Widok

Do Karolka - Estragon

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Karolka, to bedzie nasz watek, hihih, zebysmy sie potem nie szukaly ktora gdzie co napisala.
nie cche co tydzien zaczynac nowego watku o tresci "Estragon"

Powiedz, nie boicie sie ze jedzonka bedzie za malo? My wlasnie dlatego jestesmy sklonni wziasc ta wersje za 140zl.

teraz w sob jest tam wesele, pani nam powiedziala ze mozemy przyjsc. ale co z tego, zobacze wystroj sali, ktory na pewno jest istotny ale nie kluczowy. A jedzonka przeciez mi nie nie pokaza.
hmmm.... caly czas mam dzlemat.
Najgorsze jest to ze to nowa restauracja i nie ma jeszcze opini.
pozdrawiam Cie.
Ola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z rodizo są fajne widoki.. jeszcze hipodrom.. etc

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
;) spoko jest całe mnóstwo innych miejsc.. na około 70/80 jest też rodizo w gdyni.. no nie wiem.. sporo w chwaszczynie ( wanoga np.) a gosia nie ma strony net.. nie interesowałam się dużymi salami..

A jesli chodzi o Olenkę to nie podoba mi się za bardzo.
Ja ewentualnie onstawiam Tawerne Lukullus, ale widziałam zdjęcia z wesela, i jesli chodzi o przystrojenie stołu, czy różnych potraw to kiepsko, i jeszcz tek okrągły stół dla Młodych :-(

Coś już słyszałam o tej Gosi:-) Maja może jakąś stronke
Dziekuję Ci bardzo za info.
Pozdro

wpisz w wyszukiwarkę sala i zaznacz na 180 dni a wyświetli się cała litania ;) różnych miejsc, powodzenia.. a ja chciałam wybrać Gosię w Kielnie.. super jedzonko, nie drogo (było 110) i ładnie.. ale robią właśnie wesele duże więc odpadłam;( ale polecam

na forum przewijał się już wątek dużej sali.. z tego co ostatnio dziewczyny polecają to dworek oleńka.. też coś tu o nim jest.. w wątku nasze sale są chyba zdjęcia

Ok. Dzieki za info. Musze tam pojechac osobiscie. Moze znasz jakies fajne lokale, gdzie mozna zrobic wesele na ponad 80 osób?
Za wszytkie inf. z góry dziekuje.
Pozdro

no raczej nie potańczysz na tej samej sali :) Ja mam w planach tylko 30 -40 osób, wiec planuję jedzenie w pierwszej dużej sali, a tańce w holu (który jest całkiem spory).. ;)

Mi zależy na eleganckim lokalu, gdzie jest jedna sala, i oczywiscie pszynee jedzobko:-) Najbardziej mi odpowiada Zamek w Krokowe, ale za mała sala, ja potrzebuje na ponad 80 osób.

Czy na tej samej sali i sie tanczy? czy trezba przejsc ?
Narazie zbieram inf, gdzie warto pojechac :-)
Pozdro

Ja niestety nie mam, mogę Ci najwyżej opisać.. kolory łososiowy i delikatne pastele w tych odcieniach a rozkład sal wygląda tak, że najpierw jest duża później coś w rodzaju holu z którego wchodzi się do toalety i do baru a na końcu mniejsza sala..całość z gustem i niezbyt narzucającym się wystrojem, jeśli komuś odpowiada elegancka prostota, to to jest to... a najlepiej to zobaczyć samemu

Czesc, macie moze jakies zdjecia z Estragonu, z sali balowej, bo na ich stronce nie ma :-(
Pozdro

Dziekuje, musdze sie wiec wybrac na zakupy w weekend!
dziekuje za info
faktycznie musze zaczac sie interesowac.

a propos londynu...na Oxford Street jest sklep (House of Fraser) z sukienkami Consortium Designs, bardzo ladne. mam nadzieje zajrzec tam w listopadzie;))

Nie wiem jak to wygląda do końca, ale chyba można chodzić do różnych kościołów.. musisz tylko "zaliczyć" konkretne tematy.. ;) wstawiają jakieś pieczątki.. a nauki lepiej mieć szybciej niż denerwować się tydzień przed ślubem, że nie ma się jeszcze np. poradnictwa rodzinnego czy czegoś w tym stylu... pozdrawiam

Mysle ze mozecie chodzic osobno. Ja mieszkam w Londynie i nauki przedmalzenskie organizuje tam. Do kosciola sw Mikolaja musze tylko przyniesc licencje od ksiedza z Londynu. Moj narzeczony jest innego wyznania wiec on wogole nie musi chodzic na nauki. Napewno mozecie to zorganizowac w dwoch innych kosciolach.
dziewczyny, ale dlaczego tak wczesnie nauki?
ale skoro jestescie zorientowane, moze mi pomozecie: ja niestety(!) pracuje w warszawie, wiec bedziemy mieli utrudnione zadanie - czy na nauki trzeba chodzic do jednego kosciola, czy mozna do wielu?
no i jak wczesnie tzreba zaczac? dla przypomnienia: 10 czerwca to deadline...:)))

;) ja nauki będę miała z moim katechetą jeszcze z liceum.. wybieram się dziś wstepnie rozmawiac o terminie, bo moje Kofanie jak zwykle gdzieś w Polsce ;( mam nadzieję,że wszystko uda się tak jak chcę ;) pozdrawiam

Czesc Lamia! Mam nadzieje ze Soltera tez do nas dolaczy w grudniu. Nasz slub 3 czerwca wiec bede z niecierpliwoscia czekala na opis twojego slubu. Mysle ze jak chcesz w Mikolaju to powinnas juz ich odwiedzic. Ja w sobote rozpoczynam nauki przedmalzenskie. Ciekawie jak bedzie.
100 osob na weselu to naprawde duzo ludzi. Wydaje mi sie, ze ludzie powinni miec nieco przestrzeni zarowno miedzy stolami jak i do tanczenia, zeby nie musieli sie przeciskac.
Bylam w Estragonie bo tez tam zamierzamy miec swoje wesele, ale maksymalnie bawic moze sie tam na raz 80-85.
do góry