Widok
Menu mamy ustawlac na miesiac przed impreza. Zalatwianie na razie bylo wstepne, zaliczka oraz ogolem obgadanie tematu. Dekoracje chcemy im podpowiedziec we wlasnym zakresie,chcemy dac jakies golabki, i serce zeby zawiesili ale nie planujemy zadnych innych ozdob np balonow... Wesele mamy na 50 osob plus minus bo nie wiadomo jeszcze kto przyjdzie z osoba towarzyszaca a kto nie,w tej licznie bedzie ok 8-10 dzieci:-) a wam jak idzie? Co ustaliliscie w zatoce?? PS Z ich propozycji dj nie skorzystalismy bo mamy zespol ktory sobie sami zalatwilismy,mamy tez kamerzyste i fotografa,a co do kosciola pozostaje nam juz tylko poradnictwo bo nauki juz za nami, a takze zgloszenie w kosciele ze bedzie to tylko slub koscielny bo jestem juz Tomka zona.Az sie boje tam isc zbey mnie nie przekurzyl ze jak to ksieza twierdza zyjemy w grzechu... ;-)
Dzieki za odpowiedz... My mamy wesele na okolo 110 osob (mam nadzieke,ze troche mniej)... Zespol tez mamy wlasny... Na nauki zaczelismy dopiero chodzic, w srode drugi raz... Ja z moim Tomkiem tez jestesmy juz po cywilnym, ale nasz ksiadz tak sie cieszy, ze biezemy koscielny, ze nic nie nazeka...
Co do dekoracji to tez nie chcemy za duzo, myslalam tylko o czerwonym tjulu z platkami roz na stole i cos za nami na scianie... Aha i moze jeszcze cos przy wejsciu!?!Zaliczke tez mamy juz wplacona, w marcu bede w trojmiescie i chcialam znimi obgadac jak beda goscie usadzeni, zeby sie przekonac, ze napewno tyle ludzi wejdzie...
Ciesze sie, ze znalazlam wkoncu kogos, ktory tez tam ma wesele, to mozemy sobie pogawedzic o przygotowaniach...
Pozdrawiam
Co do dekoracji to tez nie chcemy za duzo, myslalam tylko o czerwonym tjulu z platkami roz na stole i cos za nami na scianie... Aha i moze jeszcze cos przy wejsciu!?!Zaliczke tez mamy juz wplacona, w marcu bede w trojmiescie i chcialam znimi obgadac jak beda goscie usadzeni, zeby sie przekonac, ze napewno tyle ludzi wejdzie...
Ciesze sie, ze znalazlam wkoncu kogos, ktory tez tam ma wesele, to mozemy sobie pogawedzic o przygotowaniach...
Pozdrawiam
My tez jestesmy z daleka i tak za bardzo niewiem kiedy wszystko zrobic... Chcem teraz w zatoce wszystko wymiezyc i pokupywac jakies dekoracie. Mysle, ze w piatek przed weselem, bedziemy wszystko stroic.... A stoly to mysle, ze oni za nas zrobia... Wogule to sie strasznie boje, ze bedziemy mieli za malo miejsca....
Stoly zrobia za nas ale ja sie obawiam ze w piatek sie nie da udekorowac sali bo moze tam byc inna impreza i nikt sie na to nie zgodzi :-( w koncu tam tez jest hotel a to sezon i goscie chca zjesc obiad ... albo sniadanie czy kolacje a inni wejsc z zewnatrz na pzrekaske ,nie wiem czy to tak latwo pojdzie.chyba w sob mozna dopiero stropic,bedziemy sie pytac w kazdym razie...