Widok

Do dziewczyn L i XL....

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy wy też tak macie....
właśnie oglądam sobie kurteczki na allegro i dostaję szału (zresztą za każdym razem czy to oglądam kurtki czy bluzki, sukienki, spodnie itp...)
Oglądam rozmiar XL a wszystkie ubrania są na chudych modelkach S
Jakaś masakra, chciałabym zobaczyć zdjęcie XL na modelce XL żeby wiedzieć jak będę wyglądała.... na S wszystko leży super, a jak przyjdzie do domu XL mierze i załamka...
dla przykładu ta kurteczka XL na S wyglada super, ale myśle że na XL już niekoniecznie....

http://allegro.pl/wiosna-kurtka-ramoneska-pilotka-ukosny-suwak-r-xl-i2217613549.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlatego ja właśnie nie zdecydowałabym się na zakup kurtki przez allegro chyba że najpierw zmierzyłabym ją w sklepie
image
przepraszam ze moze nie pod kurtke akurat

ale mam wielki problem z kupieniem fajnych jeansow po ciazy zostalo mi jescze 10 kg do zrzucenia waze 75 kg 170 cm - biodra to jkaies 113 cm - pas to az sie boje zmierzyc
dziewczyny o podobnych gabaratych czy jest szansa zebym gdzies kupila dobrze skrojone modne spodnie ?
jak wchodze do sklepu gdzie same szczuple sprzedawzczynie a na mnie nic nie pasuje to dol na maksa i sie odechciewa dalej szukac
xxl idź do Marks&Spencer np. w Klifi - pełna rozmiarówka, ceny przystępne i jakościowo niezłe :) I nie łapiesz doła, bo spodnie są od 26 do 52 :)
mam podobne wymiary, ostatnio kupiłam fajne w przecenie w promod
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w KlifiE oraz od 36 miało być - wybaczcie, ale siedzę po ciemku i nie trafiłam :D
Ja też nie cierpię tego, że XL oglądam na zgrabnych modelkach brrrrr... a co do spodni, to mam podobne gabaryty i przyznam, że super dziny kupiłam w tesco :) fajny fason i nie drogo
Ja przy podobnych wymarach ostatnio kupilam w Crossie fajne dżiny, nie biodrówy (bo boczki wychodzą) tylko troszkę wyższe:) jestem zadowolona:)
H&M i Reeservd mam 175 cm i ponad 110 w biodrach moze i 120

Ale nie boje sie kupować na allegro. Wiem w czym midobrze czyli przedłużona talia (kurtka która pokazałac jeszcze bardziej eksponuje duże 4 litery) spodnie z podwyższonym stanem a spodnie slimy to tylko jeśli nie są mega obcisle. Ale co sklep to inna rozmiarówka więc warto patrzeć na skład ubran i cm.
mnie oczywiście też to denerwuje ale co denerwuje mnie bardziej
jak widze ze coś jest w rozmiarze XL czytam wymiary i wiem ze za chiny się w to nie zmieszcze
no bluzka XL między pachami 40cm - to chyba jakieś nieporozumienie
image
Magda mnie najbardziej denerwują sukienki, wiem o czym mówisz.
ja jeansy kupuję często w C&A
Zależy też wiele od koloru wiadomo, że czarny bezpieczniejszy od np tego żółtego. Ta kurtka bardzo fajna :)

Ja z kolei chodź ostatnio sporo schudłam to i tak mam problem z delikatnie mówiąć rozbudowanymi udami i szlag mnie trafia bo chodż wchodzę w spodnie 38 to i tak nie mogę ich kupic bo 98% spodni to rurki, albo inne zwężane u dołu ! ja wiem, że jest zawsze trend na coś ale na te zwężane spodnie to już chyba 5 lat są modne !!!

Skutek jest taki, że są dwa sklepy gdzie mogę zakupić spodnie z prostymi nogawkami i jak juz takie dorwę to od razu kupuję po 2-3 pary, więc wychodzi na to, że codziennie chodzę w tych samych ;)

NAPRAWDĘ CHOLERNIE MNIE TO WKURZA !!!
CHYBA ZACZNĘ SZYĆ NA MIARĘ

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Wakacje z dziećmi (121 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry