Widok
Długie (11 dni) plamienie w środku cyklu - pomóżcie
Hej! Nie mogę się dostać do ginekologa, a trochę się denerwuję - może pomożecie? Staramy się z mężem o drugie dziecko. Okres trwał 5 dni, 7-8 dnia cyklu miała być owulacja ale jej nie było (według moich obserwacji), współżyliśmy z mężem. Po 2-3 dniach czyli 11dnia cyklu pojawiło się delikatne plamienie i trwa do dzisiaj, czyli już 11 dni. Dziś jest 22 dzień cyklu. Okres powinnam dostać za 5-7dni. Test wyszedł negatywnie, wiem że za szybko ale nie mogłam się powstrzymać. Denerwuję się, raczej wątpię że to plamienie implementacyjne. Myślałam że to plamienie owulacyjne, ale trwa 11 dzień więc trochę długo. Miesiączka też raczej nie bo za szybko się zaczęła (11dzień cyklu). Dzwonię po lekarzach ale nie ma na razie wolnych terminów, może dopiero po Bożym Ciele. Miał ktoś coś takiego lub wie co to może być?
zacząl sie normalnie po 30 dniach nie był obfity przez 7 dni i 8 dnia dostałam silnego krwawienia i jak to gin powiedziała ze mam liczyc kolejny cykl od silnego krwawienia a taki długio mógł byc od tego że byłam przeziebiona. Jezeli bys ie powtarzało to kazała sie zgłosic. ALe jeednak jest ok. Ale oczywiscie idz do gina sprawdzic.