Widok
Do Belle
Przede wszystkim najlepsze życzonka na nowej drodze życia!
Wszystko co tylko piękne na świecie,
Wszystko co tylko pomyślność wróży,
Niech się Wam w jedno ogniwo splecie,
I będzie słońcem w życia podróży.
03.09.2005 mam wesele w hotelu Orle. Bardzo Cię proszę napisz jak wrażenia? Czy trzeba zwrócić na coś szczególną uwagę? Czegoś dopilnować? Czy jesteś zadowolona? Pozdrawiam serdecznie!!!
Wszystko co tylko piękne na świecie,
Wszystko co tylko pomyślność wróży,
Niech się Wam w jedno ogniwo splecie,
I będzie słońcem w życia podróży.
03.09.2005 mam wesele w hotelu Orle. Bardzo Cię proszę napisz jak wrażenia? Czy trzeba zwrócić na coś szczególną uwagę? Czegoś dopilnować? Czy jesteś zadowolona? Pozdrawiam serdecznie!!!
Ślub nam udzielał ojciec, który zawsze w piatki jest w kancelarii, był świetny. w Orle mieliśmy w kawiarni na górze wszyscy byli bardzo zadowoleni, jedzenia dużo, obsługa bardzo dobra naprawdę, było idealnie, to świetne miejsce wszystkim polecam, nic się nie martw wszystko się uda, nie słyszałam zeby ktoś nażekał na orle, dziękuję za życzenia jakbyś miala jakieś konkretne pytania to chętnie odpowiem, ale w środę jadę do turcji
Trudno powiedzieć. W zasadzie może być - trzech starszych panów, ale muzykę fajną grali i śpiewali. Panowie w porządku bo pomogli mej koleżance w ten sposób ze tego dnia mieli grać na jakiejś innej imprezie. Tylko że moja kumpela w piątek, dzień przed weselem straciła zamówiony wcześniej zespół i oni (zespół z Orle) zgodzili się zrezygnować z wcześniej zakontraktowanej imprezy i zagrali u niej. Troszke może za często przerwy robili ale żarełka było co niemiara więc przerwy się przydały :)