Widok

Dj Limahl

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich:) Mam pytanie do osób, u których grał Dj Limalh.
A konkretnie chodzi mi o to , czy ktoś ma i mógłby przesłać na maila jakieś filmiki, gdzie widać jak ww dj prowadzi wesele.
Jestem właśnie na etapie poszukiwania dj-a i takie inf byłby bardzo pomocne. Z Waszych opinii jest on godny polecenia,ale....ciężko wybrać tak w ciemno. Byłabym bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
darsal@wp.pl - na ten adres można przesyłać filmiki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podłączam się pod pytanie :o)
Dziewczyny szczerze polecam Dj Limahl'a.
To zdecydowanie najlepszy Dj z jakim miałem przyjemność pracować.
"Po prostu czuje bluesa"
A wiem co piszę, gdyż jestem muzykiem z wykształcenia i za studenckich czasów niejedno wesele zagrałem. :)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli jest taki dobry to czemu nie pokazał jakiegoś filmiku z wesela , które prowadzi - same auto reklamy dwa razy zagrają na dyskotece u boku starych wyjadaczy i już dj weselni i wiem napewno z pewnego żrudła że te całe pochwały wychodzą z agencji artystycznych z którymi mają podpisaną umowe , każdy który gra już pare dobrych wiosen ma napewno niejeden film z wesel. Sam szukałem dj na wesele ale dj profesjonaliste i z doświadczeniem. Pozdrawiam wszystkich psełdo dj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeszcze do kolegi Lechita co to za doswiadczenie przez okres czasów studenckich prowadzenie dyskoteki szkolnej to nie wesele znawcy !!! w trojmiescie jest może z pięciu dobrych dj a wiem bo już chyba albo prawie wszystkich słyszałem z weselnika.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
uuuaaa .... :lol:
Rozbawił mnie ten gniew konkurencji. :)))

Wybacz, ale w ostatnich latach jako fotograf pracowałem na weselach z niejednym Dj'em, może z tobą nie, ale wielu z tych, z ktorymi dane mi było pracować byli po prostu żałośni. ;)

Jak napisałem jestem muzykiem (pianistą), klawiszowcem a nie Dj'em grałem wiele imprez weselnych z członkami zespołów, którzy w latach 80-tych występowali na festiwalach muzycznych m.in. w Opolu czy Zielonej Górze, bądź grali na promach ale przysłowiowy "Statek Miłości" z Maimi na wyspy Bahama.
Także myslę, że coś, nie coś bardziej od zwykłego Dj'a znam się na muzyce i prowadzeniu imprez muzycznych. :)))
ile bierze dj Limahl ??
PROFESJONALNIE...hihi. Profesjonalna impreza ZAWSZE opiera się na sztabie podwykonawców. Zatem firma oświetleniowa, kolejna dbająca o nagłośnienie, kolejna o multimedia i DJ jako ogniwo ostateczne. Ktoś tak miał? A jeśli DJ, to osobno wodzirej. Bo z założenia te dwie formy działalności się wykluczają. Panie Amadeo... 90% grających osób zaczynało od szkolnych dyskotek. A ludzi, którzy są w stanie bez najmniejszego problemu zagrać wesele w Trójmieście jest kilkudziesięciu, nie kilku. Ale w "Bełkotniku" mielą się jak w betoniarce jedynie słuszni.
Zabawne to, kiedy klawiszo - fotograf z dyplomem pokroić się da za tego NAJ:-). I czemu ta wiedza muzyczna ma służyć? Oceniasz czy nie fałszuje?
Wielkie oczekiwania mają panienki w koronkach. Tylko, że za cenę 1000 - 3000zł nie będziecie miały u siebie festiwalu, niestety.
To skoro panowie sa tacy mądrzy, tak znaja się na muzyce, prowadzeniu imprez itp, to polecą kogoś wartego zainteresowania???
Poza tym wcale nie oczekuje na weselu festiwalu, a świetnej zabawy, dlatego szukam kogoś (czyt.dj-a), który mi w tym pomoże.
nie przyszlo ci do glowy, ze to ze dj limahl nie pokazuje filmikow z prowadzonych przez siebie wesel- wynika z tego ze pary mlode sobie tego nie zycza? ja osobiscie nie chcialabym aby filmik z mojego wesela byl pokazywany obcym ludziom. moje wesele prowadzil dj limahl- goraco polecam. to profesjonalista- zagra ci takie wesele jakie zechcesz- obciachowe czy tez z klasa.
Chodzi własnie o to, że wiem z jakich powodów ich nie pokazuje i dlatego zwróciłam sie z prośbą do par, u których grał czy byłyby takie miłe i udostępniły jakiś fragment filmu.
Ja również nie chciałabym, aby filmiki z mojego wesela krążyły po necie. Więc....pytanie i prośbe kieruję do par, u których on grał.
Pozdrawiam
Nikt nie pomoże???
w tym roku dwa razy spotkaliśmy się na weselu, myslę,że jest ok, za każdym razem grał zupełnie inną muzykę, więc myślę przede wszystkim dopasowuje się do preferencji młodych, a to istotne bo czasem dj- swoje choć młodzi coś innego ustalają, z takimi przypadkami też się spotykałam, z tego co zauważyłam goście byli zadowoleni:) ma fajny motyw z tańcem w płetwach przy oczepinach:)
Dzięki za info. A jak, że tak powiem "podchodzi" do gości? - zachęca do zabawy ? organizuje jakieś zabawy oprócz tych oczepinowych? Ogólnie jest zabawny czy raczej sztywniak?:)
Pozdrawiam
Raczej bym powiedziała,że jest nakręcony na nakręcanie gości:) a z zabawami to pewnie zależy od ustaleń. Ja raczej aż tak nie skupiałam się na pracy dj-a, bo mam swoje zadania:) Zawsze się możesz spotkać, wyrobić swoje zdanie, a nie koniecznie od razu się decydować. Ja mam w każdym razie dość pozytywne odczucia jeśli chodzi o tego pana.
ja bylam 2 tyg temu na weselu ktore prowadzil i rewelacja, sama go mam na weselu w lipcu, jest tani a imreze prowadzi super, byli na nim goscie ktorzy nie rwali sie do tanca a on wszystkich zachecil tak ze caly parkiet wirowal;) mozna tez dac jemu wlasna cd z np ulubiona muzyka np jakims mixem:)naprawde szczerze go polecam!!!
u mnie prowadzil wesele dj limahl - jestesmy bardzo zadowoleni, gral wlasciwie dla wzystkich a bylo to wesele polsko- angielskie i kazdy mial wszystkiego po trochu, my nie chcielismy duzo zabaw i nie bylo, oczepiny poprowadzone bardzo fajnie, niczego nie narzucal a parkiet byl pelen cala noc i nawet sie impreza rozkrecila na poprawinach pomimo zmeczenia, kaca i pieknej pogody na zewnatrz. bardzo polecam, filmu nie mam wiec nie pomoge
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za informacje, zwłaszcza że są bardzo pochlebne;)
Właśnie się zastanawiam nad wyborem tego dj-a....ale szukam też dalej.
Ciężki wybór
Hej, nie mam zadnych filmikow (jeszcze) ale gral wlasnie u nas na weselu dj limahl i facet jest naprawde dobry. Profesjonalista i bardzo otwarty na propozycje. Polecam go szczerze.
My również podczepiamy się pod prośbę o jakieś filmy. Z chęcią przyjedziemy i zobaczymy taki film na miejscu jeżeli byłaby taka możliwość lub poprosimy próbki na maila: magda-nowak11@wp.pl
do góry