Widok
Do admina
Bądzmy konsekwentni i sprawiedliwi,skoro usuwa Pan wątki osób zdesperowanych które szukają pracy wszędzie,gdzie się tylko da,żeby móc zarobić na rodzinę,a przecież chodzi o dziecko do opieki więc temat związany z" rodzina i dziecko".Proszę spojrzeć jakie tematy ludzie tutaj poruszają,często zupełnie nie na temat tego działu,jak np.cała masa ogłoszeń i inne pierdołowate tematy.
Pani Aniu. Jestem konsekwentny, a przynajmniej staram się być. Jeśli chodzi zaś o ogłoszenia typu: zaopiekuję się dzieckiem - to najwłaściwszym miejscem do tego typu anonsów jest dział Ogłoszeń na naszym portalu. Tam można bezpłatnie zamieszczać ogłoszenia, a i zatrudniający wiedzą gdzie szukać osób do pracy.
Zgadzam się z powyższym.Wszystkie albo żadne.Jak można usuwać komuś tak ważne dla niego tematy jak szukanie pod opieke dziecka,a praca dla męża?Co to ma być?Żeby chłop sam nie potrafił znaleść pracy?A niektóre kobiety są naprawdę bezradne,mają dzieci i nie mogą pracować,bo pracy brak,nie ma co z dzieckiem zrobić i dają ogłoszenia wszędzie,bo mają tą nadzieję,a administrator forum pozbawia ich tego.
Więc jeśli jest Pan konsekwentny i sprawiedliwy jak wymaga tego regulamin to proszę usuwać wszystkie ogłoszenia w tym dziale.Dziękuję.
Więc jeśli jest Pan konsekwentny i sprawiedliwy jak wymaga tego regulamin to proszę usuwać wszystkie ogłoszenia w tym dziale.Dziękuję.
Jak same Panie widzą Forum jest dość rozbudowane, w związku z tym, Admin (też człowiek) może czasami coś przeoczyć. Wątki z ogłoszeniami, które pominąłem, nie zauważyłem, umknęły mi, etc., proszę zgłaszać do moderacji.
Poza tym, na rynku pracy jest ciężko i mam tego świadomość. Na pewno nikomu nie robię na złość, a jedynie pilnuję porządku i przestrzegania zasad.
Poza tym, na rynku pracy jest ciężko i mam tego świadomość. Na pewno nikomu nie robię na złość, a jedynie pilnuję porządku i przestrzegania zasad.
Pani Aniu. Nie będę się z Panią droczył. Zakłada Pani specjalnie wątki żeby sprawdzić moją wrażliwość. Bez ogłoszeń znaczy bez ogłoszeń. Szuka Pani pracy, zapraszam do serwisu Ogłoszeń, gdzie za darmo może Pani dodać ogłoszenie i gwarantuję Pani, że tam zajrzy krocie więcej osób zainteresowanych zatrudnieniem. Więcej tłumaczyć tego nie będę.
Dałam już ogłoszenia i będę dawać wszędzie tam,gdzie ludzie zaglądają.Nie rozumiem tylko dlaczego nie usuwa Pan ogłoszeń typu sprzedam,szukam niani i innych skoro również nie należą do tego działu.Mam powody by myśleć że robi Pan to mi specjalnie,a ja naprawdę jestem zdesperowana tym że niedługo nie będziemy mieli co jeść.
[/url]
[/url]