Widok
Dj Limahl
Witam wszystkich:) Mam pytanie do osób, u których grał Dj Limalh.
A konkretnie chodzi mi o to , czy ktoś ma i mógłby przesłać na maila jakieś filmiki, gdzie widać jak ww dj prowadzi wesele.
Jestem właśnie na etapie poszukiwania dj-a i takie inf byłby bardzo pomocne. Z Waszych opinii jest on godny polecenia,ale....ciężko wybrać tak w ciemno. Byłabym bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
darsal@wp.pl - na ten adres można przesyłać filmiki
A konkretnie chodzi mi o to , czy ktoś ma i mógłby przesłać na maila jakieś filmiki, gdzie widać jak ww dj prowadzi wesele.
Jestem właśnie na etapie poszukiwania dj-a i takie inf byłby bardzo pomocne. Z Waszych opinii jest on godny polecenia,ale....ciężko wybrać tak w ciemno. Byłabym bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
darsal@wp.pl - na ten adres można przesyłać filmiki
Jeżeli jest taki dobry to czemu nie pokazał jakiegoś filmiku z wesela , które prowadzi - same auto reklamy dwa razy zagrają na dyskotece u boku starych wyjadaczy i już dj weselni i wiem napewno z pewnego żrudła że te całe pochwały wychodzą z agencji artystycznych z którymi mają podpisaną umowe , każdy który gra już pare dobrych wiosen ma napewno niejeden film z wesel. Sam szukałem dj na wesele ale dj profesjonaliste i z doświadczeniem. Pozdrawiam wszystkich psełdo dj.
uuuaaa .... :lol:
Rozbawił mnie ten gniew konkurencji. :)))
Wybacz, ale w ostatnich latach jako fotograf pracowałem na weselach z niejednym Dj'em, może z tobą nie, ale wielu z tych, z ktorymi dane mi było pracować byli po prostu żałośni. ;)
Jak napisałem jestem muzykiem (pianistą), klawiszowcem a nie Dj'em grałem wiele imprez weselnych z członkami zespołów, którzy w latach 80-tych występowali na festiwalach muzycznych m.in. w Opolu czy Zielonej Górze, bądź grali na promach ale przysłowiowy "Statek Miłości" z Maimi na wyspy Bahama.
Także myslę, że coś, nie coś bardziej od zwykłego Dj'a znam się na muzyce i prowadzeniu imprez muzycznych. :)))
Rozbawił mnie ten gniew konkurencji. :)))
Wybacz, ale w ostatnich latach jako fotograf pracowałem na weselach z niejednym Dj'em, może z tobą nie, ale wielu z tych, z ktorymi dane mi było pracować byli po prostu żałośni. ;)
Jak napisałem jestem muzykiem (pianistą), klawiszowcem a nie Dj'em grałem wiele imprez weselnych z członkami zespołów, którzy w latach 80-tych występowali na festiwalach muzycznych m.in. w Opolu czy Zielonej Górze, bądź grali na promach ale przysłowiowy "Statek Miłości" z Maimi na wyspy Bahama.
Także myslę, że coś, nie coś bardziej od zwykłego Dj'a znam się na muzyce i prowadzeniu imprez muzycznych. :)))
[url]www.slubnefotki.pl[/url]

PROFESJONALNIE...hihi. Profesjonalna impreza ZAWSZE opiera się na sztabie podwykonawców. Zatem firma oświetleniowa, kolejna dbająca o nagłośnienie, kolejna o multimedia i DJ jako ogniwo ostateczne. Ktoś tak miał? A jeśli DJ, to osobno wodzirej. Bo z założenia te dwie formy działalności się wykluczają. Panie Amadeo... 90% grających osób zaczynało od szkolnych dyskotek. A ludzi, którzy są w stanie bez najmniejszego problemu zagrać wesele w Trójmieście jest kilkudziesięciu, nie kilku. Ale w "Bełkotniku" mielą się jak w betoniarce jedynie słuszni.
Zabawne to, kiedy klawiszo - fotograf z dyplomem pokroić się da za tego NAJ:-). I czemu ta wiedza muzyczna ma służyć? Oceniasz czy nie fałszuje?
Wielkie oczekiwania mają panienki w koronkach. Tylko, że za cenę 1000 - 3000zł nie będziecie miały u siebie festiwalu, niestety.
Zabawne to, kiedy klawiszo - fotograf z dyplomem pokroić się da za tego NAJ:-). I czemu ta wiedza muzyczna ma służyć? Oceniasz czy nie fałszuje?
