Widok
Dj-e
Witam wszystkich,
Mam nadzieje ze moj watek nie bedzie skasowany gdyz w 100% nie jest to reklama.
Chciałabym się Was poradzic, poniewaz lada moment bedziemy musieli wybrac dj. Chemy kogos sprawdzonego i zaufanego. Słyszałam ze dj robert to jego strona www. djrobert.republika.pl ( UWAGA to nie reklama chce zeby forumowicze skojarzyli o kogo mi chodzi) Czy ktoś go zna?? może cos o nim powiedzieć?? Prosze równiez o info na temat innych dobrych i sprawdzonych dj-ow.
Obawiam sie ze nasz kochany admin moze skasowac ten watek twierdzac ze to reklama wiec prosilabym info na maila.
z góry dzieki i wielkie pooozdro ;)
Monika
Mam nadzieje ze moj watek nie bedzie skasowany gdyz w 100% nie jest to reklama.
Chciałabym się Was poradzic, poniewaz lada moment bedziemy musieli wybrac dj. Chemy kogos sprawdzonego i zaufanego. Słyszałam ze dj robert to jego strona www. djrobert.republika.pl ( UWAGA to nie reklama chce zeby forumowicze skojarzyli o kogo mi chodzi) Czy ktoś go zna?? może cos o nim powiedzieć?? Prosze równiez o info na temat innych dobrych i sprawdzonych dj-ow.
Obawiam sie ze nasz kochany admin moze skasowac ten watek twierdzac ze to reklama wiec prosilabym info na maila.
z góry dzieki i wielkie pooozdro ;)
Monika
don't worry. My 19 sierpnia, nie mamy zadnych "typów", narazie mamy tylko sale i kościół, ale wiem, ze trzeba zacząć poszukiwania DJa bo prawda jest taka, ze jest to taka osoba od której duzo zależy i chcemy naprawde dobrze wybrać gdyby ktoś miał namiary na jakiegos fajnego - będę wdzieczna. pozdarwiam
Jesli chcecie wiedziec coś na temat dj'a Roberta to niebardzo interesują Go sugestie i prośby, sam wie jakie konkursy przeprowadzać i jaka zabawa będzie najlepsza na weselu. Jeśli chcecie posłuchać opowieści o Jego doświadczeniu to skontaktujcie się z Nim i umówcie na rozmowę a właściwie na Jego monolog. Ja ze swoim narzeczonym po takim spotkaniu powiedzieliśmy NIE
Zgadzam się z aaa. Mieliśmy innego Dj na poprawiny ale mało brakowało a byłby nim właśnie Mr Robert. Mieliśmy innego---polecam, ale to na priva. Zarówno my jak i nasi goście byliśmy niezmiernie zadowoleni i zaskoczeni (b.pozytywnie!) doborem materiału muzycznego. Chcieliśmy muzykę z lat 80-tych po dzisiejszy pop, rock itp. Pan Dj sprawdził się w 100%!