Widok

Do Londynu wizzair czy ryanair?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcemy się wybrać z mężem jesienią na weekend, czym polecacie tam dotrzeć, czy może bez różnicy, biorąc pod uwagę ceny biletów, dojazd z tamtych lotnisk do miast (który tańszy i wygodniejszy), dopuszczalny bagaż gratis obie linie mają chyba taki sam (co można zmieścić w taką torbę??) no i jakieś uwagi praktyczne jeśli macie to będę wdzięczna ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale to chyba nie robi większej różnicy na którym lotnisku wylądujecie... :)londyn to londyn więc dojazd do centrum napewno będzie :)
moja siostra lata do Luton właśnie wizzem
zależy na które lotnisko chcesz lecieć... bo z tego co kojarzę, to do stanstet lata tylko ryan a do luton tylko wizz... tak mi się wydaje - nie jestem pewna na 100% ale tak na 98 :)
dzięki, co do cen to już zauważyłam, że rosną jak szalone ;)
W wizzair mozna miec teraz dodatkowy płatny bagaż rejestrowany o wadze 32 kg :) w ryanair chyba 15 wiec to duzy plus dla wizzaira :D

Jesli chodzi o bagaz podreczny to tu i tu 10 kg - moze byc to taka mala walizeczka wiec całkiem sporo wejdzie na weekend :)

Nie latalam ryanairem wiec nie wiem, ale jesli chodzi o wizzair to dojazd do centrum londynu z lotniska luton odbywa sie jednym autobusem i trwa okolo 1 h jesli nie ma korków (koszt 20 funtów w dwie strony)

No i chyba kluczowe będa ceny biletów, jak rezerwowalam w wiizair to ceny rosły praktycznie z dnia na dzien wiec sprawdz, porównaj i rezerwuj

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry