Widok

Dietka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Słonka!! znacie może jakąś fajną dietkę, taką, która pozwoli zgubić kilka zbednych kilogramów?? ;-D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie powinnam Was czytac bo jeszcze 2 zostaly ;) ;)
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
po co było wogóle iść na siatkówkę :D ;) nie lepiej zasiąść w fotelu z kawką i pączkami ?
przyszlam do domu z siatkowki ;) weszlam na forum przeczytalam to co napialyscie i .......wcinam paczka :/ ;)
image
[/url]
tak tak, a w czerwcu powiesz, że jeszcze masz czas, w lipcu że już nie ma co i że nie zdążysz :) ;) do bani z tym odchudzaniem..... stwierdzam to z czystym sumieniem...no bo zostały jeszcze 3 pączusie i boję się że się do jutra zmarnują ;) cmok Salma :)*
Ja mam weselicho w sierpniu wiec stwierdzilam, ze w czerwcu wezme sie za siebie ;)) Teraz nie moge sie glodzic, bo jest zima i organizm potrzebuje troszke tłuszczyku do ogrzania ;))
image
[/url]
ja też nic nie robię, nie chce mi sie
a dzis juz 4 paczki zaliczyłam
a do 17-tej jeszcze ponad godzina, więc pewnie na 5 sie skończy :-)))

Niech zyje obżarstwo!!!!

hihi
meg
no tak ale ja mam suknie bardzo bardzo dopasowaną :) nie moge przytyc , wlasciwie to przytyłam 2 kg i musze je zgubic :(

Na razie skonczyło sie tylko na zamiarch basenowo-aerobikowych och leniem jestem
popieram witch, to jest doskonały sposób!!!!

ja nie moge za bardzo chudnąć, bo sukienka bedzie mi wisiała, hihihi

olewam to jak wyglądam, jak chce mnie za żonę, to znaczy ze mnie kocha taka jaką jestem ;))))

nadzieja matką głupich ;))) hihihi
zjedz dzisiaj 5 pączków ;)) a jutro zacznij ograniczać jedzonko ;))
image
to podaj o to za dietka..mi tez przydaloby sie schudnac:(
pół szklanki wrzątku, 2 czubate łyżki kawy, pół szklanki mleka :)
Jak poskromić apetyt?

Koktail który pomoże nam skutecznie walczyć z nadmiernym apetytem. Jak go przygotować?
Wystarczy:
*pół szklanki odtłuszczonego mleka (lub mleka sojowego)
*1/2 zamrożonego banana lub1/2 zamrożonego mango w plastrach
*łyżeczka cukru
*szklanka świeżych lub mrożonych owoców (truskawki, jagody, ananasy)

Wszystkie składniki miksujemy; możemy też dodać odrobinę wanilii, cynamonu. Jedna porcja koktajlu zawiera ok.220 kalorii, 1g tłuszczu, 4 mg cholesterolu, 5g błonnika, 130mg sodu.

Della
image
a ja zaczelam dzis dietke paczkowa i tez nie trzeba glodowac

a efekty to tez pewnie beda szybko widoczne:)
image
aja rozpoczelam dietke:) w zasadzie tylko dla sukni bo juz kupiona a gorset na zamek:D nazywa sie toto metoda montignac. je sie smacznie i nie ma efekt u jojo. nie wiem jak na innych, ale na mnie dziala i nie trzeba sie glodowac:) a na stres to ja nie licze, bo u mnie stres dziala przyciagajaco ... do lodowki i szafki ze slodyczami:D

pozdrawiam

flo
ja ograniczyłam jedzonko (1 marchewka dziennie, hihihi, żartuję), ale poważnie, mniej jedzonka i basenik ;)) i już widzę efekty......a do ślubu 88 dni więc jest jeszcze troszkę czasu ;))

image
image
Aj wy laski z tymi dietami :) najlepiej ani nie tyć ani nie chudnąć, bo potem sukienka źle leży i trzeba poprawiać :) z nerwów chudnie się najlepiej - 3-4 kilo na mur beton :) jedyne co mogę polecic to picie dużych ilości wody i soków wszelkich marchewkowych, owocowych, warzywnych z witaminkami, no i ćwiczenia, aerobik, basen - na kondycję i dobre samopoczucie :)
do góry