Widok

Dimedic opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy korzystałyście z tego serwisu? Pilnie potrzebuję recepty i zastanawiam się czy z nich skorzystać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, polecam. Wszystko sprawnie i bezproblemowo.
Dodatkowo kod rabatowy dający - 25 zł: katarz06301

E-recepty realizować można tylko te wystawione w Polsce, a Dimedic nie jest polskim podmiotem leczniczym, jeśli wogole go można nazwać leczniczym

Ja też polecam, jestem bardzo zadowolona, bo nigdy nie miałam problemów z dostawą , 3-4 dni i mam lek w domu :)

Dimedic zdecydowanie polecam. Korzystałam już kilka razy. Wypełnia się ankietę, między innymi, o ostatniej miesiączce i badaniu cytologicznym, a później czeka na receptę lub leki Recepta "przychodzi" pocztą (12 zł). Dla nowych użytkowników zniżka 25 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go po odbytej konsultacji.

już 3-krotnie realizowałam receptę z dimedic. W moim mieście żeby dostać się do ginekologa trzeba zapisać się 2 miesiące wcześniej.. i na dodatek brać wolne w pracy.. ;(  wole to załatwić przez internet w 5 min. Polecam wszystkim serdecznie! W razie gdyby któraś z Was nie posiadała kodu na zniżkę 25zł to podaje swój: ewka5104181 po wpisaniu w koszyku zmniejsza wartość zamówienia 

Podaje kod na 25 zł zniżki na konsultację w Dimedic AnnZio01033
Osobiście polecam :)

Dimedic polecam w 100%. Wypełnia się ankietę, między innymi, o ostatniej miesiączce i badaniu cytologicznym, a później czeka na receptę lub leki :) Recepta "przychodzi" pocztą (12 zł). Dla nowych użytkowników zniżka 25 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go po odbytej konsultacji.

Ja polecam szybko i tanio jest. A w razie czego zawsze dzownia by ewentualnie cos dopytac. https://dimedic.eu/mgm_invite/wejaho11061 tutaj macie kod na znizke 25 ja skorzystalam warto lub sam kod wejaho11061

A ile kosztuje taka konsultacja bez zniżki?

Konsultacja kosztuje 59,99 zł. Dla mnie to połowa ceny wizyty u gine :)

Zgadzam się z tą opinią. Cena jest ważna ale dla mnie najważniejsze jest bezpieczeństwo i zaufanie do Dimedic.

Polecam przychodnię internetową dimedic. odbędziesz tu szybko i sprawnie konsultację lekarską i otrzymasz receptę na różne, czasem wstydliwe choroby. Ja zawsze zamawiam tu tabletki antykoncepcyjne. Polecam szczerze: szybko, solidnie, uczciwie, dyskretnie.. Skorzystaj z mojego kodu rabatowego: tenebr08201, a zdobędziesz zniżkę 25 zł za pierwszą konsultację lekarską. Ja korzystam od lat i jestem bardzo bardzo zadowolona!

Nie ma problemu z realizacją recepty w aptece?

Realizowane są bez problemu. Ja kupuję w dwóch miastach, w różnych aptekach. A Dimedic polecam w 100%. Wypełnia się ankietę, np. na antykoncepcję między innymi, o ostatniej miesiączce i badaniu cytologicznym, a później czeka na receptę lub leki :) Przesyłka "przychodzi" pocztą (12 zł). Dla nowych użytkowników zniżka 25 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go dopiero po odbytej konsultacji. Naprawdę polecam. Już długo korzystam z ich konsultacji.

Polecam, mi przyszło w 3 dni, samą receptę to wrzucają do skrzynki, może się zdarzyć, że w aptece trochę się poczeka na realizację bo nie każdy ogarnia recepty inne niż polskie, ale nie powinni odmówić realizacji.
Kod na -25 zł: wiktor09091

Korzystam z serwisu lekarzonline.eu Tam proszę lekarza o wypisanie recepty czy konsultuje się. Receptę dostaję zwykle po 15-30 minutach, ekspresowo.

W jakich aptekach realizujecie recepty? Niestety ja mam jakiegoś pechai nie chcą mi jej zrealizować.

Aktualnie są już dostępne e-recepty.

Ja realizuję w różnych i w dwóch miastach. Tylko raz był problem (i to w aptece, w której już realizowałam te recepty) - umówiłam się na drugi dzień, że przyjdę i zadzwonię do Dimedic (stąd miałam receptę) podając panią z obsługi apteki do telefonu, ale gdy się zjawiłam, to po prostu wydali mi lek. Widać po prostu jedna pani była niedouczona... Także Dimedic polecam w 100%. Wypełnia się ankietę, a później czeka na receptę lub leki :) Recepta "przychodzi" pocztą (12 zł) lub otrzymuje się e-receptę bez dodatkowych kosztów. Dla nowych użytkowników zniżka 25 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go po odbytej konsultacji. Naprawdę mogę polecić.
Serdecznie polecam! Recepta po chwili dotarła drogą elektroniczną :) A po kolejnym skorzystaniu i udostępnieniu kodu recepta za darmo. Kod rabatowy - m.grze04301. Polecam ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry