamrożonego banana lub1/2 zamrożonego mango w plastrach
*łyżeczka cukru
*szklanka świeżych lub mrożonych owoców (truskawki, jagody, ananasy)
Wszystkie składniki miksujemy; możemy też dodać odrobinę wanilii, cynamonu. Jedna porcja koktajlu zawiera ok.220 kalorii, 1g tłuszczu, 4 mg cholesterolu, 5g błonnika, 130mg sodu.
Della

aja rozpoczelam dietke:) w zasadzie tylko dla sukni bo juz kupiona a gorset na zamek:D nazywa sie toto metoda montignac. je sie smacznie i nie ma efekt u jojo. nie wiem jak na innych, ale na mnie dziala i nie trzeba sie glodowac:) a na stres to ja nie licze, bo u mnie stres dziala przyciagajaco ... do lodowki i szafki ze slodyczami:D
pozdrawiam
flo
pozdrawiam
flo
Aj wy laski z tymi dietami :) najlepiej ani nie tyć ani nie chudnąć, bo potem sukienka źle leży i trzeba poprawiać :) z nerwów chudnie się najlepiej - 3-4 kilo na mur beton :) jedyne co mogę polecic to picie dużych ilości wody i soków wszelkich marchewkowych, owocowych, warzywnych z witaminkami, no i ćwiczenia, aerobik, basen - na kondycję i dobre samopoczucie :)