Wielkie oczekiwania mają panienki w koronkach. Tylko, że za cenę 1000 - 3000zł nie będziecie miały u siebie festiwalu, niestety.
nie przyszlo ci do glowy, ze to ze dj limahl nie pokazuje filmikow z prowadzonych przez siebie wesel- wynika z tego ze pary mlode sobie tego nie zycza? ja osobiscie nie chcialabym aby filmik z mojego wesela byl pokazywany obcym ludziom. moje wesele prowadzil dj limahl- goraco polecam. to profesjonalista- zagra ci takie wesele jakie zechcesz- obciachowe czy tez z klasa.
Chodzi własnie o to, że wiem z jakich powodów ich nie pokazuje i dlatego zwróciłam sie z prośbą do par, u których grał czy byłyby takie miłe i udostępniły jakiś fragment filmu.
Ja również nie chciałabym, aby filmiki z mojego wesela krążyły po necie. Więc....pytanie i prośbe kieruję do par, u których on grał.
Pozdrawiam
Ja również nie chciałabym, aby filmiki z mojego wesela krążyły po necie. Więc....pytanie i prośbe kieruję do par, u których on grał.
Pozdrawiam
w tym roku dwa razy spotkaliśmy się na weselu, myslę,że jest ok, za każdym razem grał zupełnie inną muzykę, więc myślę przede wszystkim dopasowuje się do preferencji młodych, a to istotne bo czasem dj- swoje choć młodzi coś innego ustalają, z takimi przypadkami też się spotykałam, z tego co zauważyłam goście byli zadowoleni:) ma fajny motyw z tańcem w płetwach przy oczepinach:)
Raczej bym powiedziała,że jest nakręcony na nakręcanie gości:) a z zabawami to pewnie zależy od ustaleń. Ja raczej aż tak nie skupiałam się na pracy dj-a, bo mam swoje zadania:) Zawsze się możesz spotkać, wyrobić swoje zdanie, a nie koniecznie od razu się decydować. Ja mam w każdym razie dość pozytywne odczucia jeśli chodzi o tego pana.
ja bylam 2 tyg temu na weselu ktore prowadzil i rewelacja, sama go mam na weselu w lipcu, jest tani a imreze prowadzi super, byli na nim goscie ktorzy nie rwali sie do tanca a on wszystkich zachecil tak ze caly parkiet wirowal;) mozna tez dac jemu wlasna cd z np ulubiona muzyka np jakims mixem:)naprawde szczerze go polecam!!!
u mnie prowadzil wesele dj limahl - jestesmy bardzo zadowoleni, gral wlasciwie dla wzystkich a bylo to wesele polsko- angielskie i kazdy mial wszystkiego po trochu, my nie chcielismy duzo zabaw i nie bylo, oczepiny poprowadzone bardzo fajnie, niczego nie narzucal a parkiet byl pelen cala noc i nawet sie impreza rozkrecila na poprawinach pomimo zmeczenia, kaca i pieknej pogody na zewnatrz. bardzo polecam, filmu nie mam wiec nie pomoge
WItam wszystkich..ja moge sie wypowiedziec na temat Limahla, gral u mnie 18 lipca :) DO 3 mielismy pelny parkiet...goscie byli zachwyceni. Wszystko zgodnie z ustaleniami, tzn zabawy, podziekowania, wejscie, przyspiewki. Fajnie prowadzi, elegancki, uprzejmy, naprawde polecam. Nigdy wczesniej nie bylam na weselu gdzie gral DJ wiec troche sie balam brac DJ na wlasne wesele, ale jesli jeszcze raz mialabym wybierac nie zmienilabym wyboru.
Film bede miala ale dopiero za jakies 2-3 tyg, wiec jak ktos jest cierpliwy i naprawde bardzo chce zobaczyc to zapraszam :)
Film bede miala ale dopiero za jakies 2-3 tyg, wiec jak ktos jest cierpliwy i naprawde bardzo chce zobaczyc to zapraszam :)
witam, DJ Limahl prowadził moje wesele niedawno, byłam bardzo z niego zadowolona, serdecznie polecam, wszystkim doskonale sie zajmował, uprzedzał w trakcie wesela nas co będzie działo sie za chwile, typu tort, podziękowania, oczepiny, także nie musieliśmy się o nic martwić, bardzo zachęcał do zabawy, kulturalny, moją radą tak po: że warto byłoby zasugerować mu własne utwory, my zdaliśmy się na niego, i niektóre utwory były powtarzane, bądż nieciekawe..., kwestia gustu, jednak teraz wiem, że dobrałabym muzyke wg wlasnego uznania, koszt uważam za wcale nie duży