Widok

Do Ola i Tomek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytalam, ze macie wesele w zatoce... My tez mamy ale na 09.09. Na ile osob macie tam impreze? I jak wam sie tam zalatwialo? Macie juz menu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Menu mamy ustawlac na miesiac przed impreza. Zalatwianie na razie bylo wstepne, zaliczka oraz ogolem obgadanie tematu. Dekoracje chcemy im podpowiedziec we wlasnym zakresie,chcemy dac jakies golabki, i serce zeby zawiesili ale nie planujemy zadnych innych ozdob np balonow... Wesele mamy na 50 osob plus minus bo nie wiadomo jeszcze kto przyjdzie z osoba towarzyszaca a kto nie,w tej licznie bedzie ok 8-10 dzieci:-) a wam jak idzie? Co ustaliliscie w zatoce?? PS Z ich propozycji dj nie skorzystalismy bo mamy zespol ktory sobie sami zalatwilismy,mamy tez kamerzyste i fotografa,a co do kosciola pozostaje nam juz tylko poradnictwo bo nauki juz za nami, a takze zgloszenie w kosciele ze bedzie to tylko slub koscielny bo jestem juz Tomka zona.Az sie boje tam isc zbey mnie nie przekurzyl ze jak to ksieza twierdza zyjemy w grzechu... ;-)

Dzieki za odpowiedz... My mamy wesele na okolo 110 osob (mam nadzieke,ze troche mniej)... Zespol tez mamy wlasny... Na nauki zaczelismy dopiero chodzic, w srode drugi raz... Ja z moim Tomkiem tez jestesmy juz po cywilnym, ale nasz ksiadz tak sie cieszy, ze biezemy koscielny, ze nic nie nazeka...

Co do dekoracji to tez nie chcemy za duzo, myslalam tylko o czerwonym tjulu z platkami roz na stole i cos za nami na scianie... Aha i moze jeszcze cos przy wejsciu!?!Zaliczke tez mamy juz wplacona, w marcu bede w trojmiescie i chcialam znimi obgadac jak beda goscie usadzeni, zeby sie przekonac, ze napewno tyle ludzi wejdzie...

Ciesze sie, ze znalazlam wkoncu kogos, ktory tez tam ma wesele, to mozemy sobie pogawedzic o przygotowaniach...

Pozdrawiam
:-) Obrus i przystrojenie stolu wiem ze dasja swoje ale nad soba cos faktycznie trzeba zawiesic....Ja tez sie ciesze ze jets z kim pogadac. A w jakim koscilee slubujecie?

My slubujemy w Katedrze Oliwskiej... W zatoce coprawde powiedzieli, ze oni robia wystroj, ale wydaje mi sie, ze trzeba troche dopomoc.... A tez zalatwialiscie z pania Ania?

Pozdrawiam
tak :) a pokoc nie mamy kiedy skoro to nasz dzionek,swiadkow mamy z daleka i oni tez nie bardzo jak moga,to smao rodzice :( no nie wiem jak to bedzie i kiedy to zrobic...

My tez jestesmy z daleka i tak za bardzo niewiem kiedy wszystko zrobic... Chcem teraz w zatoce wszystko wymiezyc i pokupywac jakies dekoracie. Mysle, ze w piatek przed weselem, bedziemy wszystko stroic.... A stoly to mysle, ze oni za nas zrobia... Wogule to sie strasznie boje, ze bedziemy mieli za malo miejsca....
Stoly zrobia za nas ale ja sie obawiam ze w piatek sie nie da udekorowac sali bo moze tam byc inna impreza i nikt sie na to nie zgodzi :-( w koncu tam tez jest hotel a to sezon i goscie chca zjesc obiad ... albo sniadanie czy kolacje a inni wejsc z zewnatrz na pzrekaske ,nie wiem czy to tak latwo pojdzie.chyba w sob mozna dopiero stropic,bedziemy sie pytac w kazdym razie...

O tym wogole nie pomyslalam.... Ale tez sie popytam jak tam bede... Jak nie to bedzie trzeba w sobote rano....
Taa szczegolnie jak sobota rano mam fryzjera i bieganine po domku,ubieranie sie i takie tam rzione,odbior wiazanki... wiesz jak to jest:/ z moimi swiadkami i mezem jeszcze gorzej:-( Nie wiem kto to zrobi w ogole :-(

Ja mam jeszcze na szczescie zone swiadka i jeszcze jedna parke co chca sie tym wszystkim zajac... Ale znajac siebie to bym chciala no to zucic okiem... zobaczymy...jakos to napewno pojdzie... A ja tam u ciebie z zalatwianiem? Masz juz duzo zalatwione?
Chcialam sie dowiedziec, czy masz juz wybrana sukienke, troche sie glupio wyslowilam, sorry...
Nie mam jeszcze sukni... zaczne dopiero z ania chodzic pod koniec lutego-wtedy to jestem umowiona na przymiarki,umowilam sie na ytargach slubnych tegorocznych a jak u Ciebie?

Z mama chodze juz tu po sklepach i pare mi sie bardzo spodobalo. Chcem jeszcze w Polsce sprawdzic ceny i ftedy wybiore... A wiesz gdzie twojego kochanego ubiezesz?
Moj maz sie sam ubierze, ma swietny gust:) Ewentyalnie z tesciowa pochodzi... w kazdym razie chc emiec jasny gajerek i musznik :)

do góry