Widok

Do dziewczyn L i XL....

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy wy też tak macie....
właśnie oglądam sobie kurteczki na allegro i dostaję szału (zresztą za każdym razem czy to oglądam kurtki czy bluzki, sukienki, spodnie itp...)
Oglądam rozmiar XL a wszystkie ubrania są na chudych modelkach S
Jakaś masakra, chciałabym zobaczyć zdjęcie XL na modelce XL żeby wiedzieć jak będę wyglądała.... na S wszystko leży super, a jak przyjdzie do domu XL mierze i załamka...
dla przykładu ta kurteczka XL na S wyglada super, ale myśle że na XL już niekoniecznie....

http://allegro.pl/wiosna-kurtka-ramoneska-pilotka-ukosny-suwak-r-xl-i2217613549.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlatego ja właśnie nie zdecydowałabym się na zakup kurtki przez allegro chyba że najpierw zmierzyłabym ją w sklepie
przepraszam ze moze nie pod kurtke akurat

ale mam wielki problem z kupieniem fajnych jeansow po ciazy zostalo mi jescze 10 kg do zrzucenia waze 75 kg 170 cm - biodra to jkaies 113 cm - pas to az sie boje zmierzyc
dziewczyny o podobnych gabaratych czy jest szansa zebym gdzies kupila dobrze skrojone modne spodnie ?
jak wchodze do sklepu gdzie same szczuple sprzedawzczynie a na mnie nic nie pasuje to dol na maksa i sie odechciewa dalej szukac
xxl idź do Marks&Spencer np. w Klifi - pełna rozmiarówka, ceny przystępne i jakościowo niezłe :) I nie łapiesz doła, bo spodnie są od 26 do 52 :)
mam podobne wymiary, ostatnio kupiłam fajne w przecenie w promod
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w KlifiE oraz od 36 miało być - wybaczcie, ale siedzę po ciemku i nie trafiłam :D
Ja też nie cierpię tego, że XL oglądam na zgrabnych modelkach brrrrr... a co do spodni, to mam podobne gabaryty i przyznam, że super dziny kupiłam w tesco :) fajny fason i nie drogo
Ja przy podobnych wymarach ostatnio kupilam w Crossie fajne dżiny, nie biodrówy (bo boczki wychodzą) tylko troszkę wyższe:) jestem zadowolona:)
H&M i Reeservd mam 175 cm i ponad 110 w biodrach moze i 120

Ale nie boje sie kupować na allegro. Wiem w czym midobrze czyli przedłużona talia (kurtka która pokazałac jeszcze bardziej eksponuje duże 4 litery) spodnie z podwyższonym stanem a spodnie slimy to tylko jeśli nie są mega obcisle. Ale co sklep to inna rozmiarówka więc warto patrzeć na skład ubran i cm.
mnie oczywiście też to denerwuje ale co denerwuje mnie bardziej
jak widze ze coś jest w rozmiarze XL czytam wymiary i wiem ze za chiny się w to nie zmieszcze
no bluzka XL między pachami 40cm - to chyba jakieś nieporozumienie
Magda mnie najbardziej denerwują sukienki, wiem o czym mówisz.
ja jeansy kupuję często w C&A
Zależy też wiele od koloru wiadomo, że czarny bezpieczniejszy od np tego żółtego. Ta kurtka bardzo fajna :)

Ja z kolei chodź ostatnio sporo schudłam to i tak mam problem z delikatnie mówiąć rozbudowanymi udami i szlag mnie trafia bo chodż wchodzę w spodnie 38 to i tak nie mogę ich kupic bo 98% spodni to rurki, albo inne zwężane u dołu ! ja wiem, że jest zawsze trend na coś ale na te zwężane spodnie to już chyba 5 lat są modne !!!

Skutek jest taki, że są dwa sklepy gdzie mogę zakupić spodnie z prostymi nogawkami i jak juz takie dorwę to od razu kupuję po 2-3 pary, więc wychodzi na to, że codziennie chodzę w tych samych ;)

NAPRAWDĘ CHOLERNIE MNIE TO WKURZA !!!
CHYBA ZACZNĘ SZYĆ NA MIARĘ

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry