Widok

Do admina

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Bądzmy konsekwentni i sprawiedliwi,skoro usuwa Pan wątki osób zdesperowanych które szukają pracy wszędzie,gdzie się tylko da,żeby móc zarobić na rodzinę,a przecież chodzi o dziecko do opieki więc temat związany z" rodzina i dziecko".Proszę spojrzeć jakie tematy ludzie tutaj poruszają,często zupełnie nie na temat tego działu,jak np.cała masa ogłoszeń i inne pierdołowate tematy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadajac sprawiedliwosci zaloguj sie :)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
...ale wątki, że ktoś poszukuje pracy np dla męża mają się świetnie... :-( i inne podobnie zapewne również, a mój został usunięty po 5 minutach! CHCEMY SPRAWIEDLIWOŚCI ;-) wszystkie albo żadne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Racja, za dużo tych wszystkich ogłoszeń jest.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Aniu. Jestem konsekwentny, a przynajmniej staram się być. Jeśli chodzi zaś o ogłoszenia typu: zaopiekuję się dzieckiem - to najwłaściwszym miejscem do tego typu anonsów jest dział Ogłoszeń na naszym portalu. Tam można bezpłatnie zamieszczać ogłoszenia, a i zatrudniający wiedzą gdzie szukać osób do pracy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
to moze można by wątek odnośnie pracy przypiąc tak jak ten o wrzucaniu fotek np?
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No masakra juz tylke fajnych watkow skasowano....
image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ot co!!! Moje ogłoszenie, że zaopiekuję się dzieckiem zostało usunięte momentalnie, ale np inny wątek, że ktoś poszukuje pracy nadal widnieje... Więc albo niech są usuwane wszystkie albo żadne!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry