Widok

Dj Limahl

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich:) Mam pytanie do osób, u których grał Dj Limalh.
A konkretnie chodzi mi o to , czy ktoś ma i mógłby przesłać na maila jakieś filmiki, gdzie widać jak ww dj prowadzi wesele.
Jestem właśnie na etapie poszukiwania dj-a i takie inf byłby bardzo pomocne. Z Waszych opinii jest on godny polecenia,ale....ciężko wybrać tak w ciemno. Byłabym bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
darsal@wp.pl - na ten adres można przesyłać filmiki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, DJ Limahl prowadził moje wesele niedawno, byłam bardzo z niego zadowolona, serdecznie polecam, wszystkim doskonale sie zajmował, uprzedzał w trakcie wesela nas co będzie działo sie za chwile, typu tort, podziękowania, oczepiny, także nie musieliśmy się o nic martwić, bardzo zachęcał do zabawy, kulturalny, moją radą tak po: że warto byłoby zasugerować mu własne utwory, my zdaliśmy się na niego, i niektóre utwory były powtarzane, bądż nieciekawe..., kwestia gustu, jednak teraz wiem, że dobrałabym muzyke wg wlasnego uznania, koszt uważam za wcale nie duży
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mogę potwierdzić, że DJ Limahl świetnie prowadzi wesele. Muzyka była dobrana do gości, wszystkim podobały się konkursy, p. Krzysztof jest osobą bardzo kulturalną. Oczywiście wiele zależy też od samych gości, ale ten DJ potrafi rozruszać chyba każdego.
Dziewczyny ile dj limahl inkasuje za poprowadzenie wesela? Czy mogłabym prosić również o filmik z udziałem tego dj'a na mala8406@wp.pl. Pozdrawiam
Ja tez prosilbym o jakis filmik tommm6@o2.pl z gory dziekuje!
Hej !
Mi udostępniła fragmenty filmu pewna dziewczyna z forum i przekonałam się, że dj Limahl to dobry wybór. Mam nadzieję, że tak będę uważała również po swoim weselu ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy jest ktoś w stanie udostępnić film z DJLimahl'em aby można było zobaczyć czy to co tu wszyscy wypisują jest prawda? :)

dj na wesele

witam

Jesli nadal poszukuja Panstwo zespolu na wesele to zapraszam na www.zespol-na-wesele.pl

Pozdrawiamy Kasia & Łukasz
Moja siostra miala go na weselu. Bardzo wszystkim sie podobal. Prowadzil oczepiny, 3 zabawy, piosenke dla rodzicow! Wszyscy byli zachwyceni i parkiet caly czas pelen tancujacych ludzi :)
DJ Limahl 601-662-420
Bardzo proszę o kontakt do dj'a Limahl'a
Ja zarezerwowałam sobie termin właśnie u DJ Limahl-a. We wtorek pierwsze spotkanie z nim. Ale przez telefon zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.
Wlasnie odebralam film wiec jesli jestescie zainteresowni to zapraszam. Prosze o kontakt mailowy: cookiss@wp.pl

Pozdrawiam
Witam, mam sporo czasu, więc jeśli tylko będziesz taka uprzejma i udostępnisz film czekam:) Albo daj znać albo prześlij jakieś urywki na darsal@wp.pl
Pozdrawiam
Witam, mam sporo czasu, więc jeśli tylko będziesz taka uprzejma i udostępnisz film czekam:) Albo daj znać albo prześlij jakieś urywki na darsal@wp.pl
Pozdrawiam
WItam wszystkich..ja moge sie wypowiedziec na temat Limahla, gral u mnie 18 lipca :) DO 3 mielismy pelny parkiet...goscie byli zachwyceni. Wszystko zgodnie z ustaleniami, tzn zabawy, podziekowania, wejscie, przyspiewki. Fajnie prowadzi, elegancki, uprzejmy, naprawde polecam. Nigdy wczesniej nie bylam na weselu gdzie gral DJ wiec troche sie balam brac DJ na wlasne wesele, ale jesli jeszcze raz mialabym wybierac nie zmienilabym wyboru.
Film bede miala ale dopiero za jakies 2-3 tyg, wiec jak ktos jest cierpliwy i naprawde bardzo chce zobaczyc to zapraszam :)
ja chciałam aby zagrał na moim weselu ale 14 sierpnia 2010 ma już zajęty :( polecił mi Pana Sławomira Stachowiaka....napisał że on również posiada 20letnie dośw. jako prezenter....napisałam do niego, ale jeszcze nie odpisał....ktoś może z Was miał go na weselu, bądź był na takim gdzie on grał?
My również podczepiamy się pod prośbę o jakieś filmy. Z chęcią przyjedziemy i zobaczymy taki film na miejscu jeżeli byłaby taka możliwość lub poprosimy próbki na maila: magda-nowak11@wp.pl
Hej, nie mam zadnych filmikow (jeszcze) ale gral wlasnie u nas na weselu dj limahl i facet jest naprawde dobry. Profesjonalista i bardzo otwarty na propozycje. Polecam go szczerze.
Dziękuję za informacje, zwłaszcza że są bardzo pochlebne;)
Właśnie się zastanawiam nad wyborem tego dj-a....ale szukam też dalej.
Ciężki wybór
u mnie prowadzil wesele dj limahl - jestesmy bardzo zadowoleni, gral wlasciwie dla wzystkich a bylo to wesele polsko- angielskie i kazdy mial wszystkiego po trochu, my nie chcielismy duzo zabaw i nie bylo, oczepiny poprowadzone bardzo fajnie, niczego nie narzucal a parkiet byl pelen cala noc i nawet sie impreza rozkrecila na poprawinach pomimo zmeczenia, kaca i pieknej pogody na zewnatrz. bardzo polecam, filmu nie mam wiec nie pomoge
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry