Widok

Do admina

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Bądzmy konsekwentni i sprawiedliwi,skoro usuwa Pan wątki osób zdesperowanych które szukają pracy wszędzie,gdzie się tylko da,żeby móc zarobić na rodzinę,a przecież chodzi o dziecko do opieki więc temat związany z" rodzina i dziecko".Proszę spojrzeć jakie tematy ludzie tutaj poruszają,często zupełnie nie na temat tego działu,jak np.cała masa ogłoszeń i inne pierdołowate tematy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tą różnicą to może byc tak, ze fotografa się na jednorazową akcję, a niania to oferta na stałe...
ale to takie zgadywanie
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeju ale ja współczuję p. Adminowi tego ciągłego stękania...:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe ja również, anielską cierpliwość trzeba mieć :)

pozdrowienia dla Admina :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Magda, no chyba nikt na siłę Adminem nie zostaje. Ot uroki pracy jak każdej innej :))
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dostałam odpowiedź od admina i dla wszystkich nie zorientowanych napiszę, że wątki typu "szukam niani" powinno umieszczac się w dziale "kupię"!!!! chyba wynika z tego, że ogłoszenia "szukam pracy" powinny być w dziale "sprzedam".....???? czyli co? sprzedam sie do pracy? ehhh wesoło z tym forum mamy, wesoło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rudziaczek - w sumie swój sens to ma - "czyści" RiD bez ogłoszeń...

a sprzedam... swoją pracę (usługę)
kupię... czyjąś pracę (usługę)
image
"dostałam odpowiedź od admina i dla wszystkich nie zorientowanych napiszę, że wątki typu "szukam niani" powinno umieszczac się w dziale "kupię"!!!! chyba wynika z tego, że ogłoszenia "szukam pracy" powinny być w dziale "sprzedam".....???? czyli co? sprzedam sie do pracy? ehhh wesoło z tym forum mamy, wesoło"

a Ja rozumiem,że szukam pracy tez jest w KUPIĘ
GabMar - "kupię" - ja zapłacę
"sprzedam" - mi zapłacą
image

Inne tematy z forum O forum

nie mogę dodac ogłoszeń (5 odpowiedzi)

witam, proszę o sprawdzenie, wyskakuje mi jakis błąd jeśli chcę dodac na sprzedaz samochód?

do góry