Widok

Disney On Ice - Ergo Arena

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jeśli widowisko rozpoczyna się o 11:00 to o której muszę być na parkingu Ergo Areny?
Nie chcę nudzić Dzieci czekaniem ale i nie chcę popędzać ich w ostatniej chwili.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślę że ok godziny, zanim wejdziesz ,znajdziesz miejsce itp trochę czasu minie. też się wybieramy i myślę ze na pewno 45min wcześniej będziemy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję
@}-------;---------
Jak byliśmy w zeszłym roku to był mega korek przy wjeździe na parking. Mąż parkowal a ja biegłam z dzieckiem co by zdarzyć na czas. Także radzę być trochę wcześniej aby tego uniknąć
a czy ktoś się orientuje jak jest daleko z skm? zastanawiam się czy w ramach atrakcji nie pojechać z 3,5 latkiem skm ale zupełnie nie orientuje się w odległości.
Wysiadasz na Żabiance, i stamtąd około 1 km.
My bylismy 30min przed.Parkowalismy przy blokach zaraz kolo rgo Areny.Tlumu juz wtedy przy wejsciu nie bylo ani przy szatni,byo idealnie ,zdarzylismy dojsc ,rozebrac sie,znalesc miejsce:)
Tylko że teraz koło bloków nie zaparkujesz bo są zakazy wjazdu (strefa tylko dla mieszkańców) zostaje parking przy ergo i ten naprzeciwko działek, przy hipodromie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry