Widok

Do admina

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Bądzmy konsekwentni i sprawiedliwi,skoro usuwa Pan wątki osób zdesperowanych które szukają pracy wszędzie,gdzie się tylko da,żeby móc zarobić na rodzinę,a przecież chodzi o dziecko do opieki więc temat związany z" rodzina i dziecko".Proszę spojrzeć jakie tematy ludzie tutaj poruszają,często zupełnie nie na temat tego działu,jak np.cała masa ogłoszeń i inne pierdołowate tematy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
GabMar - "kupię" - ja zapłacę
"sprzedam" - mi zapłacą
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"dostałam odpowiedź od admina i dla wszystkich nie zorientowanych napiszę, że wątki typu "szukam niani" powinno umieszczac się w dziale "kupię"!!!! chyba wynika z tego, że ogłoszenia "szukam pracy" powinny być w dziale "sprzedam".....???? czyli co? sprzedam sie do pracy? ehhh wesoło z tym forum mamy, wesoło"

a Ja rozumiem,że szukam pracy tez jest w KUPIĘ
rudziaczek - w sumie swój sens to ma - "czyści" RiD bez ogłoszeń...

a sprzedam... swoją pracę (usługę)
kupię... czyjąś pracę (usługę)
image
dostałam odpowiedź od admina i dla wszystkich nie zorientowanych napiszę, że wątki typu "szukam niani" powinno umieszczac się w dziale "kupię"!!!! chyba wynika z tego, że ogłoszenia "szukam pracy" powinny być w dziale "sprzedam".....???? czyli co? sprzedam sie do pracy? ehhh wesoło z tym forum mamy, wesoło
Magda, no chyba nikt na siłę Adminem nie zostaje. Ot uroki pracy jak każdej innej :))
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe ja również, anielską cierpliwość trzeba mieć :)

pozdrowienia dla Admina :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeju ale ja współczuję p. Adminowi tego ciągłego stękania...:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
z tą różnicą to może byc tak, ze fotografa się na jednorazową akcję, a niania to oferta na stałe...
ale to takie zgadywanie
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to se baby pogadały...tak zle i tak zle
no wlasnei rudziaczek masz racje, ale admin nie rozumie tego - co do tego ze te forum jest juz rozbudowane jak admin pisze to sie nei zgodze ale to juz inna bajka ;)
ale ja założyłam taki sam wątek i też został skasowany.
teraz założyłam wątek nie łamiący regulaminu forum.
na ogłoszenia wchodzi znacznie mniej osób niż na forum, w szczególności przy poszukiwaniu opiekunki najlepiej jest mieć taką z polecenia, tu-w miarę się "znamy" i do tego jestem pewna, że osoba która miała opiekunkę i już nie korzysta z jej usług nie będzie wchodzić w ogłoszenia i polecać swojej niani. dlatego jestem za działem "ogłoszenia".

swoją drogą, dlaczego na weselniku nie są blokowane ogłoszenia "szukam fotografa"? i czym one się różnią od ogłoszeń "szukam niani"?????
rudziaczek tu chodzi o to ze kolezanka szukala nani i jej watek zostal skasowany - tu nie chodzi o sprzedaz czy kupno wg admina takie ogloszenie powinna byc w dziale ogloszenia dam prace
umieszczając w "rodzina i dziecko" bez zaznaczenia "sprzedam" lub "kupię" wątek automatycznie trafia do RiD i RiD bez ogłoszeń.

Może by po postu dorobić 3 podforum "ogłoszenia" i będzie po problemie?
czy mi sie zdaje czy umieszczacie swoje ogloszenia w dziale forum rodzina i dziecko bez ogloszen? bo jest wybor wersja z ogloszeniami i bez ogloszen. chyba ze ja cos zle rozumiem....
Że sie tak wtrące
w dziale ogłoszen jest wyszukiwarka i nie rozumiem co komu przeszkadza ze ogłoszenia są płatne (?)
na tym forum brakuje jeszcze ogłoszenia ; poszukuje sprawdzonego grabarza!!
onika,dzięki za ogłoszenie ale jestem z Pruszcza i mam dziecko więc nie każde godziny pracy mi odpowiadają.Jakbyście coś wiedziały dziewczyny to dajcie znać,generalnie szukam pracy stałej,ale puki co,potrzebuje czegokolwiek zeby zarobić parę groszy.
Ok,rozumiem ale tu chodzi tylko i wyłącznie o konsekwencję Pana Admina,dlaczego usuwa jednym ważne dla nich wątki a innym nawet byle pierdoły nie,jak usuwać to wszystkie,równo traktować,albo się przestrzega przepisów albo nie zawsze,a może to złośliwość?
Kasia ma rację,nie mozna wam dogodzić,najpierw chciałyście rodzina i dziecko bez ogłoszen,teraz się czepiacie o usuwanie ogłoszeń w dziale rodzina i dziecko bez ogłoszeń,jak się wam tak nie podoba to zmiatać na inne forum i już,albo złóżcie swoje wlasne takie jak chcecie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jajku dziewczyny. Zostały specjalnie stworzone działy ( kupię, sprzedam ) i admin usuwa ogłoszenie które trafiają do złych działów.
Dlaczego ma to przenosić, to nie jego błąd ?
Co do edycji swoich postów, czasem owszem przydałaby się, np z możliwością zmiany w ciągu 30 minut.
Nie rozumiem o co tyle krzyku.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dopieszę do tego co Kkasia napisała:
dlaczego nie chcemy dawać ogłoszeń w ogłoszeniach? bo najpierw jest kilkanaście stron ogłoszeń płatnych+ogłoszenia z portali typu pracuj.pl i znalezienie tego co nas interesuje w ogłoszeniach graniczy z cudem. do tego dając tu ogłoszenie (tak jak ja o poszukiwaniu niani) nie muszę odpowiedać kilkanaście razy na to samo pytanie!
do góry