Widok

Disney On Ice - Ergo Arena

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jeśli widowisko rozpoczyna się o 11:00 to o której muszę być na parkingu Ergo Areny?
Nie chcę nudzić Dzieci czekaniem ale i nie chcę popędzać ich w ostatniej chwili.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślę że ok godziny, zanim wejdziesz ,znajdziesz miejsce itp trochę czasu minie. też się wybieramy i myślę ze na pewno 45min wcześniej będziemy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję
@}-------;---------
Jak byliśmy w zeszłym roku to był mega korek przy wjeździe na parking. Mąż parkowal a ja biegłam z dzieckiem co by zdarzyć na czas. Także radzę być trochę wcześniej aby tego uniknąć
a czy ktoś się orientuje jak jest daleko z skm? zastanawiam się czy w ramach atrakcji nie pojechać z 3,5 latkiem skm ale zupełnie nie orientuje się w odległości.
Wysiadasz na Żabiance, i stamtąd około 1 km.
My bylismy 30min przed.Parkowalismy przy blokach zaraz kolo rgo Areny.Tlumu juz wtedy przy wejsciu nie bylo ani przy szatni,byo idealnie ,zdarzylismy dojsc ,rozebrac sie,znalesc miejsce:)
Tylko że teraz koło bloków nie zaparkujesz bo są zakazy wjazdu (strefa tylko dla mieszkańców) zostaje parking przy ergo i ten naprzeciwko działek, przy hipodromie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry