Widok

Do admina

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Bądzmy konsekwentni i sprawiedliwi,skoro usuwa Pan wątki osób zdesperowanych które szukają pracy wszędzie,gdzie się tylko da,żeby móc zarobić na rodzinę,a przecież chodzi o dziecko do opieki więc temat związany z" rodzina i dziecko".Proszę spojrzeć jakie tematy ludzie tutaj poruszają,często zupełnie nie na temat tego działu,jak np.cała masa ogłoszeń i inne pierdołowate tematy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo tak jak cos sie wali to wali sie wszystko, a tych cwaniaków to jest pelni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kuzwa admin usunal mi watek ze szukam spodniczki w szkocka krate ja juz go nie kumam ;/
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Agnieszko, Pani ogłoszenie było w dziale Rodzina i dziecko bez ogłoszeń, i dlatego zostało zablokowane.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie mzna bylo tego zmienic tylko trzeba blokowac kurna ;/ a ja czekam na odzew od dziewczyny :(
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Drogi Adminie, najgorszą rzeczą jaką można zrobić to wdać się w dyskusją z kobietami, ale skoro to już zrobiłeś to:

- piszesz, że forum jest rozbudowane, otóż guzik, jest byle jakie. Wstyd, że taki portal jak wy ma takie forum. Forum gdzie nie można nawet edytować swojego postu,

- dlaczego nie chcemy dawać ogłoszeń w dziale ogłoszenia? Dlatego, że między sobą się znamy i takiej osobie łatwiej jest zaufać i np wysłać pieniądze.

- może czas najwyższy pomyśleć, żeby do forum rodzina i dziecko stworzyć pod fora typu ogłoszenia, lużne gatki itp.

Pozdrawiam:)
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładnie
przecież można rozbudować forum właśnie o działy typu:ogłoszenia czy pogaduchy
i pytanie z innej beczki:
czy tutaj są jacyś moderatorzy?
na prawie wszytskich forach jest kilku moderatorów, którzy pilnują porzadku
które kasuje wątki niezwiązane z tematem, za pseudo reklamy, za chamskie pyskówki, wulgaryzmy itp
witam,ja też często korzystam z ogłoszeń typu sprzedam na forum Rodziny,nie potrafię szukać ubranek dla dziecka na Ogłoszeniach,próbowałam,ale wskakuje ich mnóstwo a konkrety trudno znaleźć,sama umieściłam ogłoszenie o sprzedaży(samochodu) na Rodzinie ,ale zostało usunięte,fakt nie w temacie,ale ja tylko z tego forum (no jeszcze z Domu i Mieszkania) korzystam,jest nas tutaj dużo i częściowo się znamy.Pisanie do tych samych w końcu osób na różnych forach, bo o różnych tematach wg mnie "rozbije"społeczność jaką tu mamy (taką forumową rodzinkę,forumowe ciotki naszych dzieciaków:) )To tyle.Nie podoba mi się co tu się dzieje od jakiegoś czasu:(
dopieszę do tego co Kkasia napisała:
dlaczego nie chcemy dawać ogłoszeń w ogłoszeniach? bo najpierw jest kilkanaście stron ogłoszeń płatnych+ogłoszenia z portali typu pracuj.pl i znalezienie tego co nas interesuje w ogłoszeniach graniczy z cudem. do tego dając tu ogłoszenie (tak jak ja o poszukiwaniu niani) nie muszę odpowiedać kilkanaście razy na to samo pytanie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jajku dziewczyny. Zostały specjalnie stworzone działy ( kupię, sprzedam ) i admin usuwa ogłoszenie które trafiają do złych działów.
Dlaczego ma to przenosić, to nie jego błąd ?
Co do edycji swoich postów, czasem owszem przydałaby się, np z możliwością zmiany w ciągu 30 minut.
Nie rozumiem o co tyle krzyku.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Kasia ma rację,nie mozna wam dogodzić,najpierw chciałyście rodzina i dziecko bez ogłoszen,teraz się czepiacie o usuwanie ogłoszeń w dziale rodzina i dziecko bez ogłoszeń,jak się wam tak nie podoba to zmiatać na inne forum i już,albo złóżcie swoje wlasne takie jak chcecie.
Ok,rozumiem ale tu chodzi tylko i wyłącznie o konsekwencję Pana Admina,dlaczego usuwa jednym ważne dla nich wątki a innym nawet byle pierdoły nie,jak usuwać to wszystkie,równo traktować,albo się przestrzega przepisów albo nie zawsze,a może to złośliwość?
onika,dzięki za ogłoszenie ale jestem z Pruszcza i mam dziecko więc nie każde godziny pracy mi odpowiadają.Jakbyście coś wiedziały dziewczyny to dajcie znać,generalnie szukam pracy stałej,ale puki co,potrzebuje czegokolwiek zeby zarobić parę groszy.
Że sie tak wtrące
w dziale ogłoszen jest wyszukiwarka i nie rozumiem co komu przeszkadza ze ogłoszenia są płatne (?)
na tym forum brakuje jeszcze ogłoszenia ; poszukuje sprawdzonego grabarza!!
czy mi sie zdaje czy umieszczacie swoje ogloszenia w dziale forum rodzina i dziecko bez ogloszen? bo jest wybor wersja z ogloszeniami i bez ogloszen. chyba ze ja cos zle rozumiem....
umieszczając w "rodzina i dziecko" bez zaznaczenia "sprzedam" lub "kupię" wątek automatycznie trafia do RiD i RiD bez ogłoszeń.

Może by po postu dorobić 3 podforum "ogłoszenia" i będzie po problemie?
rudziaczek tu chodzi o to ze kolezanka szukala nani i jej watek zostal skasowany - tu nie chodzi o sprzedaz czy kupno wg admina takie ogloszenie powinna byc w dziale ogloszenia dam prace
ale ja założyłam taki sam wątek i też został skasowany.
teraz założyłam wątek nie łamiący regulaminu forum.
na ogłoszenia wchodzi znacznie mniej osób niż na forum, w szczególności przy poszukiwaniu opiekunki najlepiej jest mieć taką z polecenia, tu-w miarę się "znamy" i do tego jestem pewna, że osoba która miała opiekunkę i już nie korzysta z jej usług nie będzie wchodzić w ogłoszenia i polecać swojej niani. dlatego jestem za działem "ogłoszenia".

swoją drogą, dlaczego na weselniku nie są blokowane ogłoszenia "szukam fotografa"? i czym one się różnią od ogłoszeń "szukam niani"?????
no wlasnei rudziaczek masz racje, ale admin nie rozumie tego - co do tego ze te forum jest juz rozbudowane jak admin pisze to sie nei zgodze ale to juz inna bajka ;)
no to se baby pogadały...tak zle i tak zle

Inne tematy z forum O forum

nie mogę dodac ogłoszeń (5 odpowiedzi)

witam, proszę o sprawdzenie, wyskakuje mi jakis błąd jeśli chcę dodac na sprzedaz samochód?

do góry