Widok

Dixi, Pixi, Ifcia

dziękuję bardzo za pamięć :):):):):):) i słodkie życzenia

a Dixi dziś ja życzę spełnienia wszystkich marzeń byś cudna kobietko zawsze była uśmiechnięta :):):):) cmok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tia...imprezka u Bokela

Było supcio ;-) Nie jestem aż tak poszkodowany jak Ifcia ale karczek i plecki bolą strasznie. Powrót o 5, troszkę pospałem i kochany sąsiad zaczął borować ściany o godz 10, no myślałem, że wyjde z siebie i zabije. W drodze zemsty odpaliłem bardzo głośno płytke SLEYER'A i od razu humorek mi sie poprawił ;-)) , potem po maślanke do sklepu i poczułem się jak młody Bóg...
... i wtedy przypomniałem sobie, że zgubiłem dokumenty i humor prysł :(
pozdrawiam Was serdecznie

Bąkowi oryginalnemu

Wysyłam uśmieszka :)

Impreza Bokela...

Było fantastycznie, pomimo mojej skręconej nogi - tańczyłam - znieczulona na maxa, lejącym się strumieniami piffkiem. Kominek, ciasto bez jajec ... Bokela, sałatka z dużą ilością jajec ... kurzych... było fantastycznie i smacznie :)
Dziś nie mogę niestety chodzić, czekam mnie wycieczka do chirurga... ale nie żałuję.
Żal mi Żonci Bokela, bidactfo do Poznania nad rańcem pojechała!
Bokelu i Żonciu !
Dzięki za super zabawę !
Będę ją jeszcze długo i miło wspominała :)

Wysyłam ci uśmieszka:)

Podpisujesz się jak ja, szczerbaty Baku S., jesteś beznadziejna w tym podrabianiu, więc lepiej przestań, jeśli nie przestaniesz zacznę pisać teksty jako ty, to jest dobry powód by wysłać ci uśmieszka:)

bokel

wszystkiego co najlepsze :):):):) i dobrej zabawy

Czy mnie jeszcze Ameno pamiętasz?

Hello Ameno.JAk tam zdrówko.Mam nadzieje, że mnie pamiętasz.Szkoła bardzo mi sie podoba, choc po wieczornych zajęciach a wcześniej pracy bywam zmęczona.Pozdrawiam.

Ameno

Witaj , cieszę :)) . Wtorek ok .
pozdrowienia Przedświąteczne , ...niech Ci kiesa ciężką
będzie (przed zakupami ) uściski 3 (słownie trzy....ale jakie !!!)

Wer

jasna sprawa, hihi....
latwiej byc przemytnikiem, a tak ogolnie to 5 godzin tam i 5 z powrotem.
pozdrowienia diabelskie, i uwazaj na celnikow, mroweczko ;)))

Ameno

Hm hm .... "10 godz. w pociągu i egzamin " ??????
hm hm ..... tyle się mniej więcej jedzie do granicy na południu Polski ........!!!!!!! ....... aaaaaaaa ... już wiem :)))))) !!!!!!! zdawałaś egzamin na... przemytnika
....ciekawe ciekawe ??????na mrówkę czy jak ?!

hm...

hm... wiem, ze macie swojego czata i pewnie jestescie mu wierni...ale wpadnijcie czasami na onet czat do pokoju gdansk... jest calkiem milo :)... i tez mamy spotkania przy pifku....hm... pozdrowionka..pa (polecam godzinke tak ok. 21) :)

Wakagi

to co? moze byc wtorek, ok.18?
:))))))

Wer

w piekielnym miejscu to wczoraj bylam ja - prawie dziesiec godzin w pociagu, a w przerwie - kolejny egazamin... w swieta bedzie troche luzu, mam nadzieje...
ps. az taki nieurodzaj na "dusze"? na zadna sie nie mogles skusic?
hihi, serdecznie pozdrawia

BOKELKU!!!

Wszystkiego najleopszego w Dniu Urodzin, życzę Ci duuuuuuużo zdrowia, szczęścia, powodzenia w osiągnięciu "szczytów" oraz kasy na spełnienie wszystkich Twoich marzeń....

nuda

Co za nuda, nic ciekawego, a wy mnie tylko dobijacie..

:)

Choć moce piekelne się mnie trzymają kurczowo, to zimno mi, a że anielicą z grzesznymi myślami jestem....no cóż! Dlatego tak często poczytuję i piszę sobie te słodkie "kawałki".
Uwielbiam bzdurzyć ... :)
Amen

aaaa

no i Joszko i Nica
cmok

znów...

Yezuuuu, to laska??? Ale siupy! Mulico, masz u mnie piffko, buahahaha.
Całuski
dla Loserka, Wera, Lilian, Bokelka z Zoncią, Byczku..... i reszta tych moich sweet przyjaciół, których nie wymieniłam :)

:*

soy un a perdedor
i'm Loser baby so why don't you kill me

BĄK

dla mnie możesz być bezpłuciowy ----bo i tak ja to ja i stróż mi nie potrzebny ---- potrzebuję jedynie .......... ale to ciebie nie dotyczy ..... dla mnie możesz byc miłym chłopcem z wyolbrymionym ja :):):):):):):):):):) uśmieszek dla ciebie

Ifko

Witaj Ifko w ten zamrożony "skoro świt" . Jako osobnik (z kopytkiem) , lubię oczywiście gorące (piekielnie !) sytuacje a tu co brrrrrrr.... . Co prawda tutejszy sabat jest pełen niesłychanie niezwykłych atrakcji (nie koniecznie moralnych) ale brakuje duszyczek , które możnaby zwieść z drogi cnoty , lito cyrograf na baraniej skórze podpisać . Niestety , jedynie barany w mnogiej liczbie dopisały :((( .
Z czeluści nadawał i pozdrawia

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (237 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry