Widok

Do admina

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Bądzmy konsekwentni i sprawiedliwi,skoro usuwa Pan wątki osób zdesperowanych które szukają pracy wszędzie,gdzie się tylko da,żeby móc zarobić na rodzinę,a przecież chodzi o dziecko do opieki więc temat związany z" rodzina i dziecko".Proszę spojrzeć jakie tematy ludzie tutaj poruszają,często zupełnie nie na temat tego działu,jak np.cała masa ogłoszeń i inne pierdołowate tematy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ot co!!! Moje ogłoszenie, że zaopiekuję się dzieckiem zostało usunięte momentalnie, ale np inny wątek, że ktoś poszukuje pracy nadal widnieje... Więc albo niech są usuwane wszystkie albo żadne!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No masakra juz tylke fajnych watkow skasowano....
image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to moze można by wątek odnośnie pracy przypiąc tak jak ten o wrzucaniu fotek np?
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Aniu. Jestem konsekwentny, a przynajmniej staram się być. Jeśli chodzi zaś o ogłoszenia typu: zaopiekuję się dzieckiem - to najwłaściwszym miejscem do tego typu anonsów jest dział Ogłoszeń na naszym portalu. Tam można bezpłatnie zamieszczać ogłoszenia, a i zatrudniający wiedzą gdzie szukać osób do pracy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Racja, za dużo tych wszystkich ogłoszeń jest.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
...ale wątki, że ktoś poszukuje pracy np dla męża mają się świetnie... :-( i inne podobnie zapewne również, a mój został usunięty po 5 minutach! CHCEMY SPRAWIEDLIWOŚCI ;-) wszystkie albo żadne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadajac sprawiedliwosci zaloguj sie :)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Zgadzam się z powyższym.Wszystkie albo żadne.Jak można usuwać komuś tak ważne dla niego tematy jak szukanie pod opieke dziecka,a praca dla męża?Co to ma być?Żeby chłop sam nie potrafił znaleść pracy?A niektóre kobiety są naprawdę bezradne,mają dzieci i nie mogą pracować,bo pracy brak,nie ma co z dzieckiem zrobić i dają ogłoszenia wszędzie,bo mają tą nadzieję,a administrator forum pozbawia ich tego.
Więc jeśli jest Pan konsekwentny i sprawiedliwy jak wymaga tego regulamin to proszę usuwać wszystkie ogłoszenia w tym dziale.Dziękuję.
A to że szukają niani,to ten dział?Proszę spojrzeć jak dużo jest takich ogłoszeń,dlaczego Pan nie usuwa?A może Pan ma pracę i pieniądze żeby utrzymać rodzinę i nadzwyczajniej robi Pan na złość takim osobom bez pracy?
Jak same Panie widzą Forum jest dość rozbudowane, w związku z tym, Admin (też człowiek) może czasami coś przeoczyć. Wątki z ogłoszeniami, które pominąłem, nie zauważyłem, umknęły mi, etc., proszę zgłaszać do moderacji.
Poza tym, na rynku pracy jest ciężko i mam tego świadomość. Na pewno nikomu nie robię na złość, a jedynie pilnuję porządku i przestrzegania zasad.
Dajcie spokój biednemu Adminowi,lubię chłopa robi co może żeby było nam fajnie:)i podpina i konkursy daje i oceny pod postami czasem też trzeba pochwalić człowieka:)
Dziewczyny robicie afery,a z Panem Adminem naprawdę da się wszystko załatwić,wystarczy napisać @,a nie zakładać wątki na forum.

Za kazdym razem gdy wysłałam @ do P.Admina dostałam odpowiedź i sprawa była załatwiona.

Macie coś,piszcie na priv i już.
Jednak jest Pan złośliwy...bez komentarza
Pani Aniu. Nie będę się z Panią droczył. Zakłada Pani specjalnie wątki żeby sprawdzić moją wrażliwość. Bez ogłoszeń znaczy bez ogłoszeń. Szuka Pani pracy, zapraszam do serwisu Ogłoszeń, gdzie za darmo może Pani dodać ogłoszenie i gwarantuję Pani, że tam zajrzy krocie więcej osób zainteresowanych zatrudnieniem. Więcej tłumaczyć tego nie będę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dałam już ogłoszenia i będę dawać wszędzie tam,gdzie ludzie zaglądają.Nie rozumiem tylko dlaczego nie usuwa Pan ogłoszeń typu sprzedam,szukam niani i innych skoro również nie należą do tego działu.Mam powody by myśleć że robi Pan to mi specjalnie,a ja naprawdę jestem zdesperowana tym że niedługo nie będziemy mieli co jeść.
co do odpowiedzi na mele to nie wiem czy tylko ja zostałam olana czy meil nie doszedł. Poza tym nie raz były ogłoszenia do usunięcia i długo były podbijane.
Z tego wynika że samowolka,poprostu pracują jak chcą,grunt że pracę mają,nie muszą się martwić co do gara włożyć,tylko czy do końca wypełniają swoje obowiązki,pozostawiam to już ich pracodawcom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ania 27 to az tak zle jest z praca
Z pracą,ze żłobkiem,wystarczy spojrzeć na ogłozenia,wszędzie cwaniactwo,wyzyskiwacze,pełno akwizycji itp.Wysyłam codziennie masę cv i jak narazie cisza,a ja mam teraz ciężki okres i poszłabym cokolwiek dorobić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum O forum

nie mogę dodac ogłoszeń (5 odpowiedzi)

witam, proszę o sprawdzenie, wyskakuje mi jakis błąd jeśli chcę dodac na sprzedaz samochód?

do góry